עבור לתוכן

הלהקה שלי מתמודדת בתחרות, צריך הצבעות... =]

Featured Replies

פורסם

אני מדבר איתך על הmainstream, ככה שההצהרה שלי רחוקה מלהיות מופרכת.

לא על להקות שאתה צריך לחפור בשביל לשמוע.

פעם יכולת להדליק MTV ולשמוע את סלאש או האמט מפגיזים

איזה סולו מכובד(יחסית למיין סטרים כמובן).

היום אני כבר לא יודע מה עתיד הרוק.

נ.ב

תגיד את השם המדויק של השיר שאני אשמע ביוטיוב.

שמעת אי פעם סולו טוב מלהקת מאיינסטרים :s05:

כל להקה שנכנסה למיינסטרים בד"כ לא הוציאה עוד אלבומים טובים- האחרונים שאני יודע עליהם היו הביטלז, שהאלבום האחרון (או הלפני אחרון) שלהם נחשב לאחד מהאלבומים הטובים ביותר של הרוק (אבי רוד אאל"ט... אין לי כוח לבדוק עכשו :P)

ובגלל שמשעמם לי אני אעשה רשימה קטנה:

בלאק סאבאת'- אחרי שהם נכנסו למיינסטרים הם הוציאו אלבום טוב אחד (אולי 2- בכל ה30 שנה האחרונות... אחד זה האבן אנד האל והשני זה משתנה אצל אנשים שונים... אישית אני לא חושב שהיה עוד משהו בולט :P)

דיוויד בואי- טוב הוא בכלל אחרי זיגי ואולי עוד אלבום טוב אחד התחיל לשיר פופ :P

מטאליקה, הוציאו אלבום טוב אחד ב91' ("האלבום השחור") ומאז רק התדרדרו (נכנסו למיינסטרים אחרי מאסטר אוף פאפטס ב85 או 86...)

נירוונה- אומנם לא הספיקו להתדרדר הרבה, אבל הסולן שלהם התאבד בגלל שהתחילו להכריח את הלהקה ליצור חמר שיתאים לקהל רחב יותר...

לגבי מגאדת' ושאר החרטא- לא שמעתי אלבום אחד שלהם שהייה ברמה של האלבומים המוקדמים של דיפ פרפל\ סאבאת'\ נירוונה......יותר מידי רעש :puke:

פאק, אני מסוגל אפילו לשמוע את הרעש של פנטרה (אחלה מוסיקה- אבל הצעקות של הסולן פשוט הורגות אותי אחרי שעה+-...), אבל ב10 השנים האחרונות באמת שלא יצא איזה אלבום רוק שאפשר לקרוא לו "טוב"...

לגבי MTV- המעפנים האלה עוד מסוף שנות ה80 התחילו להשמיע פופ (מייקל ג'קסון, אייס עוף בייס ושות') ראפ (שאפשר עוד הייה לקרוא לו מוסיקה אז...), ורוק זה היה ממש נדיר... אפילו הספיישל עם נירוונה (91 או 92... לא זוכר בדיוק) זה הייה משהו חריג. בשנים האחרונות הם משדרים היפ הופ, ראפ (והיום זה פשוט זבל מגעיל וביזיון למוסיקה) ו... בריטני ספירז ('nuf said)

------------------------------------------------------------------------------------------

לגבי נושא הת'ראד- לא משהו...

דבר ראשון, תרביצו למתופף... אם הוא לא יודע לעשות קטעי מעבר\ סיום, שלא ירביץ סתם על התופים :bash:

דבר שני, מה הקטע של האקורדים האנסופיים האלה? בחייאת, תקנו איזה ספר לימוד ותלמדו קצת תווים... הזמר באמת לא טוב מספיק כדי לתת את האפשרות להתעלם בצורה כזו ממוסיקה (ולא- אקורדים בלבד זה לא מוסיקה- במיוחד שאין ממש קשר בין האקורדים...)

דבר שלישי, לא הייה מזיק להעלות טיפה את הקצב של השיר שבקליפ...

-----------------------------------------------------------

LEVO, זה שאתה מנגן לא אומר שאתה מבין במוסיקה... ואת זה אני אומר אחרי הכרות עם כמה אנשים שניגנו 10 ו12 וגם 15 שנים ולא תמיד יכלו להבחין בין משהו סתם קיטצ'י למשהו באמת טוב...

פורסם

מבינים יותר ממך זה בטוח.

זה שקיטלגת כל סוג אפשרי במוזיקה בווינאמפ שלך

לא אומר שאתה מבין משהו במוזיקה.

פורסם

וזה שאתה מנגן 12 שנה ואפילו 20 שנה לא אומר שיש לך טעם מפותח יותר במוזיקה.

העובדה שאתה לא מודע למיינסטרים הנוסף הזה לא אומרת שהוא לא מוכר ו/או לא נגיש לקהל, ולא רק הזבל שאתה שומע ב-MTV הוא מיינסטרים.

פורסם

מבינים יותר ממך זה בטוח.

זה שקיטלגת כל סוג אפשרי במוזיקה בווינאמפ שלך

לא אומר שאתה מבין משהו במוזיקה.

א. הם לא מבינים יותר ממני (לא שאכפת לי- או להם, בניגוד אליך :P)

ב. זה אפילו לא רבע מהפלייליסט שלי

ג. אני בעצמי מנגן 14 שנה ועברתי בתקופה הזו לפחות 4 סגנונות...

פורסם

גם לי לא איכפת, זה הכל for the sake of the argument.

מה קשור לא רבע מהפלייליסט שלך?

בכל אופן, אני שומע את כל סוגי המוזיקה האפשריים, מה שנשמע לי טוב הולך.

בין אם זאת יצירה של פאגניני או שיר של בריטני ספירס.

פורסם

הגבתי שורה לשורה להודעה שלך...

פורסם

ok, gotcha :)

פורסם
  • מחבר

טוב אני חושב שמיצינו את התר'ד הזה

נראה כבר מה יקרה בסוף התחרות.

סלאמת'

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים