פורסם 2007 באוגוסט 218 שנים זה השגיא שאני מקבל שאני מדליק BF2 וגם ניסיתי להתקין התחלה וזה מביא לי איזה ERROR של MD5 CHEK באיזה קובץ ואז אי אפשר להמשיך (אבל באקס פי זה עובד מצויין) עזרה מישו יודע מה איך ולמה ?
פורסם 2007 באוגוסט 218 שנים תעדכן דרייברים של ויסטה ותתקין DIRECX מאתר של מיקרוסופט,זה צריך לפתור תא הבעיה.
פורסם 2007 באוגוסט 218 שנים מחבר מה זה דרייבים של ויסטה ?! אםאתה מתכוון לכרטיס מסך אז כבר הורדתי והתקנתי איזה עוד דריבירים צריך ? (את הכרטיס קול הוא מצא לבד) עריכה : וגם הורדתי DIRECTX אני מדליק תה התקנה בלה בלה בלה עושה ינסטל וזה עושה לי פיניש
פורסם 2007 באוגוסט 218 שנים דרייבר של הכרטיס מסך לוויסטה הוא מותאם בישבילו, איזו גירסה של וויסטה יש לך 32BIT או 64BIT?
פורסם 2007 באוגוסט 218 שנים תנסה להתקין את ה-DX הזה.http://hwzone.co.il/downloads/index.php?act=view&id=181
פורסם 2007 באוגוסט 218 שנים מחבר אוקי תודה אחי הDX הזה עבד אבל יש לי עוד בעיה המויסטה מראה שהרמה של המחשב שלי זה 1 (יעני הדבר הזה בויסה שעושה לך BENCH ומראה מ 0 ל 5.9 ?) אני עושה REFRESH ומה שבא לך זה מסיים אבל עדיין תקועה ב1
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.