פורסם 2007 באוגוסט 418 שנים אהלןאני שוקל לקנות מדחס, תקציב - 1000 ש"ח, לא צריך משהו משוכלל במיוחד או בעל כוח להעיף משאית....... בסך הכל זה אמור לנקות לי מחשבים וחלקים קשים לניקוי כמו הקירור לכרטיסי מסך Silencer וכו'...... מצאתי שתי אופציות עד כה:http://www.sos-shop.co.il/show_product.asp?id=649 [ נראה לי אמין יותר האתר, וגם קל יותר להזמין...... ופה יש BRAND על המדחס]http://www.diy-israel.co.il/ProductDetails.aspx?pid=4471&cid=145 [זול יותר, ובסך הכל מפרט כמעט זהה מלבד שני לטרים]המדחסים האלה יעמדו במשימה? או שצריך יותר מ2 כ"ס ו120PSI כדי שזה יהיה שווה את ההשקעה בכלל? אם כן - מי מביניהם עדיף, ולמה.. ואם לא - אז תציעו בבקשה אופציות אחרות במידה ויש...תודה לעוזרים!
פורסם 2007 באוגוסט 418 שנים פעם בחצי שנה שאתה מנקה את הקירורים קח 7 שקל ותקנה מיכל אוויר לחץ, שיש באופיס דיפו, וזה יספיק לך להכול, עד שיגמר.לא חבל על 700 שקל?
פורסם 2007 באוגוסט 418 שנים מחבר אני צריך המלצות לקומפרסורים בבקשה, לא הצעות לתחלופה זולה יותר.........
פורסם 2007 באוגוסט 418 שנים הראשון מחברה עם גב, ולכן ההיתי הולך עליו, אבל בשביל לנקות חלקי מחשב עדיין, ספרי לחץ ב7 שעל פעם בשנה עדיף.
פורסם 2007 באוגוסט 418 שנים מחבר תודה על העצה, עוד אנשים? (אולי עם קצת יותר הסברים? o.0 הראשון יקר יותר בהרבה בלי הרבה מאוד הבדלים במפרט....) ובכל מקרה - אתה יכול להפסיק עם ההצעות לאוויר דחוס בבקשה?.......... יש לי כסף, בא לי לבזבז אותו. K?
פורסם 2007 באוגוסט 418 שנים הראשון מחברה עם גב, ולכן ההיתי הולך עליו, אבל בשביל לנקות חלקי מחשב עדיין, ספרי לחץ ב7 שעל פעם בשנה עדיף.רואים שבחיים לא קנית פחית אוויר דחוס.אתה יודע שפחית אחת עולה בין 20 ל 40 שקל? (תלוי במקום שאתה קונה בו)זה מספיק לכל כך קצת זמן שזו פשוט בדיחהובנוסף לזה, הוא ציין שהוא מתכוון לנקות מחשבים, לא רק את המחשב שלו."פעם בשנה"?אני אישית מנקה את המחשב כל חודש, לא יודע מה איתך.
פורסם 2007 באוגוסט 418 שנים לך לתחנת דלק ותוציא אוויר על 120 PSI ותבין איזה עוצמה זה.בכלל הייתי ממליץ לך ללכת על מדחס שמאפשר לך לכוון את לחץ האוויר.אני לא בטוח שחלקי מחשב מסוגלים לעמוד בעומס כזה.
פורסם 2007 באוגוסט 418 שנים יש לי מדחס בעבודה וגם מיכל גז דחוס של דיפו... ואין בכלל מה להשוות שאני מביא את המחשב לעבודה הוא יוצא כמו חדשהמיכל דחוס סתם בדיחה לא מנקה חזק וטוב כמו מדחס נורמליאם אתה באיזור ראשל"צ תבוא תשתמש במדחס שלנו למה לא... נעשה לך מחיר חחחח סתם.
פורסם 2007 באוגוסט 418 שנים מחבר לך לתחנת דלק ותוציא אוויר על 120 PSI ותבין איזה עוצמה זה. בכלל הייתי ממליץ לך ללכת על מדחס שמאפשר לך לכוון את לחץ האוויר. אני לא בטוח שחלקי מחשב מסוגלים לעמוד בעומס כזה. תודה איש..... תהיתי לגבי העוצמה.... וכן במדחס שאני רשמתי בהודעה הראשונה אפשר לכוון עוצמה. תודה גם לך זיו אבל אני גר רחוק ממש רחוק . ואני יודע שאין מה להשוות בגלל זה אמרתי לברקו לרדת מהסיפור הזה כבר...... מעבר לכך שאני מחזיק המון מחשבים בבית ואני מנקה אותם כל חודש, מה שיוצא כמעט מחשב [רק מהמחשבים שלי] בשבוע- וזה בלי להכליל את כל המחשבים שמגיעים אליי....... תוך חודשיים אני מעיף 800 ש"ח על אוויר דחוס בבקבוק שינקה פחות טוב... קיצר 120PSI מספיק, והמדחסים האלה שרשמתי למעלה מספיק טובים לי? ואיזה מהם עדיף [ולמה..]? תודה רבה אנשים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.