עבור לתוכן

למה מזגן מוציא ריח מוזר בזמן עבודה על איוורור?

Featured Replies

פורסם

כן זה עשוי לעזור לתקופה קצרה. בכל זאת המיקרובים יחזרו לשגשג אחרי כמה ימים. התופעה הזאת של יצירת ריחות מופחתת יחסית רק במזגנים עם מדחס אינוורטר משום שעם המדחס הזה יש קירור רציף של מחליף החום מבלי להקפיא את חלל החדר.

• תגובות 45
  • צפיות 17.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

וגם ביחידות שיש בהם את האלמנט פלאזמה הזה שהורג מיקרובים.

פורסם

אכן הפטנט הזה עובד על עיקרון של חשמל אלקטרוסטטי לקליטת אבק, בקטריות ואלרגנים מאוויר הנכנס (וגם מנטרל ריחות באמצעות מסננים מיוחדים שמשולבים בו) והוא קיים בארץ במזגני LG, מיצובישי-אלקטריק ואלקו. בחו"ל טושיבה, שארפ, פוג'יטסו ודייקין מצטיידים גם בו.

פורסם

נחמד להבין MAN OF ORLEANS מה גורם לזה באמת, בחור חכם אתה.

אגב רציתי לומר רק שלנקות את המפוח עם חומר חיטוי זה לא צחוק יש מזגנים שזה אפילו קשה מאוד.

נ.ב

תקן אותי אם אני טועה אבל המזגנים של מיצובישי הינם המזגנים הכי טובים שיש לא כן? אני מסיק זאת ממספר הטכנאים הקיים בארץ שניתן למנות אותו על 2 ידיים.

פורסם

לא. דווקא Daikin הם נחשבים הכי טובים

ויקרים.

פורסם

המזגנים שלי של פיילוט מתהדרים להם בקומפרסור של מיצובישי

פורסם

לא. דווקא Daikin הם נחשבים הכי טובים

ויקרים.

Daikin נחשבים לטובים מאוד ורבים ממהנדסי וטכנאי מיזוג אוויר בעולם אוהדים אותם כמו גם את מיצובישי, שחופפים אליהם מבחינת רמת ההנדסה, איכות ייצור, אמינות ורמת רעש של היחידות. Daikin יותר יקרים בהשוואה לדגמים מקבילים בתפוקה של מיצובישי לכן לא תמיד הם משתלמים לעומתם, ובינתיים לישראל לא מייבאים יחידות עיליות חד-מאייד של דייקין לעומת מיצובישי.

אגב רציתי לומר רק שלנקות את המפוח עם חומר חיטוי זה לא צחוק יש מזגנים שזה אפילו קשה מאוד.

נ.ב

תקן אותי אם אני טועה אבל המזגנים של מיצובישי הינם המזגנים הכי טובים שיש לא כן? אני מסיק זאת ממספר הטכנאים הקיים בארץ שניתן למנות אותו על 2 ידיים.

מספר הטכנאים שנותנים שירות בארץ למיצובישי הוא מועט משום שרמתם הטכנית המתוחכמת של המזגנים - במיוחד אלו שמשלבים טכנולוגיית Inverter - דורשת מהטכנאי ידע רב וניסיון שהוא אוגר בין השאר מהשתלמויות בתאילנד. בכל מקרה המזגנים שלהם מצריכים מעט מאוד קריאות שירות במשך שנות חייהם, אמינותם היא ללא דופי והאחריות המלאה ל-3 שנים מרמזת על האמינות הצפויה.

לנקות את המפוח זו בעיה קשה מאוד עבור הצרכן ללא עזרת טכנאי. בינתיים מיצובישי מייצרים שתי יחידות פנימיות בהנדסת אנוש מתוחכמת, שמאפשרת נגישות מוחלטת למפוח על מנת לנקות אותו מבלי להזדקק לעזרתו של טכנאי. לפני יותר שנה רכשתי מודל כזה, שמכונה בארץ דאו פלזמה, אשר מאפשר נגישות מסוג זה. דגם זה מצטיין גם בעוצמת רעש נמוכה במיוחד וביכולת לחסוך קוט"ש רבים של חשמל במשך הפעלתו.

פורסם
  • מחבר

לפני יותר שנה רכשתי מודל כזה, שמכונה בארץ דאו פלזמה, אשר מאפשר נגישות מסוג זה. דגם זה מצטיין גם בעוצמת רעש נמוכה במיוחד וביכולת לחסוך קוט"ש רבים של חשמל במשך הפעלתו.

כמה עולה דגם כזה ואיפה?

פורסם

ממש ממש יקר בארץ לא כדאי כלל אלא אם כן אתה בנאדם אמיד רב אמצעים. מחירים של מזגנים כאלו מתחילים מ- 4000-5000 ויכולים להגיע להרבה יותר זה יקר בארץ פשוט זה הכל.. מדינה שמאלנית מסריחה ^_^ סוציאליסטים מטומטמים כל דבר מס 12309123819283% חחחח הרסו תמדינה!

פורסם

נכון מאוד מדובר במחירים מאוד גבוהים, במיוחד כאשר על מוצרים המיובאים ממדינות שאינן כלולות בהסכמי הסחר עם מדינת ישראל, כמו מדינות מהמזרח הרחוק, מטילים מיסים נוספים. אולם גם בחו"ל ברוב המדינות מזגני מיצובישי מתומחרים באותו סכום כמו כאן ולפעמים גם הרבה מעבר לכך. דגמי אינוורטר משתלמים במיוחד למי שמפעיל אותם הרבה שעות ולא לשעה או שעתיים ביום. בשביל הפעלה מועטה עדיף להשקיע במזגן עם מדחס On-Off, אלא אם הצרכן מעוניין במזגן שהרבה פחות מייבש את האוויר בחורף בחימום.

כמה עולה דגם כזה ואיפה?

מספיק שאתן לך את תוצאות החיפוש של הדגם הזה בגוגל כבר תדע את מחירו בחו"ל - רק אגיד שהוא זול יותר מחנויות אינטרנטיות ברוסיה בערך ב-600 ש"ח, כאשר באירופה וניו זילנד המחירים גבוהים בהרבה.

http://www.google.co.il/search?q=msz+fa25va&hl=iw&client=firefox-a&rls=org.mozilla:he:official&start=0&sa=N

פורסם
  • מחבר

אז אם המרתי נכון מרובלים לשקלים, יוצא שמחירו בארץ כ-5000 ש"ח?

פורסם

כנראה שמצאת חנות זולה במיוחד ;D

לצערי תצטרך להוסיף עוד כ-800 ש"ח ועוד לא לקחנו בחשבון התקנה...

פורסם
  • מחבר

אני אוותר...

סתם מתוך עניין, איפה מוכרים אותו בארץ?

פורסם

אתה יודע MAN OF ORLEANS דווקא יש לי כמה מזגנים כאלו בשכונה שלי איזה 6-7...

פורסם

תבדוק אם יש קקי בתעלת אוורור יכול להיות שזה עושה את הריח שאתה מפעיל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים