עבור לתוכן

כרטיס מסך fx5700le וקניית מסך "20 - "22

Featured Replies

פורסם

שלום

ברשותי כרטיס המסך הזה ואני רוצה לקנות מסך חדש

בהגדרות של ה-XP אין לי את האופציות של הרזולוציה שמתאימה למסכים החדשים, האם עדכון הדרייבר לכ.מסך יוסיף לי את הרזולוציות?

כרגע אני עם מסך "17 (LCD) והאמת הפונטים קצת קטנים לי, האם במסך גדול יותר גם ככה זה יהיה או שאפשר להוריד רזולוציה לפחות מהטבעית ולראות פונטים וטקסט גדולים יותר ולשמור על האיכות

בעיקרון אני לא משחק משחקים רק אינטרנט קצת טקסט ,סרטים ,סדרות וגרפיקה, לכן אני כנראה אעדיף מסך לא רחב

בכלל יש לכם פה המלצות? (כבר ראיתי פה את ההעדפות על דל)

תודה מראש

פורסם

ב20" הפונטים קטנים מדי לדעתי אבל ב-22" זה מעולה,הכרטיס מסך יתמוך ברזולוציות של המסכים הרחבים.

פורסם
  • מחבר

גם הרזולוציה של הרחב לא נתמכת לי כרגע,

ואני הבנתי שה-22 לא איכותיים בכלל עדיין, ואני לא משחק ורואה מעט סרטים אז עדיף לי שטח מסך גדול יותר(לא רחב)

פורסם

ממי בדיוק הבנת שהם לא איכותיים?

פורסם

ממי בדיוק הבנת שהם לא איכותיים?

כל מסכי ה22'' בעלי פאנל TN, הפאנל הנחות מבין השלושה.

פורסם

לשאלה המקורית: כל כרטיס מסך מתאים לרזולוציות האלו לשימושים שהם לא משחקים.

יכול להיות שתצטרך לעדכן את הדרייור של כרטיס המסך ולהתקין "דרייור" של המסך כדי לראות את הרזולוציות האלה.

במסכי 20" גודל הפונט בערך אותו דבר אבל אם תקנה מסך איכותי לא יהיה לך קשה איתם בגלל החדות היותר גדולה.

מסכי 19" יתנו לך גודל ענק כי הם בדיוק באותה רזולוציה כמו מסכי 17".

פורסם
  • מחבר

אז אתה אומר שאם אני אקנה מסך 19" אז יהיה לי אותו מס' פיקסלים כמו ב-17 אבל בגלל השטח הגדול יותר אני אראה את הכל גדול יותר ואם אני קונה 20 אז בגלל שיש יותר פיקסלים אז אני אראה בערך אותו דבר רק עם יותר שטח מסך?

ואם כך הדבר ואני בכל זאת רוצה 20 אז יש דרך לשמור על רזולוציה טבעית (1600 * 1200) ולהגדיל את התצוגות ( אייקונים פונטים וכו')

פורסם

הבנת נכון

ישנה אפשרות לשחק עם הגדלים ע"י שינוי ה DPI אבל לא כל התוכנות תומכות בזה ולחלק מהתוכנות התצוגה נהיית מוזרה.

בסופו של דבר בגלל האיכות הגבוהה של הפנל והחדות הגבוהה שלו נשארתי עם הפונט הטבעי

פורסם
  • מחבר

סבבה, אחלה תגובה

עכשיו במקרה של גלישה וכאלו נגיד ב -YNET אני אראה את אותו "גודל מסך" שאני רואה ב-17 רק ביותר גדול (בגלל שאני גם מגדיל ברוחב) או שישאר אותו גודל אבל עם רווחים בצדדים ופשוט יותר מידע לגובה?

מקווה שהבנת אותי בכלל

פורסם

במצב פיווט לדל 2007FP יש 1200 פיסלים שזה כמעט כמו 1280 שיש במסך הנוכחי שלך.

כל שברוחב זה אותו דבר ובאורך ארוך...

ארז (bagheera) פרסם פעת תמונה של האתר ב2407WFP שהוא באותו רוחב כמו 2007FP רק יותר ארוך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים