פורסם 2007 באוגוסט 118 שנים שלום,לפני חודש קניתי Dell 2007FP מLCDTV.CO.IL, לא כל כך ידעתי מה צריך לבדוק במקום וכל זההיום כשראיתי תמונה לבנה על כך המסך ראיתי פיקסל שרוף (נקודה קטנה בצבע אדום), כנראה לא ראיתי את זה לפני זה כי תמיד היו שם גוונים כהיםיסכימו להחליף לי את המסך?עוד שאלה: אני הרבה זמן משחק כל מיני משחקים ואני מעביר את המסך לGaming mode, לפעמים כשאני מחזיר את המסך למצב Desktop המסך כולו ניהיה בגוונים של ורוד וכשאני מחזיר לGAMING שוב וחזרה לDESKTOP זה מסתדר...זה בעיה מוכרת במסך הזה או שכדאי להחליף את המסך בטענה שהוא עושה את הבעיה הזאת? (אם יסכימו להחליף)שאלה אחרונה: מאחורי המסך רשום 2007FPb, מה זה הb הזה? גם רשום Rev A05תמיד ראיתי פה שאנשים מדברים על A03 או 4 אבל A05 לא ראיתי |: זה טוב? (עשיתי את הבדיקה של הסוג פאנל וזה S-IPS)תודה לעוזרים.
פורסם 2007 באוגוסט 118 שנים לא נראה לי שיסכימו להחליף לך בחנות אבל תנסה (כי זה מ 6) מקסימום לך למעבדת CMS בת"א כנראה ששם יסכימו להחליף לךולגבי הREV 05 אני ממש לא יודע גם אני שמעתי עד 4 וזה מה שיש לי אבל יש לי רחב
פורסם 2007 באוגוסט 118 שנים זאת הגרסה החדשה הגיעה לפני כמה שבועות שבועיים בערךזה בסדר אין לך מה לדאוג בקשר לזה שזה הגרסה החמישיתאני לא יודע בקשר לדברים האחרים לי אין את הבעיות האלהיכול ליהיות שיסכינו להחליף לך את המסך בטענה שיש לך את הבעיה עם הצבע הוורודאל תציין שאתה רוצה להחליף את המסך בגלל פיקסל שרוף כי הם יגידו שאתה צריך 3 חח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.