עבור לתוכן

חיפוש עבודה בחול :דייג ב אלסקה פינלנד.

Featured Replies

פורסם

אז ככה אני רוצה לסוע לעבוד בחול ,באלסקה או ב פינלנד, ;D

שמעתי שהשכר משתלם מאוד שמעתי שנועה שזה איזה 15000 אלף לשלוש חודש שזה לא רע ,רציתי לדעת עם מישהו יודע אולי יותר פרטים ,

איך ניתן לעשות את כל התהליך הזה כלומר עם מי ליצור קשר,העם צריך איזה איושר מיוחד ,או שכל זה נעשה בעבודה לא חוקית ,כלומר צריך להגיע

לשם ולחפש :s05:

עם מישהו מכיר עוד מדינה שהדייג משתלם מבחינה כספית אז להמליץ.

תודה לכל העונים .

• תגובות 33
  • צפיות 4.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

15 אלף לשלושה חודשים? לדעתי עדיף למצוא עבודה בארץ, זה לא משתלם.

פורסם

לדעתי הוא התכוון דולרים.

העבודה קשה מאוד ובתנאים קשים עוד יותר - לא סתם הם מציעים כאלה סכומים.

בנוסף זה לא שאתה יכול פתאום להחליט שאתה פורש והולך הביתה - אתה על ספינה בלב הים.

תחפש באינטרנט מידע, אני לא חושב שזה נעשה מתחת לשולחן, אבל גם לא חושב שאתה צריך רשיון מיוחד.

פורסם

^^^

לא ראית דיג קטלני בדיסקברי?

זו באמת עבודה מסוכנת וקשה מאוד..

פורסם

הסכומים כאלה גבוהים לא רק כי זה קשה אלא גם כי זה מסוכן. כל שנה מתים אנשים במסעות האלה

פורסם
  • מחבר

כן התכוונתי לדולרים ......האמת ,מישהו יכול לכוון אותי ,איך אני עושה את מה שאני רוצה ?עצות יתקבלו בברכה .

מסוכן:יש הגדרות שנונות לכל אחד למסוכן ,למשל אני מגדיר לעבור את הכביש מסוכן ,קיצר כחל אחד וההגדרה שלו למסוכן,לפחות שם משלמים על העבודה הזאת ,בארץ למשל לא מעריכים עבודה קשה ומסוכנת ,משלמים גרושים לעומת חול (לידע כללי),והים גם בישראל הרבה פחות מסוכן .

קיצר המלצות\עצות יתקבלו בברכה ,איך אני מתחיל את החיפוש בגוגל בכלל ,מה לכתוב ?באנגלית עברית ?תודה אנשים .

פורסם

פה זה סכומים גדולים שם זה בערך 50-60 אחוז משכר(per חודש) של עובד עם תואר ראשון בעבודה רגילה.

http://www.google.com/search?hl=en&q=jobs+canada

פורסם
  • מחבר

KILL BILL 7 לא ממש הבנתי אותך עם אתה יכול להסביר יותר מפורט,תודה.

פורסם

אמרתי שפה 15K $ ב3 חודשים נחשבים להרבה כסף.

שם מישהו עם תואר ראשון בעבודה מכובדת מרוויח באזור ה8-10K בחודש. זאת אומרת שלפי הסטנדרטים שם אתה לא תרוויח כל כך הרבה יחסית לאיך שזה נראה מפה. אתה תרוויח בחישוב גס 50-60 אחוז בחודש בהשוואה לשכר של אותו בן אדם שאמרתי שגר שם.

עבודות אתה יכול לחפש בלינק שנתתי באחד ממנועי החיפוש שם. ככה תוכל לקבל פחות או יותר פרספקטיבה למה לצפות.

כידוע לי התהליך הוא שאתה יוצר קשר עם המעסיק והוא ממלא טופס מיוחד איתו אתה הולך לשגרירות ומקבל ויזה ו/או אישור לחיות ולעבוד בקנדה.

כל מה שנותר לך משם זה רק ליסוע ולהתחיל לעבוד בתנאי שהעבודה לא מצריכה נסיון מיוחד שאין לך או כל דבר כזה.

פורסם

זה עבודה מהגיהנום :errrr:

תראה את התוכניות מדיקסברי ותראה אם זה מתאים לך

פורסם
  • מחבר

בקיצר כדי לעבוד בקנדה חוקי למשל צריך אישור עבודה ,

כדי לקבל כזה דבר אתה צריך למצוא מעסיק ,שזה לא קל גם כן ניסיתי היו כאלה שדיברתי איתם בסבבה והיו כאלה שפחות נחמדים ,קיצר היו כאלה שלא רצו לעשות את כל התהליך של הגשת הבקשות למשרד הפנים הקנדי ,

והיו כאלה שכן ,אני כרגע האמת מחכה לתשובה אבל כנירא לא יצא לפועל ,כרגע מה שדובר עם המעסיק הוא 17 דולר לשעה אחרי איזה חודשיים מגיע ל 26 +,

אבל נחכה ונירא ,זה אבל פחות ממה שאפשר להרוויח בדייג ,למרות שזה פחות מסוכן חחח,(כל התהליך הזה לוקח איזה 10-8 שבועות של בדיקה )כלומר אחרי שהמעסיק מסכים לעשות את זה .

קיצר עוד המלצות ועצות יתקבלו בברכה .

פורסם

יש באוסטרליה גם דייג וגם מסוכן אבל מאוד משתלם מבחינה כספית יחסית לפה.

הבעיה שלך שאני מבין שאין לך תואר ולכן סוג העבודות האלו(עבודה קשה והרבה כסף)היא אופציה די טובה לדעתי.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה ל THE-OVERCKLOKER על הקישור ,נראה טוב סהכ ,לא מפחד מעבודה קשה ,ואני גם אין לי מחלת ים ,אני יודע שלהרבה אנשים יש ,הייתי כמה פעמיים בשייט וגם בסערה בים אז בקטנה (למרות שהיא הייתה חלשה אבל בכל זאת הייתי )חח,כן אין לי תואר כרגע ,יש לי מקצוע אבל ,אין לי כוח לסוע למרכז לעבוד שם ,ומה אני יקבל כבר ,לא הרבה כסף,אני יכול ללכת ללמוד ,למשל לעשות מכינה להתחיל בחורף ולסיים בקיץ אבל יש לי תוכנית אחרת בראש בינתיים(אני עוד צעיר אחרי צבא ).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים