עבור לתוכן

פסיכומטרי

Featured Replies

פורסם

אני יודע שהדיון הקודם שלי עדיין באוויר, אבל חשבתי אולי להתייעץ בעוד שאלה קטנה ולקבל סיוע מאנשים בעלי קצת יותר ניסיון - לאן כדאי, מנסיון אישי או ממצאים, להרשם ללימודי הפסיכומטרי? בלי להתייחס לתשלום אלא מה המקום בו המרצים הטובים ביותר והממוצע הטוב ביותר?

בינתיים על הפרק עומד היי קיו - קראתי שב2005 הממוצע של התלמידים שעברו קורס זה עמד על 646 בזמן שיואל גבע היה 623 וקידום אי שם מתחת ל600

יואל גבע - המלצות + קראתי שהמרצים שם הם הכי טובים ולכל אחד יש בממוצע 8 שנות נסיון בדבר.

אשמח אם תשתפו אותי במקום בו למדתם - איך הוא היה ומה התוצאות.

תודה מראש.

פורסם

אין לי שמץ של מושג מה להגיד לך

היה לי קורס בתיכון של קידום .. תוצאה לא משו

אני מכיר אנשים שהלכו ל הייQ וליועל גבע וללחמן והציונים מגוונים מאוד

אני מכיר איזה ספר(ספר שמכסח לך את השיער ולא ספר שקוראים) שסימן בהכל 3 וקיבל 666 או שזה היה 660 :screwy: טוב גם אחד שקיבל 666 מהפעם הראשונה אני מכיר

אוקצור אם אתה לוקח קורס.. לא משנה איזה, אתה חייב לחרוש בשביל הציון שאתה רוצה

אם אתה לא לוקח קורס אתה חייב לחרוש את האימאמא של השכל שלך בשביל לקבל ציון טוב ... בכל מקרה אתה חייב להשתמש בספרי עזר אם לא, אתה לא יודע מה מחכה לך

בהצלחה :xyxthumbs:

מדבר מי שלקח קורס בקידום ועשה פעמיים בחינה .. פעם שלישית HERE I COME

פורסם

"אני מכיר איזה ספר(ספר שמכסח לך את השיער ולא ספר שקוראים) שסימן בהכל 3 וקיבל 666 או שזה היה 660 "

לא הוא לא.

פורסם

אני יודע שהדיון הקודם שלי עדיין באוויר, אבל חשבתי אולי להתייעץ בעוד שאלה קטנה ולקבל סיוע מאנשים בעלי קצת יותר ניסיון - לאן כדאי, מנסיון אישי או ממצאים, להרשם ללימודי הפסיכומטרי? בלי להתייחס לתשלום אלא מה המקום בו המרצים הטובים ביותר והממוצע הטוב ביותר?

בינתיים על הפרק עומד היי קיו - קראתי שב2005 הממוצע של התלמידים שעברו קורס זה עמד על 646 בזמן שיואל גבע היה 623 וקידום אי שם מתחת ל600

יואל גבע - המלצות + קראתי שהמרצים שם הם הכי טובים ולכל אחד יש בממוצע 8 שנות נסיון בדבר.

אשמח אם תשתפו אותי במקום בו למדתם - איך הוא היה ומה התוצאות.

תודה מראש.

א. לא ניתן לדעת את הממוצע האמיתי של התלמידים. הממוצע של המכונים מתבסס על הנתונים שמסרו להם תלמידים לשעבר, לא על ידי המרכז הארצי. לכן הנתונים אינם אמינים.

ב. כל מכוני הפסיכומטרי הגדולים מעולים. הם מכינים לאותה בחינה ומתבססים על אותו החומר. הבדלים ביניהם זניחים.

ג. לא חסר אנשים שלמדו לבד והוציאו ציונים מעולים.

פורסם

א. לא ניתן לדעת את הממוצע האמיתי של התלמידים. הממוצע של המכונים מתבסס על הנתונים שמסרו להם תלמידים לשעבר, לא על ידי המרכז הארצי. לכן הנתונים אינם אמינים.

ב. כל מכוני הפסיכומטרי הגדולים מעולים. הם מכינים לאותה בחינה ומתבססים על אותו החומר. הבדלים ביניהם זניחים.

ג. לא חסר אנשים שלמדו לבד והוציאו ציונים מעולים.

מסכים איתך לגמרי. אם תחרוש תצליח, אם לא אז לא. החשיבות של איזה קורס אתה בוחר זניחה.

פורסם

בקידום אני יודע שמקבלים את כל התלמידים... בחברות מסוימות אחרות אם תתקשר אליהם ותגיד שאתה 3 יחידות באנגלית, 3 במתמטיקה ובלשון בכלל אין לך בגרות, אז יגידו לך שיחזרו אליך... לפחות ככה זה היה כשאני עשיתי בי"א. (לא, אני לא התלמיד המתואר מעלה)

פורסם

מסכים איתך לגמרי. אם תחרוש תצליח, אם לא אז לא. החשיבות של איזה קורס אתה בוחר זניחה.

איך לומדים לבד?

פורסם

אני מחר יש לי פסיכומטרי אצל לחמן, שיעור ראשון ;D

נראה איך זה...

פורסם

איך לומדים לבד?

עם סיפרי לימוד ... שזה בעצם יכול להיות ספרי קורס של איזה חברה ... זה מה חבר שלי עשה ... הביאו לו ספרים שאיתם למדו בקורס הוא חרש עליהם כאילו אין מחר וקיבל רק בכמה נקודות פחות ממני ... כשאני לקחתי קורס :'( בזבוז של 1300 שקל :'(

פורסם

עם סיפרי לימוד ... שזה בעצם יכול להיות ספרי קורס של איזה חברה ... זה מה חבר שלי עשה ... הביאו לו ספרים שאיתם למדו בקורס הוא חרש עליהם כאילו אין מחר וקיבל רק בכמה נקודות פחות ממני ... כשאני לקחתי קורס :'( בזבוז של 1300 שקל :'(

אבל איפה משיגים תספרים האלה?

אפשר לקנות בסטימצקי? או שחייבם לקחת ממישהו שעשה פעם את אחד הקורסים?

פורסם

אני לא חושב שאפשר לקנות אותם בסתימצקי נראה לי אפשר להזמין ספרים של יואל גבע ... או תחפש בספריות .. אצלנו בספרייה העירונית יש מלא

פורסם

אבל איפה משיגים תספרים האלה?

אפשר לקנות בסטימצקי? או שחייבם לקחת ממישהו שעשה פעם את אחד הקורסים?

בסטימצקי ניתן לקנות רק ספרים של קידום ואנקורי. אני לא יודע לגבי הערכה של אנקורי, אבל הערכה של קידום הנמכרת בסטימצקי די חלקית. מקבלים רק את הספר השמן וארבע סימולציות.

אני ממליץ שתכנס ל-Yad2 ותקנה ערכה משומשת של יואל גבע מתלמיד לשעבר. אתה לא אמור לשלם יותר מ-300 שקלים ולדעתי זה שווה כל אגורה.

דרך אגב, בן כמה אתה?

פורסם

אני עשיתי את הקורס חיילים באנקורי (לא קשור לאנקורי היה הכי קרוב לבית) ונראה לי שאפשר להגיד שקורס חיילים זה הכי גרוע שיש

והוצאתי 700 ..

אבל גם היה לי חודש וחצי שבהם לא ראיתי כלום חוץ מהספרים של הפסיכומטרי ..

גם לדעתי אין קשר למקום שאתה לומד , אבל אם אתה מחליט ללמוד לבד עדיף לקחת ספרים ממישהו שעשה את המועד האחרון או הכי קרוב

הספרים מתעדכנים כל כמה זמן ,

ואם אתה כבר לוקח ממישהו , תבקש ממישהו שיעבור על כל התשובות וימחוק אותם ואת כל הדרכים לחישוב .. (רצוי עם טוש שחור ולא מחיקה רגילה אבל בהסכמת בעל הספרים)

אני לקחתי כמה סימולציות מחבר ולמרות שההורים שלי מחקו את התשובות עדיין קיבלתי ציונים "מופרזים" בסימולציות האלה...

פורסם

אני אישית יכול להמליץ לך על יואל גבע . עברתי שמה קורס מעולה. למרות שלא הוצאתי ציון כל כך טוב (ציון טוב אבל בשבילי לא מספיק, בעיקר בגלל האנגלית) היה לי אחלה מורה ואפילו המורה שהחליף אותו פעם אחת היה מעולה.

אבל אל תצפה לניסים ונפלאות אתה חייב לחרוש אבל ממש לחרוש. יש מצב שאתה אפילו לא תספיק את כל השיעורים שמביאים לך מרוב עומס.

אני לא ממליץ לך ללמוד לבד ..יש דברים שממש עוזרים בקורסים שלא היית מגיע אליהם לבד.

בכל מקרה שיהיה בהצלחה.

פורסם

מישהו חכם פעם אמר לי שהציון שלך בפסיכומטרי הוא פונקציה של מה הבסיס שלך (מבחינת ידע) כפול מס' השעות שאתה משקיע.

עזוב אותך מאיזה חברה טובה יותר...כל עוד אתה תקרע את התחת, זה באמת זניח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים