עבור לתוכן

חיפוש עבודה בחול :דייג ב אלסקה פינלנד.

Featured Replies

פורסם

לפותח האשכול..

יש לי חבר שעובד באוסרטליה בבניית בתי עץ..כמו פועל בניין כאן

אבל בבתי עץ

הוא אומר שזה משהו כמו 900 דולר לשבוע , אבל עבודה קשה בחום

וגם אתה צריך להשכיר שם דירה וכל זה

אבל בעקרון כסף נורא טוב

• תגובות 33
  • צפיות 4.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

הבנתי .....900 דולר לשבוע זה לא רע .....נגיד כל ההוצאות שלו זה בסביבות ה 1200 דולר לחודש ,נשאר לו מספיק ,שמעתי שבאוסטרליה גם משלמים לא רע על דייג לא זוכר כמה .

אתה יודע כמה הוא מוציא בחודש ?כמה נשאר לו?

http://www.hemmy.net/2007/05/25/fishing-in-alaska/

הנה כמה תמונות מפחידות של הים באלסקה .

פורסם

RGod , החבר שלי גר שם עם כמה שותפים..והוא משכיר דירה ברמה..יש להם גם ברכה בבית דירות והכל

זה יקר משהו כמו 1400 דולר אבל הוא חולק את זה עם 3 אנשים.

והוא לא ממש חוסך כסף , כי הוא לא רוצה לחזור לישראל

הוא גם מתכוון ללמוד שם כי שם מלגות לסטודנטים זרים

והוא רוצה לקבל אזרחות אוסטרלית ,

אבל בעקרון אם אתה הולך לעבוד בעבודה כזו אתה יכול לחסוך בשקט 2500 דולר כל חודש אפילו יותר..

פורסם

שים לב שדולר אוסטרלי שונה בערכו מדולר אמרקאי.. לפני כמה חודשים הוא היה שווה 3.2 ש"ח או משהו כזה, לא יודע כמה כרגע.

בכל מקרה כשהייתי שם באפריל, מגורים משותפים (dorms) עלו באיזור ה-20-27 דולר אוסטרלי ללילה.

מבחינת אוכל, אלא אם כן אתה חיי על ג'אנק פוד כמו מקדונלד, מסעדות ובתי קפה דיי יקרים, רוב המטיילים קונים בסופר ומבשלים לבד.

ויזה לאוסטרליה תקפה לשלושה חודשים כל פעם שאתה נכנס למדינה אם אני זוכר נכון.

ועם אזרחות ישראלית יהיה לך מאוד קשה לקבל אישור עבודה כחוק.. רוב הישראלים עובדים שם שחור.

הם יודעים שאנחנו מטרד לא קטן, ולכן גם לא ממהרים לתת ויזה לכל חייל משוחרר (יש לי חבר שלא אישרו לו).

פורסם

מה מסוכן בזה?

פורסם

כלום חוץ מזה שאתה יכול למות ב3000 תאונות שונות בזמן הדיג.

פורסם

תן דוגמא חח למה הם עושים את זה בצורה כל כך מסוכנת? אי אפשר לעשות דברים עם הראש?

כמה מסובח כבר אמור להיות דייג

או שדגים שם לוויתנים כחולים וכאלה דברים?

פורסם

זה הים בצפון כדוה"א וזה ים מאוד מסוכן

פורסם

אחי הגדול נחת באוסטרליה לפני יומיים והוא ממש התלהב מהמקום. יש שם המון יצורים נדירים שרין בשום מקום אחר בעולם ולכן אם תשיג שם עבודה, תוכל להנות בין המשמרות.

פורסם

לפני כמה זמן ראיתי סרט שהשם שלו ברח ממני כרגע, על דייגים שיוצאים למסעות של כמה חודשים כל פעם, במטרה לדוג דגים, ובמרכז הסיפור עומדת סערה גדולה מאוד שלוכדת אניית דייגים. אחרי הסרט הזה בערך הבנתי למה העבודה הזאת כל כך מסוכנת.

עריכה: אוקיי נזכרתי איך קוראים לסרט. the perfect storm עם ג'ורג' קלוני ומארק ווהאלברג

http://www.imdb.com/title/tt0177971/

תראה כדי לקבל מושג מה העבודה הזאת כוללת בתוכה :smile1:

פורסם

אל תאמין לכל מה שאתה רואה בסרטים :nono:

במיוחד לא סרטים הוליוודיים כאלה...

פורסם

רוב הסרטים מבוססים על מקרים שקרו במציאות.

פורסם
  • מחבר

קיצר העבודה מאוד מסוכנת למה ?כי לים יש כזה כוח ,שאנחנו פשוט מסרבים להבין אז תבין לבד ,יש ספינות בגודל של 300 מטר ......רוחב 25-40 ....כל מיני שמעבירים למשל נפט ,גז או כל מיני דברים אחרים והם ענקיות .......בניין 8 קומות ממוצע בארץ הוא 23 מטר (אז תבין את הגודל ),אבא שלי שירת וגם עבד פעם בים כאשר היה צעיר היה עושה הרבה כסף לתקופה שלו איזה 2000 2500 $ לחודש זה היה בשנות ה סוף שנות ה 70 ....אז הוא היה על ספינות כאלה והוא אומר כאשר יש סערה אז זה פחד מוות גם על ספינות כאלה גדולות ,הוא אומר שהים הכי מפחיד זה הים הצהוב .......לדעתו כן,הוא אומר שהספינה בגודל כזה עפה מצד לצד כמו איזה עפיפון ,אז תתאר לעצמך מצב שבו אתה נמצא על ספינה שהיא 25 מטר אורך ,4 רוחב ,בים כזה חחחח :hat:מפחיד קצת כן .

ראיתי באתר MAKA גם איזה שני חברים שעברו באוסטרליה ועבדו שם בספינת דייג ,קיצר הסיפור נחמד ,אחד מהם הכעי את הנשמה בלי סוף חח .

קיצר צריך המלצות איך אולי למצוא שם מעסיק או משהו כזה ,או שעדיף לסוע ולחפש שם עבודה ישירות ?

אני מאמין שויזה אני יוכל להוציא בלי בעיה ,מישהו יודע מה צריך כדי לקבל שם אישור עבודה רשמי ממשרד העבודה ?

פורסם

google it.

כדי לקבל רשיון עבודה כאזרח זר אתה צריך דברים בסיסיים כמו גיל,אין עבר פיליל,אין מחלות מדבקות ואישור השלטון שם שאתה יכול להיכנס למדינה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים