עבור לתוכן

רוצה לעשות קעקוע....

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

א. אני לא עושה קעקוע בגלל מישהו שפגשתי באינטרנט!

תשמע יש דבר שקורה שאתה שומע על משהו ואז אתה נדלק עליו יכל להיות שהכרת אותו לפני זה אבל שחכת ממנו, רק עכשיו נדלק עליו

זה מה שקרה לי, לא דוקא עם הקעקוע

גם עם הגיטרה(שעשתה לי את החיים הרבה יותר יפים) וגם עם רובוטיקה ועוד הרבה דברים ועכשיו הגיעה הטור של הקעקוע.

אתה יכל להסביר מה זה סיבה אמיתית?

איזה עוד סיבה אמורה להיות לי חוץ משאני חושב שזה יפה? :nixweiss:

חולף בישבילי? יש מישהו שזה לא חולף בישבילו? יש מישהו שרוצה קעקוע בגיל 60?

• תגובות 41
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תראה.. לא כל כך אכפת לי אם תעשה קעקוע או לא. לך צריך להיות אכפת מזה.

פורסם

לפניש אתה עושה שמהו פזיז, קרא פה: http://www.tattooz.co.il/ ובוויקיפדיה על קעקועים, דרכי הסרה, בטיחות ועוד.

פורסם
  • מחבר

תראה.. לא כל כך אכפת לי אם תעשה קעקוע או לא. לך צריך להיות אכפת מזה.

אני בטוח שבכלל לא אכפת לך. אני לא בה נגדך ההפך אני רוצה שתעזור לי להחליט.

אני פשוט עדין לא רואה בעיה חוץ מזה שזה עולה הרבה ובגיל 40 זה יראה מסריח

אולי יש עוד משהו שאני צריך לדעת, בגלל זה פתחתי את התרד

DimaX- תודה :xyxthumbs:

פורסם

לא שאני חושב שיש מקעקע שיסכים לקעקע ילד בגילך בלי שאחד ההורים פיזית יבוא איתו... אבל בכל זאת - רד מזה, אתה עוד קטן , חכה כמה שנים.

פורסם

לדעתי קעקוע כמו שיש בתמונה זה מגעיל ועלוב בגיל 50 תלך לים אנשים ייסתכלו עליך שונה... תתחיל לשקול קעקוע ליד שריר התאומים בירך בגב בצד אבל בטח ובטח שלא בבטן זה בולט, צעקני, יקר, כואב ובסופו של דבר לא יהיה נעים לאנשים להגיד לך - וואלה זה מכוער.... משהו קלאסי לפעמים יכול להיות חמוד ואפילו חמוד מאוד בגיל שלך עם כל החבר'ה. אני ממש לא אחד שמתחבר לקעקועים בחיים לא אעשה קעקוע רק של הכלה שלי או של משהו שאני מאמין בו באמת, זה קעקוע שיבוא מתוך אמונה כי הוא צריך להישאר איתי עד גיל 70! ולא כי סתם זה יפה!

תתחיל לחסוך חמוד יעלה לך יקר מאוד... ואני לא מדבר על הקעקוע בכלל אלא על השוחד שתצטרך לתת למקעקע שייעבור על החוק בשבילך כי אלא אם כן יש לך אימא שרמוטה לשעבר (MILF בת 45-50) אז לא נראה לי שיש מצב שהיא תסכים לזה...

פורסם

תתחיל לחסוך חמוד יעלה לך יקר מאוד... ואני לא מדבר על הקעקוע בכלל אלא על השוחד שתצטרך לתת למקעקע שייעבור על החוק בשבילך כי אלא אם כן יש לך אימא שרמוטה לשעבר (MILF בת 45-50) אז לא נראה לי שיש מצב שהיא תסכים לזה...

אהבתי... :lol: :lol: :lol:

פורסם

אם אתה מתכוון לעשות קעקוע אז תעשה אחד שיהיה לו משמעות בשבילך ולא משהו בשביל היופי כי אז אתה פשוט תצטער עליו תחשוב טוב טוב על מה שאתה עושה כי זה ישאר איתך לכל החיים אני על שלי חשבתי כמה חודשים עד שהגעתי להחלטה איזה לעשות.

פורסם

קעקוע זה יכול להיות נחמד כל עוד עושים אותו בטעם טוב, אבל אתה? אתה בן 14, לך לשפוך את הזבל ותחזור להתכונן למבחן בתנ"ך.

ותראה, אני לא חס וחלילה מנסה לבאס אותך, כי גם אני היייתי בגילך (אם כי זה היה די ממזמן), ואתה פשוט תתחרט.

וקח עצה מהחיים, עד גיל 18 תן להורים שלך להחליט בשבילך. (ולא, זה לא שטויות, רואים את המצב של הנוער בימנו? יפה.).

פורסם

חכה עם זה כמה שנים ואז תיראה אם אתה באמת רוצה לעשות את זה או לא, זה מה שאני עשיתי כשהייתי במצב שלך ולבסוף ויתרתי.

פורסם

בגיל שלך יש כל מיני טוויסטים במצב רוח.. יעבור לך.

פורסם

או כמו שאמא שלי אומרת: 'אחרי הצבא תעשה מה שבא לך'.

פורסם

כןןןןן אחיייי@#$@#!, קעקוע זה מגניייבבב, זה פצצותתתתת לגבווות, קעקוע זה הכי אחי, זה מראה כמה שאתה אינטילגינט, בוגר, שיודע לדאוג לעצמו, ושלא תלוי באף אחד, זה מגנייב ובנות חולות על זה, תראה איך שתעשה את הקעקוע המגניייב (תעשה דרקונים,גולגות,מפלצות,שלדים), כול הבנות ימרחו עליך, כי הקעקוע זה שמהו בתת מודע שגורם להן לרצות אותך, סתכל כול המגיניבים יש להם קעקועים זה לא סתם..

על הדרך גם, תגדל שיער, תגדל מריחואנה בבית, מהכסף שתמכור תחומר, תקנה הארלי, ומעיל עור, ותסע עם הקעקוע המגניב שלך וכול הבנות יקפצו עליך ויאנסו אותך...........

NOT

פורסם

מנסה להיות Kurt? ::)

פורסם

בגיל 14 רציתי לעשות קעקוע של גולגולת, בגיל 15 רציתי לקעקע חשפנית, בגיל 17 רציתי לקעקע "Life Sucks"...

מזל שאבא שלי אמר לי בפירוש שהוא יכסח לי את הצורה אם אעשה קעקוע לפני 18....

אם אתה באמת אוהב קעקועים, אז אתה לא אמור להרגיש לחוץ לעשות את זה כמה שיותר מהר. תקח את הזמן, תחפש קעקוע עם משמעות, משהו שיהיה קשור לתקופה מסויימת בחיים שלך (עד כמה שכבר הספקת לחוות בגיל 14), שאולי ישקף אמונה מסויימת אצלך...

קעקוע סתמי שתעשה, בגלל שהוא יפה היום, רוב הסיכויים שתתחרט עליו ובעתיד לא יראה כזה מושך בשבילך.

יכול להיות שאני טועה, אבל פשוט לפי הגישה שלך בהודעות כאן, אתה עושה קעקוע מסיבות לא נכונות, כדי להיראות מגניב או משהו דומה, וזאת טעות ענקית :-X.

קעקוע ראשון שלי עשיתי בגיל 18 על הזרוע ביד, ולמרות שאולי הייתי צעיר מדי, אני באמת לא מתחרט עליו היום וממש אוהב אותו, כי הוא סימל תקופה מסויימת שעברתי. אז היה שווה לי לחכות את כל השנים, עד שמצאתי קעקוע מתאים, ולא סתם תמונה יפה שמישהו אחר הביא לי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים