פורסם 2007 באוגוסט 318 שנים לאחרונה התגלה באג חדש. אם אתם רושמים na_Áay±maÁÇáç±Çáß±Çá§ÁaÇáDZOÇá±Çá§±Çár×ÁÇ á+NÇ áLáÇá בpersonal msg (הודעת אישית,הכתב האפור ליד הניק אחרי המקף) בMSN live (עד כמה שאני יודע,זה לא פוגע בגירסא 7 ו 7.5) , אתם לא יכולים להיכנס לאותו מייל מהמחשב הנוכחי. יש דרך לתקן את זה,אם נפגעתם: היכנסו ל: C:\Documents and Settings\USER_NAME_HERE\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts ומחקו את התיקיה של המייל הפגוע. שום מידע (כמו הניק שלכם\אנשים ברשימה) לא ימחק,והבאג יתוקן. אתם מוזמנים להפיץ לחברים שלכם\לפורומים אחרים,רק תיתנו לי קרדיט אם אתם מעתיקים את הניסוח המדויק
פורסם 2007 באוגוסט 318 שנים מחבר ולמה שמישהו ירצה לרשום את הטקסט(?) הזה?אף אחד לא יעשה את זה מרצונו,אבל במידה ואתה לא יודע - יש דבר בשם הנדסה חברתית.אנשים יכולים לפרסם באיזה פורום שזה פותח אפשרויות מיוחדות של MSN או שטות כזאת,ואנשים יאמינו (לא חסרים מטומטמים שלא מסוגלים לחשוב בהיגיון)
פורסם 2007 באוגוסט 318 שנים אף אחד לא יעשה את זה מרצונו,אבל במידה ואתה לא יודע - יש דבר בשם הנדסה חברתית.אנשים יכולים לפרסם באיזה פורום שזה פותח אפשרויות מיוחדות של MSN או שטות כזאת,ואנשים יאמינו (לא חסרים מטומטמים שלא מסוגלים לחשוב בהיגיון)אני יודע מה זה הנדסה חברתית, אבל אני חושב שיש גבול לטמטום.
פורסם 2007 באוגוסט 318 שנים מחבר אני יודע מה זה הנדסה חברתית, אבל אני חושב שיש גבול לטמטום.חדש לך שיש אנשים שפותחים קבצים ששוקלים 50 קילו ויש להם סיומת EXE דרך האימייל?
פורסם 2007 באוגוסט 318 שנים אנשים עשו דברים הרבה יותר מטומטמים מזהבטוח מישהו כבר כתב באיזה פורום שאם מישהו כותב את הטקסט ההוא זה נותן לו לכתוב ניק בצבעים (או כול דבר אחר אחר) ומישהו ניסה
פורסם 2007 באוגוסט 318 שנים חדש לך שיש אנשים שפותחים קבצים ששוקלים 50 קילו ויש להם סיומת EXE דרך האימייל?אבל היום נדיר למצוא מחשב בלי אנטי וירוס כלשהו שבד"כ ימחוק בהצלחה קבצים כאלו.מה גם שכמעט כול שרותי הווב מייל מספקים סריקת קבצים מצורפים בחינם, מה שמקטין את האפשרות לזה.אבל מה שלא נתפס אלצי הוא שאנשים באמת חושבים שכתיבה של טקסט כלשהו יכולה לגרום לפתיחת אפשרויות חדשות במסנגר.
פורסם 2007 באוגוסט 318 שנים אוקי, מה עם כול האנשים שלוחצים על הקישורים במסנג'ר ומכניסים לעצמם ווירוסים (במיוחד כשכתוב עליהם "See my fishing" )
פורסם 2007 באוגוסט 318 שנים מחבר אבל היום נדיר למצוא מחשב בלי אנטי וירוס כלשהו שבד"כ ימחוק בהצלחה קבצים כאלו.מה גם שכמעט כול שרותי הווב מייל מספקים סריקת קבצים מצורפים בחינם, מה שמקטין את האפשרות לזה.אבל מה שלא נתפס אלצי הוא שאנשים באמת חושבים שכתיבה של טקסט כלשהו יכולה לגרום לפתיחת אפשרויות חדשות במסנגר.בסדר הדוגמה עם האימייל לא הכי נכונה להיום,אבל הרעיון הכללי נשאר - חלק נכבד ממשתמשי וינדוס הם מטומטמים שלא מסוגלים להפעיל היגיון בסיסי.גם אני לא תופס איך אנשים חושבים שמחרוזת טקסט יכולה לעשות משהו טוב (אם בכלל) ב MSN,אבל עובדה שיש הרבה אידיוטים שחושבים ככה.(תנסה לבדוק בגוגל את המחרוזת,תראה כבר בכמה פורומים זה הוצף,וכמה אידיוטים כבר בכו שזה "הרס" להם את ה MSN)
פורסם 2007 באוגוסט 318 שנים תודה! ממש מגניב, תמיד רציתי שהמייל שלי יהיה חסום, הלכתי לנסות את טקסט הזה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.