פורסם 2007 ביולי 3118 שנים http://computers.walla.co.il/?w=/3/1146004הגיע הזמן שיהיה אפשר ליראות ערוץ 2 ו10 נורמלי בלי לשלם על הכבלים שמסריחים כבר שנים למי שלא הבין יהיה שידור דיגיטלי של הערוצים בלי לקנות חבילות מהלווין והכבלים פשוט קונים ממיר וזהו אפשר יהיה לצפות בלי תשלום אני חושב שזה רעיון מצוין וחבל שזה יצא לפועל רק עוד שנה
פורסם 2007 ביולי 3118 שנים אני לא יודע איפה אתה גר, אבל ערוצים 1 ו-2 אפשר לקלוט בכל מקום בלי קשר לכבלים או ללווין.
פורסם 2007 ביולי 3118 שנים מחבר לא בדיוק צריך אנטנה ולא בכל מקום יש וגם שיש לא תמיד הקליטה נורמלית אז נכון אנטנה זה זול אבל זה טכנולוגיה אנלוגית שיוצאת מהשוק ויש כבר מסכים בלי תמיכה בחיבור אנלוגי בכלל ככה ששידור דיגיטלי לערוצים האלו יכול לעזור מאוד להרבה משפחות
פורסם 2007 באוגוסט 118 שנים אז אם למישהו יש רק טלווזיה עם אנטנה וכרגע הוא רואה ערוץ 1 ו2 . אז את 10 הוא גם יוכל לראות? ומתי זה יהיה בדיוק שאפשר?
פורסם 2007 באוגוסט 118 שנים לנו אין כבלים (הורים גרר ) אבל איכשהו חיברנו את הכבל של האינטרנט גם לטלוויזיה ואנחנו קולטים כמה ערוצים ;D 1,2,10,הופ,9 ועוד כמה.... )
פורסם 2007 באוגוסט 118 שנים כן ולפי הכתבה עוד שנה פשוט יהיה צריך לקנות ממיר וזהו אני שאלתי רק עם אנטנה אפשר? בלי ממיר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.