עבור לתוכן

פסיכומטרי

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

הקטע הוא שאי קיו שונים מיואל גבע בכל שיטת הלימוד שלהם.. באי קיו יש שימוש מלא במחשבים שכמעט מחליף את הספרים שמשתמשים בהם באנקורי. זה כמובן בא על חשבון העובדה שאי קיו זה בת"א [אני בחולון] ויואל גבע זה חמש דקות מהבית שלי.

פורסם

שימוש במחשב לא יעזור לך בכלל כי המבחן עצמו נעשה בחוברת ואתה צריך להתרגל לקשקש על חוברת (זאת הטיוטה היחידה שתהיה לך) ולעשות את כל החישובים והציורים למיניהם על החוברת, לפעמים אפילו יש ציורים בחוברת עצמה ואתה יכול לקשקש עליהם ולהעזר בהם בצורה הזאת. מה שאי אשפר לעשות במחשב.

אתה תבין כבר שתתחיל ללמוד ..

פורסם

היום הראשון שלי בפסיכומטרי בקורס של לחמן וזה נראה דיי קשה, עשינו בהתחלה חוברת שנחשבת פחות יותר קשה, וזה באמת קשה, במיוחד באנגלית שיש שם מלא מילים שבחיים שלך לא ראית אותם.

צריך גם לשבת על שיעורי הבית איזה 5 שעות ביום!

אם אני מקבל בבחינה 600, זה רק יכול להיות מהשמיים.

הממוצע אצל לחמן בפסיכומטרי זה 538, 30% מקבלים מעל 600.

פורסם

אל תתיחס לממוצע ! כל אחד יכול להצליח בכוחות עצמו . פשוט תשב ותשקיע.

נכון בהתחלה זה נראה קשה כי זה פעם ראשונה שאתה נחשף לזה .

אבל אל תשכח שאתה שמה כדי ללמוד איך להתמודד עם הבחינה בצורה הכי קלה וטובה.

אם קשה לך עם האנגלית ,תתחיל מעכשיו לקרוא ספרים באנגלית. למרות שלא תראה שיפור מיידי ,זה יכול לעזור.

בקשר לכל השאר תלך פשוט לפי תוכנית הלימודים שנותנים לך.

והדבר הכי חשוב , אל תתיאש ותגיד לעצמך מראש אני אוציא נמוך .

פסיכומטרי זה לא מבחן שמודד את רמת ההשכלה שלך , ועובדה לכך היא שאנשים נגשים שוב ושוב למבחן ומוציאים תוצאות גבוהות יותר משמעותית מהפעמים הקודמות.

שיהיה בהצלחה לכולכם.

פורסם
פסיכומטרי זה לא מבחן שמודד את רמת ההשכלה שלך

אז מה הוא מודד?

פורסם

את החשיבה הכמותית שלך ,ההבנה שלך בעברית ובאנגלית ברמה גבוהה. כל זה נחוץ לך בכדי ללמוד באוניברסיטה. יש הרבה פעמים שאתה צריך לקרוא מאמרים שלמים באנגלית ברמה גבוהה באוניברסיטה במסגרת הלימודים שלך ואם לא תצליח בזה בפסיכומטרי סביר למדיי שתתקשה בזה גם באוניברסיטה(בגלל זה יש גם את כל העניין של הקורסים והפטורים שמקבלים,עזוב את זה עכשיו) זה בגדול.

פורסם

אז מה הוא מודד?

טכניקה ויכולת עמידה בלחצים. זהו. אין שום דבר מעבר. כל אדם מסוגל להגיע לציון מעל 650. יש אנשים שעוברים את הציון ללא השקעה מרובה, ויש כאלה שצריכים לקרוע ת'תחת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים