עבור לתוכן

מישהו קנה פעם מהאתר IQPC? כי אני מרגיש שאני מה שניקרא "נעקצתי"

Featured Replies

פורסם

הגיוני שאם תצלצל לחנות כל הזמן הם יתחילו להגיד לך דברים רק שתעזוב אותם :lol:

שבוע זה לא הרבה זמן בכלל.

הרכבת את המחשב במערכת שיש להם באתר?כי הם מכניסים את ההרכבה מראש ואתה צריך להוריד אותה אם אתה לא רוצה (טיפה מפגר אבל ככה הם עשו).

פורסם

לא יכול להיות שהם הרכיבו אותו כי חלק מהחלקים הם ריפרבישד או טריי ולא היה להם קופסא לתת לו?!?!

:s05:

פורסם

אני קניתי מהם שני מסכי 2007WFP. המשלוח התעכב די הרבה, אבל זה היה בפסח, אז החג היה הסיבה (העיכוב היה אצל היבואן).

מעבר לזה, יחס מצויין, גם לאחר קבלת הכסף ;)

לי אישית אין תלונות.

פורסם
  • מחבר

תגובות לאנשים..:

טוב אז קיבלתי מספר מעקב... העינייין הוא שהם ביכלל לא העבירו אותו לחברת המשלוחים.. אתה מבין... שהם כל יום אומרים לי שהנה הם מעבירים ואז אני מתקשר והוא עדיין אצליהם.. מבין?

זהו... שכן הם נחמדים.... אולי נחמדים יותר מדי.... שזה מתחיל להפחיד... אני אישית מפחד מהטלטאביז....

כן עשיתי הרכבה מהאתר... והורדתי את האפשרות שהם ירכיבו לי אותו....

אבל הם עשו את זה על דעת עצמם בכל זאת.. ביגלל זה אני מפחד עכשיו על אחריות של חלקים אתם מבינים

פורסם

אתה צריך להגיד תודה שהם הרכיבו לך את המחשב חינם והריצו עליו בדיקות כדי לבדוק שהכל בסדר....

תחשוב שהיה מגיע אליך המחשב וההארד דיסק או הלוח או המעבד או כל חלק שהוא במחשב היית מוצא אותו לא תקין..(דברים שקורים אם לא מבצעים בדיקה נאותה בחנות.) וכן אני בן אדם שכל רכיב שאני קונה אני מביא איתי תוכנות בדיקה מהבית ובודק אותו בחנות כי למי יש את הזין לחזור למצב של טרטורים והחלפות...

בכל אופן שבוע למחשב חדש זה סביר מאוד ועל כל הקטע שהם אומרים שהיו בעיות במחשב אולי באמת היו בעיות במחשב?..אז במקום שאתה תשבור את הראש בבית על הבעיות האלה פתרו לך אותם במקום...אני קניתי מהחנות כמה וכמה פעמים באמת אנשים נחמדים וכל חלק שקניתי (לא קניתי משם מחשב שלם) הם הריצו עליו בדיקות בלי שאמרתי להם בכלל מה שלא קורה בחנויות אחרות....

בכל אופן תתחדש :)

פורסם

מישל, מה שאתה עושה כאן לא מקובל. אתה נציג מטעם IQPC ורק אתמול חשפת את עצמך.

זו לא פעם ראשונה שאתה מגיב במשהו שקשור ל-IQPC ישירות או כחנות מן המניין, מבלי לחשוף את הקשר שלך לחנות.

יש לך מזל שלא הרחקתי אותך אחרי שגיליתי שאתה קשור לחנות.

שימו לב, בפעם הבאה שאתפוס מישהו שקשור לחנות, וביצע עבירה שכזו על חוקי הפורום הוא יורחק לאלתר! ויחד עימו יישקלו גם צעדי צנזורה בפורומים כנגד החנות עצמה! תעבירו את זה הלאה ושלא תגיד שלא אמרנו לכם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים