עבור לתוכן

שאלה בקשר לג'אנטים (מגנזיום) של רכב..אוליי מישהו פה יודע..

Featured Replies

פורסם

מישהו יודע אוליי כמה עולה חישוקי מגנזיום לטויוטה קורולה? לא מחוייב שיהיו של טויוטה...אבל אם מישהו יודע מחירים של שניהם (של טויוטה וגם רגילים) אז סבבה... אני אשמח לתגובה...יש לי קורולה RUNX ואני רוצה להשים לה מגנזיום וסתם בא לי לדעת כמה זה אמור לעלות לי.

פורסם

צמיגי מגנזיום די טובים אני זוכר מחירים בסביביות ה4K-3K משו כזה, של טויוטה אין לי מושג אני מניח יותר יקר... למה לקנות מקורי הכי מעפאן... תקנה משו PIMP כזה עם מלא קווים 20 אינץ' ^_^ חחח אחחח LICENSE HERE I COME!

פורסם
  • מחבר

20 אינץ' אין מצב אחי... אני צריך 17 אינץ' אם אני לא טועה....יותר כבר צריך אישורים...מספיק לי של 17 אינץ' אבל אין מצב שזה 3K כי ראיתי בפחות...אבל אני לא ממש זוכר אבל זה היה פחות....אוליי מישהו יודע במדוייק ויש לו אז שאלתי פה

(דרך אגב-מה המצב איתך?)

פורסם

אז רק שתדע אני מדבר איתך על ג'אנטים טובים.... הפשוטים מגנזיום מתתחילים מ2K משו כזה אבל לא פחות.

(דרך - אגב וואלה הכל מעולה, חיים טוב מה איתך?)

פורסם
  • מחבר

מספיק לי הפשוטים אני לא מחפש איזה משהו מיוחד יותר מידיי...זה לא איזה MX5 מיאטה עם מגדש ובלאגנים....סך הכול קורולה RUNX אומנם אוטו חזק ועם קצת שיפורים אפשר להגיע רחוק....2K אני מוכן להשים על ג'אנטים..

(אני מצויין--התחלתי לעבוד במפעל לחלקי מטוסים ויש משכורת בלי עין הרע אז החלטתי להשקיע באוטו :P)

פורסם

ג'אנטים סגסוגת לא איכותיים (סינים וכאלה) יתפוצצו לך בנגיעות עם מדרכות וכאלה, מה גם שהם יחסית כבדים (לעומת איכותיים)

אצלי אישית יש מקוריים של סקודה אוקטביה שיוצרו ע"י Fondmetal

בכל מקרה מקוריים אמורים לעלות בין 5K ל-6K מהחברה, אפשר להשיג גם בחצי מזה בפירוקיות וכו' (רק צריך לבדוק שהם ישרים ולא הרוסים)

פורסם
  • מחבר

אני ייבדוק בכמה מוסכים וניראה..תודה בכול מקרה.

פורסם

לא מוסכים אלא פירוקיות, דבר שונה לגמרי

פורסם
  • מחבר

מה זה פירוקיות?! זה לא המקומות שמביאים אליהם את הרכבים המושבתים? אלו שעברו טוטל-לוס?

פורסם

מה זה פירוקיות?! זה לא המקומות שמביאים אליהם את הרכבים המושבתים? אלו שעברו טוטל-לוס?

ya
פורסם

הסיכוי שתמצא סט שלם בפירוקיה לא גבוה ביוחד (לפחות לסט תקין). ובכלל, תבדוק טוב טוב את ג'אנטנים לסדקים, מכות וכו'.

פורסם

מה המידה מקורית של הג'אנט שיש לך עכשיו?

כמו שליאור אמר ג'אנטים איכותיים יעלו לך מ4K עד 7K לסט.

ג'אנטים סינים נשברים בקלות,גם שמעתי על מקרה שהג'אנט פשוט התנפץ לרסיסים וגרם לנזק ברכב.

תיקח בחשבון שאם אתה עולה במידה של הג'אנטים ובחתך נמוך אתה תרגיש יותר את הכביש.

למה לא תיקח מקוריים של RUNX ?

פורסם

הכל תלוי בתקציב שלך. אני זוכר שהיה באוטודיפו מבצע של רבעיית ג'אנטים עם צמיגים ב-2K ש"ח, שמעתי שהצמיגים פג תוקף.

פורסם

20 אינץ' אין מצב אחי... אני צריך 17 אינץ' אם אני לא טועה....יותר כבר צריך אישורים...מספיק לי של 17 אינץ' אבל אין מצב שזה 3K כי ראיתי בפחות...אבל אני לא ממש זוכר אבל זה היה פחות....אוליי מישהו יודע במדוייק ויש לו אז שאלתי פה

(דרך אגב-מה המצב איתך?)

עם 20 אינצ' הרכב לא יצליח לזוז (כלומר הוא יזוז, אבל ממש לאט). חוץ מזה, זה יהיה מאוד פטתי לראות קורולה עם 20 אינצ'.

הRUNX מגיעה עם 15 אינצ' מהחברה, ליותר מזה אתה תצטרך אישור.

אם אתה רוצה מקוריים, תבדוק ביוניון מוטורס.

אם אתה רוצה ג'אנטים אחרים אתה יכול להסתכל פה.

http://www.mih.co.il/site/showProducts.asp?product_Type=2&product_Sub_Type=3&store=

פורסם
  • מחבר

מישהו יודע אוליי כמה עולים של RUNX מקוריים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים