עבור לתוכן

מכונת גילוח - איזה ?

Featured Replies

פורסם

טוב אז ככה אחרי 5 שנים שאני משתמש בסכין , אני רוצה שינוי ...

אני מחפש מכונת גילוח טובה שתחזיק לי הרבה זמן , שנה שנה וחצי לפחות ...

אז יאללה תנו בהמלצות ... תקציב עד 600-1000 ...

פורסם

בתקציב כזה הייתי הולך על הסדרה החדשה של פיליפס

נראת מדהים

K91164.jpg

פורסם

...

בחו"ל מכונה מהסדרה הזאת מדגם 1090 נמכרת ב239.99$ באמזון,בארץ ב1689 ש"ח, ככה שהיא ממש מחוץ לתקציב של הבן אדם.

המכונה הזולה ביותר גם נמצאת מחוץ לתקציב - דגם 1050 (170$ באמזון) נמכרת בארץ בכ1200 ש"ח.

פורסם

בגדול- לך על דגם של פיליפס מסדרה 7 שתומך בגילוח רטוח\בשטיפה עם מיים.

הם עושים את העבודה טוב ותמיד נחמד שאפשר להתשמש במיים.

לדעתי הנת' כמו זמן טעינה דיי זניחים. מה זה משנה אם לוקח למכונה 15 שעות להיטען או 8? גם ככה אתה מטעין שאתה לא משתמש במכונה, ולא משתמשים יותר מפעם ביום.

לגבי הראשי גילוח עצמם, אני חושב שאין שיפור החל מסדרה 7 בעניין.

יש גם לבראון מכונות מעניינות, שווה לבדוק (בעולם הן יותר מצליחות מהמכונות של פיליפס).

פורסם

עדיף בהרבה את סדרת ה-Speed XL של פיליפס על פני סדרה 7

הם גם עמידים למים, אבל לא כוללים את הקרם הזה, בולשיט לדעתי, אבל הסכינים הרבה יותר טובים ב-Speed XL (סדרות 8 ו-9)

פורסם
  • מחבר

אממ יש לי אפשרות להביא מחו"ל , מה הדגם הספציפי של ההיא בתמונה ? אם אפשר דגם ספציפי שמומלץ אשמח לקבל.

פורסם

לך על בראון/פיליפס :xyxthumbs:

נראת מדהים

K91164.jpg

נראה כמו משו שמכין לך קפה ורוקד ברייקדאנס :-\

פורסם

היו לי פיליפס, בראון ופנסוניק אחת. היום יש לי רק בראון חדישה (סדרה 8000) והיא טובה אבל שום מכונה לא דומה לפנסוניק. פנסוניק המציאו את הגילוח הרטוב ולמרות שרטיבות גורמת לעור לספוג מים ולהתנפח וכך הגילוח לא יוצא חלק, זה פיצ'ר טוב כי אפשר לנקות בקלות. המנועים של פנסוניק חזקים ונותנים ביצועים עדיפים והדיוק של כל החלקים יותר טוב משל שאר החברות. מבחינת איכות גילוח פיליפס אחרונה, בראון שניה קרובה לפנסוניק. מביקורות שקראתי על הפיליפס בתמונה למעלה, אנשים מאוכזבים וחוץ מעיצוב היא לא מחדשת כלום באיכות. אני הייתי מביא פנסוניק עם רשת וסט סכינים רזרבי.

חשוב מאוד: לכל מכונה, לא משנה איזה, הדבר הכי חשוב זה לשמן אותה פעם ביומיים שלושה אחרי הניקוי - זה גורם להפחתת רעש ומאריך את חיי הרשת (צריך שמן מיוחד למכונות גילוח) - זה חשוב גם במכונות שבאות עם ערכת ניקוי אוטומטית, החברות מספרות שהחומר גם משמן אבל לא ממש.

מומלץ להסתכל באמזון על הדגמים השונים ולקרוא ביקורות לפני בחירה - עוזר מאוד.

פורסם

המכונות עם הרשת הן הכי גרועות שיש מכל בחינה

מפספסות שערות, מגרות את העור, תולשות שערות וכו'

פורסם

עדיף בהרבה את סדרת ה-Speed XL של פיליפס על פני סדרה 7

הם גם עמידים למים, אבל לא כוללים את הקרם הזה, בולשיט לדעתי, אבל הסכינים הרבה יותר טובים ב-Speed XL (סדרות 8 ו-9)

מחזק, יש לי את ה8140 וזאת אחלה מכונה, ממליץ בחום. :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים