עבור לתוכן

חבר שלי קנה מחשב מאייבורי וכבר אחר יום יש בעיות!

Featured Replies

פורסם

הוא מחשב כזה:

E6750

2GB OCZ 800MHZ CL4

GIGABYTE P35-S3

(X1950PRO MSI (WTF

וספק אני חושב שהביאו לו משהו ממש זבל!

ספק EZCOOL 450W JSP אבל אני לא זוכר שם של חברה כי זה לא מוכר האמת,לא מצאנו בשום מקום את הספק הזה באינטרנט.

עכשיו אתמול המחשב עבד מצויין ומהיום התחילו לו בעיות ממש רציניות.

שמדליקים את המחשב המסך לא נדלק והמחשב מצפצף (הלוח עושה כמה צפצופים שמשהו לא בסדר) אחריי שעושים RESET המחשב נכבה,ואחריי 2 שניות נדלק לבד!

ואז שוב המסך לא נדלק ורק אחריי שעושים שוב ריסט אזזזזזזז המחשב נדלק.

שזה מגיע לווינדוס המסך נכבה שוב לשניה (כתוב NO SINGLE או משהו כזה,בקיצור שכיאילו אין כרטיס מסך) וישר חוזר.

גם ממתי שכל זה התחיל אז הכרטיס רשת נעלם פתאום כיאילו הוא לא מחובר ואי אפשר אצלו להתחבר לאינטרנט.

הביצועים פתאום ירדו,ב3DMARK05 הFPS ירד משמעותית,ב3DMARK06 הFPS יורד ל4!!! (נע בין 18 ל 4 שזה ממש גרוע לאומת איך שזה היה קודם,ואני מדבר על הסרטון הראשון עם החיילים וההוא שבא עם הMINIGUN)

בקיצור אנחנו לא ממש יודעים אם זה לוח,ספק,או הכרטיס מסך נדפק.

הכרטיס מסך של MSI יכול ליהיות שזה משומש או משהו? כי יש מדבקה על הכרטיס כזה עקומה וטיפה קרועה ולא דבוקה טוב ניראה כיאילו זה לא חדש (המדבקה, לא בכללי!)

בדקנו גם ביצועים בATI TOOL ושם הביצועים ירדו מ590FPS ממוצע ל340FPS ממוצע.

מזה יכול ליהיות ניראה לכם? אפשר אם תוכלו לעזור למה מסכן חבר שלי רק קנה עכשיו וכבר יש בעיות.

פורסם

עוד אחד שלמד בדרך הקשה למה לא לקנות מחנויות כמו אייבורי ::)

שילך ויממש את האחריות... הא, ואם יש שם מדבקה, והיא במקרה מדבקת אחריות קרועה ועקומה, אז כנראה גם אחריות לא יתנו לו ;D

יכול להיות שזה הלוח אם, אבל מה אני מבין...

פורסם

בהחלט אל תפתח את המחשב,כי עוד יגידו שאתה עשית משהו,נגעת והרסת,במקרה כזה באמת הכי טוב לממש את האחריות.

פורסם

זאת רק ההתחלה... גם אצלי זה היה ככה על היום הראשון ועד היום שהמחשב כבר שנתיים אצלי (ובמעבדה של אייבורי) יש בעיות. כל שבוע אני צריך להחזיר את המחשב עוד פעם.

הוא יותר זמן שם מאשר אצלי בבית.

באיזה סניף הוא קנה?

פורסם

נראה לי שהלוח הולך למסור את נשמתו לבורא...כמו שאמרו אל תפתח את המארז,שלא יאשימו את חבר שלך בגרימת הנזק.

שיקח אותו לשם ושיממש את האחריות שיש לו על המחשב.ועוד דבר כדאי לו לדרוש לראות מה הם עושים,ומה הם מחליפים.

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

כן אני יודע אמרתי לו לא לקנות מאייבורי,אני אישית הזמנתי מחשב מSKYPC אני מקווה שהם בסדר,הוא יגיע יום ראשון :)

חבר שלי היום לקח את המחשב לאייבורי והכרטיס מסך נדפק חבר'ה וגם הספק דפוק ולא מספיק חזק במקביל.

מחר הוא יקבל ספק חזק יותר וכרטיס מסך חדש (אבל גם MSI! למה?! עדיף SAPPHIRE!)

הקירור של MSI מקרר מצויין את הליבה אבל הזכרונות בחוץ,WTF זכרון בחוץ?! זה הפקרות לדעתי...

פורסם

איזה סניף הוא קנה?

פורסם
  • מחבר

איזה סניף הוא קנה?

בראשון לציון

פורסם

כמה ציפצופים המחשב עושה?

AWARD BIOS Beep Codes

1short: System boots successfully

2short: CMOS setting error

1long 1 short: DRAM or M/B error

1long 2 short: Monitor or display card error

1long 3 short: Keyboard error

1long 9 short: BIOS ROM error

Continuous long beeps: DRAM error

Continuous short beeps: Power error

תראה ברשימה ותבין איפה ומה הבעיה!...וכמו שאני תמיד אומר...מאייבורי לא הייתי קונה אפילו עיפרון

פורסם

לא בטוח אבל לך לפי הרשימה שנתנו לך פה מעלי..

חחח יש לי שני מחשבות...

או שהטמבלים לא חיברו ג'מפרים כמו שצריך

או ש הזכרון לא מחובר טוב (במקרה זה היה לי כשהחלפתי אז הוצאתי את הזכרון וסמתי חזרה)

אבל אם אתה לא מבין בזה עזוב אותך ושלח אותו לתיקון כי יש אחריות :kopfpatsch:

פורסם

חבר שלי היום לקח את המחשב לאייבורי והכרטיס מסך נדפק חבר'ה וגם הספק דפוק ולא מספיק חזק במקביל.

מחר הוא יקבל ספק חזק יותר וכרטיס מסך חדש (אבל גם MSI! למה?! עדיף SAPPHIRE!)

הקירור של MSI מקרר מצויין את הליבה אבל הזכרונות בחוץ,WTF זכרון בחוץ?! זה הפקרות לדעתי...

אני לא יודע מה איתכם אבל מה שהוא כתב פה מראה לי על שירות נורמאלי של חברה שלוקחת אחריות, הם מחליפים ספק למשהו טוב יותר כי הם הבינו שהוא לא מספיק חזק.

אני אישית עובד הרבה מאוד עם אייבורי בבאר שבע (לא יודע איך זה בסניפים אחרים כי אני לא מגיע לסניפים אחרים) ובסך הכל הם בסדר, זה נכון שיש יותר טובים, אבל תמיד יהיה מישהו יותר טוב בתחום כזה או אחר. אני תמיד רואה בפורומים ביקורת רעה על אייבורי, בחלק מהמקרים אני גם מסכים עם החברים בפורום אבל יש מקרים שבהם אני לא מבין את הביקורת, כמו במקרה הזה, בכל חנות יכול לקרות משהו לאחד הרכיבים ומה שעושה את ההבדל בין חנות X לחנות Y זה לקיחת האחריות, שבמקרה הזה באה לידי ביטוי יפה מאוד.

(אגב, אם אחרי הטיפול הזה עדיין תהיה בעיה עם המחשב אז כל מה שאמרתי מבוטל והייתי תחת השפעת אלכוהול כשכתבתי את זה) :lol: :lol: :lol:

פורסם
  • מחבר

כמה ציפצופים המחשב עושה?

AWARD BIOS Beep Codes

1short: System boots successfully

2short: CMOS setting error

1long 1 short: DRAM or M/B error

1long 2 short: Monitor or display card error

1long 3 short: Keyboard error

1long 9 short: BIOS ROM error

Continuous long beeps: DRAM error

Continuous short beeps: Power error

תראה ברשימה ותבין איפה ומה הבעיה!...וכמו שאני תמיד אומר...מאייבורי לא הייתי קונה אפילו עיפרון

צפצוף אחד ערוך ושניי צפצופים קצרים! זה מה שזה עושה בידיוק.

גם בחנות אמרו לו עכשיו שזה הכרטיס מסך נדפק,עכשיו קבלו עדכון!!

הביאו לו כרטיס חלופי ואחרי כמה שעות שוב יש את אותה הבעיה! וזה אומר ש? הPCI-E של הלוח נדפק לא? זה לוח P35-S3 ושמעתי שזה לוח גרוע (הS3 בלבד,והS3L זה הלוח המתוקן)

מה אתם אומרים?

פורסם

וכמו שאני תמיד אומר...מאייבורי לא הייתי קונה אפילו עיפרון

אני אומר אותו דבר רק עם מאוורר :cool2:[br]פורסם בתאריך: 2.08.2007 בשעה 21:25:09

אני אומר אותו דבר רק עם מאוורר :cool2:

MassiveAmmo אני מקווה שחבר שלך לקח את המארז עם הידית.. (הוא יצתרך לחזור לשם עוד הרבה)

עכשיו ברצינות סביר להניח שהבעיה בלוח אם ואם היא בלוח ואם יחליפו לו אז שידרוש שיחליפו לו לחדש ולא ל"מתוקן". (כי הוא רק עכשיו קנה את הלוח חבל אם ידפקו לו שם לוח משומש יום אחרי שהוא קנה)

ושידרוש לראות מה הם עושים ושיוודה שהם מוציאים את הלוח מקופסא מקורית. (לא הקופסאות הלבנות, בהם מגיעים ה"מתוקנים")

לכל התוהים אני נמצא שם הרבה (הרבה מידי) בגלל זה אני יודע.

עריכה: שיט חשבתי שעשיתי עריכה לא התכוונתי לדאבל פוסט.

פורסם

גם אני קניתי מחשב מאייבורי, כמה חודשים אחרי הוא התחיל לעשות בעיות ועד היום שנים אחרי יש בעיות רציניות. הייתי אצלהם הרבה פעמים עם המחשב והם לא תיקנו את הבעיה עד שהפסקתי ללכת לשם.

לפני כמה שנים היו במלא פורומים הודעות על זה שזאת חנות גרועה ושלא כדאי לקנות שם אבל האיש יחסי ציבור שלהם או משהו כזה איים על בעלי כל הפורומים האלה בתביעה אם הם לא יסירו את ההודעות האלה. כולם כנראה פחדו והורידו את ההודעות (למרות שאין שום עילה לתביעה).

עקרונית אני לא קונה שם שום דבר יותר.

הדרך הכי טובה למצוא חנות מחשבים טובה זה מהמלצות של כמה אנשים שמכירים ולא להתפתות למחירים זולים.[br]פורסם בתאריך: 3.08.2007 בשעה 16:26:35

אני לא יודע מה איתכם אבל מה שהוא כתב פה מראה לי על שירות נורמאלי של חברה שלוקחת אחריות, הם מחליפים ספק למשהו טוב יותר כי הם הבינו שהוא לא מספיק חזק.

אני אישית עובד הרבה מאוד עם אייבורי בבאר שבע (לא יודע איך זה בסניפים אחרים כי אני לא מגיע לסניפים אחרים) ובסך הכל הם בסדר, זה נכון שיש יותר טובים, אבל תמיד יהיה מישהו יותר טוב בתחום כזה או אחר. אני תמיד רואה בפורומים ביקורת רעה על אייבורי, בחלק מהמקרים אני גם מסכים עם החברים בפורום אבל יש מקרים שבהם אני לא מבין את הביקורת, כמו במקרה הזה, בכל חנות יכול לקרות משהו לאחד הרכיבים ומה שעושה את ההבדל בין חנות X לחנות Y זה לקיחת האחריות, שבמקרה הזה באה לידי ביטוי יפה מאוד.

(אגב, אם אחרי הטיפול הזה עדיין תהיה בעיה עם המחשב אז כל מה שאמרתי מבוטל והייתי תחת השפעת אלכוהול כשכתבתי את זה) :lol: :lol: :lol:

יכול לקרות שלמחשב חדש יש בעיות, ההבדל הוא שרק באייבורי אני שומע על אנשים שהולכים לשם שנים עשרות פעמים והבעיות לא מתוקנות, רק שם קיבלתי יחס גרוע, רק שם ניסו במרמה להוריד את זמן האחריות שהם התחייבו על רכיבים, רק שם הטכנאי מחשבים שיקרו לי ואמרו כל פעם שהבעיה תוקנה כאשר היום אין לי ספק שהם ידעו שהיא לא. יכול להיות שבסניפים אחרים זה אחרת, בסניף ראשון לפחות זה ככה.

אני מזהיר אנשים מלקנות שם, מי שזה לא גורם לו לפחות לברר קצת לפני שהוא קונה עושה דבר מטומטם.

פורסם

אייבורי מוכרים חלקים מחודשים בגלל זה הם כל כך זולים ויש להם כל כך הרבה בעיות .

מומלץ להתרחק מהם כמו בחורה בתולה בת 4 .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים