פורסם 2007 ביולי 3118 שנים אהלן,יום ראשון משתחרר חבר שלי מהצבא, אחרי שירות באיזשהיא יחידה מובחרת..בעיקרון אני צריך רעיון טוב מה לקנות למתנת שחרור.. למישהו יש רעיון?חשוב לציין, שכושר וצבא זה החיים שלו.אשמח לקבל הצעותתודה מראש.
פורסם 2007 ביולי 3118 שנים לא יודע למה, אבל אני פריק של סכינים, לך על איזה ספיידקיו עם מנגון wave שהיא נפתחת יותר מהר מסויץ בלייד.אפשר גם איזה סכין "קומנדו" של kabar \ sog
פורסם 2007 ביולי 3118 שנים שעון לריצה שמודד דופק מרחק ריצה וכ"ו יכול להיות נחמד ושימושיאלא אם הוא רמבו ואז סכין גם יכול להיות סבבה
פורסם 2007 באוגוסט 118 שנים מחבר כן, חשבתי על סכין, אבל יש לו איזה דגם אחד, שיש לו אפילו מן גלגל שיניים שנתפס במכנס וברגע שמוציאים הסכין נפתחת... ( עד כדי כך מתוחכמת ). שעון גם יש לו , מה הוא לא עושה השעון הזה.... וכן הוא מן רמבו כזה.
פורסם 2007 באוגוסט 118 שנים הגלגל שינים הזה זה מנגון wave , בכול אופן, אולי איזה פנס טוב של surefire ממליץ.
פורסם 2007 באוגוסט 118 שנים עזוב אותך שטויות תעשה לו איזה יום כיף בספא אם איזו מעסה שוודית ותקנה לו איזה ספר טוב שיתן לו כיוון חשיבה ויפתח לו את הראש תשמע אחרי תקופה בשירות צבאי בפעילות אינטנסיבית חושבים רק על שקט וניתוק ..... תאמין לי מניסיון
פורסם 2007 באוגוסט 118 שנים חחח, מה הוא חברה שלו, לחברה עושים מסא'ז ויום כיף, לגבר גבר נותנים יום אקשן אקסטרים, פותחים בבנאגי על הזריחה, אחרי זה צלילה חופשית, ואז צניחה חופשית, ומקנחים בלנסוע על cbr600 באמצע הלילה באילון על 250 קמ''ש נגד כיון התנועה.
פורסם 2007 באוגוסט 118 שנים ומקנחים בלנסוע על cbr600 באמצע הלילה באילון על 250 קמ''ש נגד כיון התנועה. בטיפטוף של מנות דם לתוך הווריד, עם נגיעה של תחבושות אלוורה מפנקות... :
פורסם 2007 באוגוסט 118 שנים תשמע אני אומר לך מניסיון אחרי שירות של 6 שנים הדבר הראשון שהיה בא לי זה להוריד הילוך ולא להעלות הילוך אין בעיה קח אותו לקפוץ ממטוס זה אחלה מתנה השאלה מה התקציב ומה מצב הבירכיים שלו כי אם יש בעיות עדיף שיוותר המתנות שאתם הצעתם פשוט נשמעות כמו מתנה למתגייס למוטיבציה :-)
פורסם 2007 באוגוסט 118 שנים אם הוא מגיע מיחידה מובחרת אז יש סיכוי ממש גדול שהוא כבר קפץ ממטוסים ועשה צניחות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.