פורסם 2007 באוגוסט 118 שנים מי שעשה בגרות בספורטאיזה מבחנים יש? כמה ה עובר וכמה זה מצטיין בכל אחד?תודה
פורסם 2007 באוגוסט 118 שנים ריצה, קפיצה, push up , כפיפות בטן, מתח.נ.בזה לא משנה אם יש לך 60 או 100, זה בגרות פנימית והציון לא נכנס לשום חישוב ממוצע אקדמי.
פורסם 2007 באוגוסט 118 שנים מחבר אז בשביל מה עושים את זה?זה קשור לזכאות לתעודת בגרות? או שזה לא מקצוע חובה?
פורסם 2007 באוגוסט 118 שנים ריצה, קפיצה, push up , כפיפות בטן, מתח.נ.בזה לא משנה אם יש לך 60 או 100, זה בגרות פנימית והציון לא נכנס לשום חישוב ממוצע אקדמי.זה גם בבגרות בטוח ?למרות שזה מה שאני עושה הכי טוב מבין כל החמישה אבל סתם לא זכור לי שזה חלק מהבגרות P:כמה מתח וכפיפות בטן זה עובר ?וצריך לעבור בכל החמישה כדי לקבל ציון עובר ?
פורסם 2007 באוגוסט 118 שנים מתי שאני עשיתי זה היה.כמה עובר אני לא יודע וזה לא משנה. כמה שתעשה תעשה. אף אחד לא יכשיל אותך בבגרות בספורט כל עוד אתה מגיע, מנסה ועושה משהו. הציון בזה ממש לא משנה ולא קובע כלום. עובר זה מספיק.היה אצלי בכיתה מישהו ממש שמן שקיבל ציון יותר טוב ממני ( אני 60 והוא 90 או משהו בסגנון ) ואני בכושר סביר+, למה? כי אני באתי רק בשביל לעבור את וללכת הבייתה, לא הייה לי כוח לרוץ בחום הזה. והוא ממש התאמץ.לא שזה ממש עזר לו מבחינת התוצאות. אבל הוא קיבל ציון יותר בזכות זה שהוא המתאמץ והשתדל. אני קבלתי ציון גרוע כי יכולתי לעשות הרבה יותר טוב ולא עשיתי כי לא היה ז*ן לכל זה...לפחות ככה זה היה בזמני. עכשיו אולי זה שונה אבל אני בספק. בסופו של דבר לא יכולים למנוע ממישהו בגרות רק כי הוא שמן או בכושר גרוע.
פורסם 2007 באוגוסט 118 שנים אני עשיתי לא מזמןלמפי מה שאני זוכרציונים עוברים:מתח - 4קפיצה - 1.95מכפיפות בטן - 47ריצה 3 ק"מ איזה 14 דקות מקסימוםוהיה לנו גם זריזות ... שזה ריצה של 40מ ,זה פעמיים הלוך חזור 10מ וצריך לרוץ להרים כדור ולרוץ איתו להניח לרוץ לקחת עוד כדור ולסיים ובזה 11 שניות זה עובריש כאלה שעשו מינימום ב 3 ו2 אחרים לא עבור ועדיין קיבלו עוברתלוי גם במגן שלך אם יש לךולא זכור לי שיש PUSH UP בבגרות
פורסם 2007 באוגוסט 118 שנים אני לא הייתי יותר מאיזה שורה ברשימה השימית במחברת של המורה לספורט... בסוף השנה באתי לשיעור... הוא שאל מי אני ? וכן עברתי.
פורסם 2007 באוגוסט 118 שנים אתה עושה צחוק? מה אתה לחוץ מבגרות בספורט? אפילו אם לא תבוא כל השנה יגידו לך תעשה כמה כפיפות בטן מסכנות ועברת.. חח
פורסם 2007 באוגוסט 118 שנים מחבר אתה עושה צחוק? מה אתה לחוץ מבגרות בספורט? אפילו אם לא תבוא כל השנה יגידו לך תעשה כמה כפיפות בטן מסכנות ועברת.. חחלא אכפת לי כל הבגרות בכל מקרה אני עושה מכינהעדיין אני רוצה 100
פורסם 2007 באוגוסט 118 שנים אז תשאל את המורה שלך מה צריך לעשות כדי לקבל 100 .תבוא לכל השיעורים. ותתחיל להתאמן.בהצלחה.
פורסם 2007 באוגוסט 118 שנים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אל תעשה ספורט כל השנה חודש לפני תעכשה ספורט עם כל הכיתה כמו שעושים ואתה עובר זה כזה קל
פורסם 2007 באוגוסט 118 שנים עזוב זה סתם שטויות ובדרך כלל שכונהדי דומה לבר אור רק עם מתח במקום פרסיםאל תצפה גיבוש שייטת שם...בבי"ס שלי היה ריצת 2000 ובטן שבשניהם קיבלתי 100 (לא זוכר דרישות, זה היה 07:02 [על הפנים בשבילי] ו-105 בבטן[גם]) ומתח שבו לא קיבלתי מאה... :-X
פורסם 2007 באוגוסט 118 שנים ריצה 3 ק"מ איזה 14 דקות מקסימום אצלנו הריצה הייתה 10 קילומטר :-X עוד מסורת מטופשת של בית הספר שלי. בסופו של דבר הוצאתי פטור מריצות ובמקום זה "כתבתי" עבודה. "כתבתי" כי לקחתי ספר על אומנויות לחימה שידעתי שאין לאף מורה אצלנו ופשוט העתקתי משם איזה שני עמודים המורים אגב, היו בהלם מרמת הכתיבה והידע שלי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.