פורסם 2007 באוגוסט 118 שנים תוך כמה זמן אמורים לקבל את רשיון הנהיגה עם התמונה?כי כבר יש לי את הרשיון יותר מ3 חודשים ועדיין לא קיבלתי...התקשרתי למספר שיש על רשיון הנייר ואמרו לי שם שעדיין לא התקבלה הוראה להנפיק לי רשיון עם תמונה ולפנות למשרד הרשוי הקרוב לביתי...מה יכולה להיות הסיבה לכך?
פורסם 2007 באוגוסט 118 שנים אין לי מושג למה זה קרה לך אצלי למשל קיבלתי אחרי משבוע מהתאריך שניגמר לי ה 3 חודשיםשמעתי שחלק גם מקבלים קצת אחרי יותר זמן...אין לך מה לדאות גם ככה הנייר זה לחצי שנה
פורסם 2007 באוגוסט 118 שנים תוך כמה זמן אמורים לקבל את רשיון הנהיגה עם התמונה?כי כבר יש לי את הרשיון יותר מ3 חודשים ועדיין לא קיבלתי...התקשרתי למספר שיש על רשיון הנייר ואמרו לי שם שעדיין לא התקבלה הוראה להנפיק לי רשיון עם תמונה ולפנות למשרד הרשוי הקרוב לביתי...מה יכולה להיות הסיבה לכך?סחבת?וכמו שאמרו לך... פנה למשרד הרישוי הקרוב לביתך
פורסם 2007 באוגוסט 218 שנים שילמת את הרשיון? הוא חתום? אם כן אז לא הצטלמת באחת מתחנות הצילום של משרד התחבורה
פורסם 2007 באוגוסט 218 שנים יש לו אוטו, אז אני מניח שיש לו רישיון.מה גם שאבא שלו טכנאי מכוניות מוסמך.(ושמעתי על זה שהוא עבד בתחנת מוניות)
פורסם 2007 באוגוסט 218 שנים מי שמקבל עכשיו מקבל את הרישיון הטוב עם הכיתוב driving licence עליועד לפני מספר חודשים היו נותנים את הרשיון הלא מוכר עם "אישור נהיגה" במקום "רשיון נהיגה"
פורסם 2007 באוגוסט 218 שנים לא לוקחים את התמונה שהייתה בתופס הירוק?לא בהכרח, אם התמונה בטופס (את מי הטופס תופס? אותך?) הירוק היא לא ביומטרית, אז לא מנפיקים לך רשיון פלסטי עד שאתה מצטלם תמונה ביומטריתאתה בכל מקרה יכול להוציא רשיון זמני (מנייר) נוסף לעוד 3 חודשים
פורסם 2007 באוגוסט 218 שנים מי שמקבל עכשיו מקבל את הרישיון הטוב עם הכיתוב driving licence עליו עד לפני מספר חודשים היו נותנים את הרשיון הלא מוכר עם "אישור נהיגה" במקום "רשיון נהיגה" עד לפני שנה הם כתבו "אישור נהיגה", מאז הם עברו ל-"רישיון נהיגה". אין לי מושג מה זה משנה... בכל מקרה אני מצפה בכיליון עיניים לחידוש הרישיון בעוד חמישה חודשים, שאז יעיפו לי את ה-"נהג חדש".
פורסם 2007 באוגוסט 218 שנים עד לפני שנה הם כתבו "אישור נהיגה", מאז הם עברו ל-"רישיון נהיגה". אין לי מושג מה זה משנה... בכל מקרה אני מצפה בכיליון עיניים לחידוש הרישיון בעוד חמישה חודשים, שאז יעיפו לי את ה-"נהג חדש". רק עם "רשיון נהיגה" אפשר לנהוג בארצות הברית
פורסם 2007 באוגוסט 218 שנים שאלה:אני ממש לא רוצה שהתמונה מהטופס הירוק שלי תהיה ברישיון, מה עושים?מתמודדים. משרד הרישוי לא נותן להחליף את התמונה אלא רק לאחר כמה שנים טובות (לי למשל יש את אותה תמונה כבר 6 שנים :-\)
פורסם 2007 באוגוסט 218 שנים תוך כמה זמן אמורים לקבל את רשיון הנהיגה עם התמונה?כי כבר יש לי את הרשיון יותר מ3 חודשים ועדיין לא קיבלתי...התקשרתי למספר שיש על רשיון הנייר ואמרו לי שם שעדיין לא התקבלה הוראה להנפיק לי רשיון עם תמונה ולפנות למשרד הרשוי הקרוב לביתי...מה יכולה להיות הסיבה לכך?שילמת את הרשיון?פג התוקף של הזמני?האם תמה תקופת המלווה?אם התשובה על אחד מהסעיפים היא שלילית, למה ציפית.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.