פורסם 2007 ביולי 3118 שנים אני מחפש מזגן מרכזי לדירה 4 חדרים.אני מחפש משהו זול, אבל שיהיה טוב. מישהו מבין בזה ויכול להמליץ על משהו?ד"א מישהו ניסה/מכיר מישהו שניסה את הminimax של אלקטרה? הדבר הזה עוזר?
פורסם 2007 ביולי 3118 שנים יש לי מזגן מרכזי בבית וזה אחד הדברים הכי לא טובים שיש...מזגן לכל חדר בסופו של דבר יצא הרבה יותר משתלם זה יותר כסף להוציא אבל זה יפצה על זה בחשבונות חשמל
פורסם 2007 ביולי 3118 שנים למרכזי שתי חסרונות עקריים:הוא יקר מאוד (כדאי שהוא יחליף לפחות 5 מזגנים רגילים)+הוא צורך המון חשמל.הוא מקרר את כל הבית, אם בן אדם אחד רוצה והשני לא אתה בבעיה...עדיף לך רגילים. (אלא אם כן זה אמור להחליף באמת המון מזגנים)
פורסם 2007 ביולי 3118 שנים המרכזי גם לוקח לך את הבויידם ועוד שטח תיקרה שצריך להנמיךבהרבה מקרים צריך בשבילו גם תלת פאזיהכי טוב זה מזגן קטן לכל חדראתה ישן בלילה וצריך מיזוג רק בחדר השינה, במרכזי אתה מקרר את כל הבית.
פורסם 2007 ביולי 3118 שנים מחבר אז עדיף לי לשים מזגן קטן ונחמד בכל חדר? אם כל החסרונות האלה, למה בכלל צריך מזגן מרכזי אז אם ככה, יש לכם הצעות למזגנים שאפשר לשים בכל חדר? (חשוב שיהיה זול)
פורסם 2007 ביולי 3118 שנים אם יש לך בית קרקע, עדיף מזגנים נפרדים.בבניין אני לא חושב שזה אפשרי (מבחינת החוק).
פורסם 2007 ביולי 3118 שנים אני גר בבניין ויש לי 4 מזגנים נפרדים בבית..כבר למעלה מ8 שנים, ככה שלא נראה לי שיש משהו לא חוקי פה...
פורסם 2007 ביולי 3118 שנים כמו שאמרו לך פה,לך על מזגנים עילים-לדעתי הכי נוחיםובתוד לא רק עוצמת סוסים אלא גם תפוקות
פורסם 2007 ביולי 3118 שנים שים 5 כ"ס רק לחדר שלך ... תוך 3 דקות החדר ICE COLD החהחהח לי יש מזגן מרכזי 4 כ"ס ל 115 מ"ר 20 דקות והדירה מקוררת .. מכבים 30 דקות ושוב חם בבית .. ככה זה קומה אחרונה :'( שים מזגן חסכוני לכל חדר יש את ה INVERTER של PANASONIC (כן כן יש להם מזגן .. נראה לי ) משו טוב רק שאני לא יודע אם יש בארץ והנמכת תקרה זה לא כזה גרוע .. לי עשו זאת יפה ונחמד ... אני אצלם מחר ... לא צריך שהפלאש יעיר את כל הבית
פורסם 2007 ביולי 3118 שנים שמעתי שיש מזגנים גם סוג סוללה חדשה, משהו משופר.הקיצר תזמין (בחינם) יועץ מיזוג מאת מהחברות המובילות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.