עבור לתוכן

מועדון סובארו פנאי ושטח.

Featured Replies

פורסם

נפתח אתר חדש לחובבי הטיולים ורכבי סובארו.... אם יש לכם סובארו - ואתם מחפשים לטייל בסופשים עם הסובארו שלכם זה המקום..

http://www.subaru4x4.net/phpbbheb/index.php

תהנו!

בראל.

פורסם

ואם יש לי ג'יפ אחר ולא סובארו? ;D

דבר שני הטיולים האלה אמורים להיות טיולים ג'יפים דיי קלים ולא אתגריים מכיוון שיש שם לא מעט רכבים עם 4X4 לכביש אבל לא לשטח.

בקיצור מי שרוצה טול ג'יפים אמיתי מוזמן אליי בכיף....

כי כאן לדעתי הוא לא ימצא את זה.

פורסם

בהצלחה עם המועדון .. אבל הייתי עושה אותו מפוקס יותר ... רק סוברו או רק ג'פים וכו...

אני מכיר מישו שיש לו מועדון הונדה (המועדון התפתח מאוד בשנתיים שהוא קיים) :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

הרעיון הוא לאגד חובבי סובארו ולארגן טיולים בארץ - רובם בשטח קל , שבלי עפר וכאלה...

בראל.

פורסם

בתור אחד שיש לו ג'יפ כלומר של אבא שלי כי לי עוד אין רשיון אבל בכל מקרה יש לנו ג'יפ זה לא מאוד כיף שטח קל אם כבר אז שטח רציני מה שראיתי מהתמונות שאין שם שטח רציני בגלל שיש שם אימפרזות וB4 וכו'..

בכל מקרה אם גם שטח קל עושה לכם את זה תהנו..

פורסם
  • מחבר

בתור אחד שיש לו ג'יפ כלומר של אבא שלי כי לי עוד אין רשיון אבל בכל מקרה יש לנו ג'יפ זה לא מאוד כיף שטח קל אם כבר אז שטח רציני מה שראיתי מהתמונות שאין שם שטח רציני בגלל שיש שם אימפרזות וB4 וכו'..

בכל מקרה אם גם שטח קל עושה לכם את זה תהנו..

יש ישראל המון שבילי עפר שיקחו אותך כמעט לכל מקום בארץ שלנו...

אם תיכנס לתמונות בפורום תוכל לראות את ההערך המוסף של הטיולים האלה - הכרת הארץ, על האש והרבה אוכל ופשוט חברה טובים שעושים כיף בטיולים.

פורסם

אתה לא צריך לספר לי אני עושה כמעט כל יום שבת או שישי טיול ג'יפים אבל לדעתי בוץ וחול זה יותר כיף ובהרבה משבילי עפר, לא?

פורסם

jeeplog r0x

http://www.jeepolog.com/

יש פה הכול, טיולים, מדריכים מה שאתה לא רוצה (יש לנו סופה מתפרקת, עם ים שידרוגים, שטחנו תאמא שלה).

פורסם

ג'אסטי שחותכת פורש קיין טורבו גם בסדר?

פורסם
  • מחבר

ג'אסטי שחותכת פורש קיין טורבו גם בסדר?

כל דבר עם סמל שבעת הכוכבים מתקבל...

הידעת. סובארו יצרה גרסאת שתי דלתות בעלת 4X4 בליחצת כפתור לג'אסטי. :)

בראל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים