עבור לתוכן

ה2007FP אצלי. כמה שאלות

Featured Replies

פורסם

במקום להיות חכמים גדולים ולהגיד לי להשתמש בחיפוש (השתמשתי בו כבר הרבה בשביל זה), תנסו לעזור לי ולייעץ לי.

סיבות להעדיף את הרחב:

-חוויה בצפיית סרטים/משחקים צריכה להיות מהנה יותר

-ביצועים גבוהים יותר במשחקים

-סיכויים גבוהיים יותר לקבל פאנל S-IPS (?)

סיבות להעדיף את הרגיל:

-תאימות כמעט לכל המשחקים/אפליקציות

-יותר נוח לגלישה באינטרנט ועבודה עם ווינדוס

-פחות מאמץ את העיניים

לגבי הסעיף האחרון ברגיל, אני עוד לא בטוח, אבל יכול להיות שהWFP יותר מאמץ את העיניים בגלל שצריך "להזיז את העיניים מצד לצד"? יש פה מישהו שמשתמש בWFP ויכול להגיד לי איך זה? אה ואגב יש מרחק של חצי מטר ביני לבין המסך

לגבי הסעיף האחרון ברחב: רזולוציה של 1680X1050 תתן יותר FPS מאשר 1600X1200, לא?

עריכה: כמובן, שכחתי לציין את הצרכים שלי, בוא נגיד:

50% עבודה בווינדוס (תוכנות כל מיני, גלישה באינטרנט, וורד...)

40% משחקים

10% סרטים (פעם ב... אני יראה איזה סרט בDVD)

עריכה: אני כרגע משתמש במסך ויש לי כמה שאלות:

מאחורי המסך רשום שהוא REV A04. זה הסוג הטוב יותר הפחות טוב?

האיכות תמונה מעולה, אבל האם אפשר לשפר את האיכות דרך המסך/מחשב? (נדמה לי שזה נקרא לכייל)

פורסם

לפי דעתי אתה (ורוב האנשים) לא צריכים מסך רחב. זה סתם מעצבן - גם בטלוויזיות. לא עדיף לראות במקום תמונה ארוכה גם להרדיל אותה לגובה??

בכל מקרה, לסרטים זה מצויין (כי הסרט מקודד בד"כ בפורמט רחב, כך שהוא יתאים למסך). לעבודה בווינדוס אפשר להסתדר עם זה, אבל זה נראה לי מעצבן לזוז עם העיניים מצד לצד ולראות דפי אינטרנט (ו-WORD) ארוכים, כי זה לא באמת ככה, זה כאילו משנה את המבנה של האתר ומאריך אותו ולפי דעתי זה פחות טוב.

גם בוורד, אתה תראה את הדף מוארך כזה לצדדים, ובהדפסה זה לא יצא אותו דבר.

ובמשחקים, יש כאלה שאוהבים את זה, אבל נראה לי שעדיף לראות לא יותר שטח לצדדים אלא גם לגובה, ואז אתה כאילו מול מסגרת כזאת...

שוב - כל מה שאמרתי פה זה לפי דעתי ולא היה לי ניסיון על מסכי מחשב כאלה (טלוויזיה כן), אבל נראה לי שאני צודק.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה :)

יש עוד איזהשהן הצעות/הארות? בינתיים אני הולך על ה2007FP

האם צריך בשבילו כרטיס מסך טוב יותר מאשר ל2007WFP? מה לגבי סוג הפאנל? רוב הסיכויים שלי הם לקבל S-IPS?

פורסם

אני מעוניין במסך הזה כבר הרבה מאוד זמן וכל הזמן רציתי את הדגם הרחב (בלי סיבה מיוחדת כנראה התלהבתי מהרעיון של מסך רחב)

כל זאת עד שראיתי במו עיניי את הדגמים אחד ליד השני והדגם הרגיל בהרבה יותר מרשים. לכן שינתי את דעתי ואני קונה את הדגם הרגיל!

אני משוכנע שכל אלו שרוצים את הרחב בקנייה הקבוצתית שאורי מארגן, לא ראו את שני המסכים במציאות אחד ליד השני.

לא סתם הדגם הרגיל יקר ב 200 שקל מהרחב - הוא פשוט יותר מרשים בעין.

עצתי לך וכל אלו שרוצים את המסך של DELL לכו לאופיס דיפו ותראו את ההבדלים. (בסוף כולם יעברו מרחב לרגיל :lol: )

לפי דעתי הרחב נראה טוב רק בגדלים של 24" (ואולי גם ב 22" )

פורסם

לשימושים שלך הייתי אומר שעדיף את הFP.

לגבי הסעיף האחרון ברגיל, אני עוד לא בטוח, אבל יכול להיות שהWFP יותר מאמץ את העיניים בגלל שצריך "להזיז את העיניים מצד לצד"?

שניהם צריכים לאמץ את העיינים באותה מידה, אלו אותם דגמים סה"כ אחד רחב ואחד לא.

לגבי "להזיז את העיניים מצד לצד", העיניים שלנו בנויות בצורה אופקית וכאן בא גם היתרון של המסך הרחב.

אני מעוניין במסך הזה כבר הרבה מאוד זמן וכל הזמן רציתי את הדגם הרחב (בלי סיבה מיוחדת כנראה התלהבתי מהרעיון של מסך רחב)

כל זאת עד שראיתי במו עיניי את הדגמים אחד ליד השני והדגם הרגיל בהרבה יותר מרשים. לכן שינתי את דעתי ואני קונה את הדגם הרגיל!

אני משוכנע שכל אלו שרוצים את הרחב בקנייה הקבוצתית שאורי מארגן, לא ראו את שני המסכים במציאות אחד ליד השני.

לא סתם הדגם הרגיל יקר ב 200 שקל מהרחב - הוא פשוט יותר מרשים בעין.

עצתי לך וכל אלו שרוצים את המסך של DELL לכו לאופיס דיפו ותראו את ההבדלים. (בסוף כולם יעברו מרחב לרגיל :lol: )

לפי דעתי הרחב נראה טוב רק בגדלים של 24" (ואולי גם ב 22" )

א' הFP עולה יותר מהWFP בגלל שעלות ייצור של מסך רגיל יותר גבוהה ממסך רחב. אין קשר לזה שהוא "יותר מרשים בעין".

ב' באופיס דיפו אין את ה2007, יש להם את ה207 ו22'' = פאנלים מסוג TN. גם לא ב2 סניפים שהייתי אצלם וגם לא מצאתי את המסך הזה באתר האינרנט שלהם.

ג' נראה לי שאתה בעצמך מתבלבל וראית את הבדלים בין ה207 ל2007. לא אמורים להיות הבדלים בתצוגה בינהם מלבד זה שאחד רחב ואחד לא (שזה כולל: רזולוציה, שטח עבודה)

ד' אני לא בטוח שיש דהירה או תיהיה דהירה מרחב לרגיל, דווקא ההפך הוא הנכון. פעם היו יותר רגילים והרחבים התחילו להשתלט על השוק.

מה שגם ממסכי 22 ומעלה יש רק מסכים רחבים כך שלא תמצא מסך רגיל בגדלים האלו וזה משאיר את הרחב בתמונה.

אבל זה אינבדואלי, כל אחד יקנה מה שנוח לו ומה שמתאים יותר לצרכים שלו.

פורסם

בהקשר סוג הפאנל ממליץ לבדוק בחנות סוג הפאנל +פיקסלים שרופים,לפני קניה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים