פורסם 2007 באוגוסט 118 שנים for some reason on my XP machine, I can SEE the .lnk extensions on all my shortcuts regardless of where they are. I remember intentionally enabling this but now I can't fix it. Anyone know how I can restore their previously hidden state?
פורסם 2007 באוגוסט 118 שנים מחבר זה פתרון הכי קל. אני לא רוצה שיימחק כל המידע מנקודת השחזור האחרונהאני מעוניין לדעת איך זה קורה בכלל, הרי זאת סיומת חסויה שגם ב HIDE EXTENSIONS אי אפשר לראות גם אם רואים את שאר הסיומות.אם מישהו יידע איך זה נוצר אולי נוכל לטפל בבעייה
פורסם 2007 באוגוסט 118 שנים אוקייבאפשרויות תיקיה, ב FILE TYPES, יש אפשרות לבחור קובץ עם סיומת מסויימת, ולסמן לו ALWAYS SHOW EXTENSIONאצלי לא מופיע LNK משום מה, תנסה אצלך.אם יש אצלך, תערוך אותו ותוריד את ה- V.[br]פורסם בתאריך: 1.08.2007 בשעה 11:45:20אוקיי, אחרי חפירה ב REGISTRY, מצאתי איך אתה יכול לתקן את זהכנס לרגיסטרי, ל HKEY_CLASSES_ROOTלך לסיומת .LNKבצד ימין של החלון, תעשה לחיצה ימנית -> NEW -> STRING VALUEותן לו שם NeverShowExtלא צריך להקצות לו ערך, רק תן לו את השם הזה כשאתה יוצר אותותעשה LOGOFF או RESTART ואני מאמין שזה יסתדרניסיתי את זה עם JPG וזה עובד.אגב, יכול להיות שיופיע לך שם איזה STING עם שם כמו ALWAYS SHOW או משהו כזה וזה מה שגורם לסיומת להופיע, אם כן תמחק.תגיד לי גם איזה דברים יש לך שם. אני אגיד לך אם יש משהו מיותר.אצלי יש בצד ימין רק DEFAULTZAMAILSAFEXTאפילו אין לי את ה NeverShowExt ובכל זאת הסיומת מוסתרת.קיצר, תעדכן, אני סתם חופר.[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.