עבור לתוכן

מישהו קנה פעם מהאתר IQPC? כי אני מרגיש שאני מה שניקרא "נעקצתי"

Featured Replies

פורסם

אני חושב שעשו עלי עקיצה .....

לפני שבוע קניתי מחשב מהם על סך 5100~ דרך הישרכט שלי

קיצר אמרו לי מצויין... מחר יוצא המשלוח..

יום למחרת אני מתקשר אומרים לי כן המשלוח יצא..

עוד יום עובר אני מתקשר לשאול מה קורה.. הם אומרים לי ביגלל שהיזמנת הרבה חלקים אז אנחנו נחמדים

וחיברנו בישבילך את המחשב ללא כל חיוב... אמרתי סבבה. ושם שולחים לי אותו כבר היום

יום למחרת אני מתקשר לשאול והם אומרים לי שביגלל שהם היו נחמדים וחיברו את המחשב לבד בישבילי.. אז איזשהו

כבל הוא לא מספיק ארוך כי היזמנתי מארז גדול.. אז צריך לחכות ליום ראשון (שלשום) ושהם ישלחו אותו ביום ראשון

יום ראשון אני מתקשר ושואל מה קורה והם אומרים לי הנה הכבל הגיע מתקינים אותו... אבל ביגלל שאנחנו גם נחמדים אנחנו רוצים לבצע לך בדיקה

במחשב..... אמרתי להם בלי שום בדיקה ושום כלום... קיצר שישלחו אותו איכשהו...

ואני שומע בטלפון את הדבר הכי עלוב... הם מנסים לעשות כאילו שהם בידיוק מתעסקים לי במחשב עכשיו והזה שאני מדבר איתו בטלפון

כזה צועק לי בשפורפרת לחבר שלו שיעזוב את המחשב וישלח אותו איכשהו..

אמרו לי תוך חצי שעה הוא נישלח... אמרתי להם בשעה טובה..

קיצר אני מתקשר לשאול מה קורה... והם אומרים לי ביגלל שזה כבר היה מאוחר (12 בצהריים) אז חברת המשלוחים כבר לא יכלה לקבל.. אז אמרתי להם שישלו אותו כבר היום ולא איכפת לי שנישבר לי הזין מהתרוצים שלהם ומהמשחקים לילדים אוטיסטים שלהם...

אמרו לי שהיום אני יכול להיתקשר בשעה 3 בצהריים לשאול אם החבילה נישלחה לחברת המשלוחים או לא... אז קיצר אני מחכה לדעת עם נישלח או לא..

ואני אוכל את עצמי שיצאתי פראייר.. ושהם סתם גנבו ממני סכום נחמד.....

הקטע שקניתי מהאתר הזה.. כי ראיתי שמלא אנשים עושים בו הזמנות ומפרטים.. אז לא תיארתי לעצמי אפילו שיהיה לי ממה לדאוג....

הייתכן וטעיתי?

האם כדאי לפנות לעורך הדין שלי?

פורסם

עו"ד על מה בדיוק? חחח

איפה כתוב שהם מתחייבים לזמן משלוח של יום אחד (?!) ?

שבוע המתנה למחשב שלם, שמורכב בחנות עצמה, מחלקים שונים שמגיעים מספקים שונים, זה זמן סביר לחלוטין. ואפילו מהיר..

פורסם
  • מחבר

אני לא חושב שאתה מבין...

לא כתוב שהם מחוייבים...

אבל הקטע שהם מושכים את זה... ומשחקים אותה כאילו הם שולחים וכל זה..

למרות שהם לא שלחו אפילו לא נעל... זה נותן הרגשה שעבדו עלי...

כל החלקים היו אצלהם... לא היתבקשה הרכבה.. היא בוצעה על דעת עצמם..

ופשוט ממציאים לי תרוצים מפגרים כל יום מחדש למה לא נישלח המחשב...

כשהוא היה אמור להישלח כל החלקים יום למחרת.. כמו שהם אמרו מההתחלה....

פורסם

לא פשוט יותר להתקשר לשאול אותם אם המחשב נשלח ואם הם אומרים שהוא אצלם עדיין פשוט ליסוע אליהם ולקחת אותו?

פורסם
  • מחבר

ווואי... תישמע אתה אחד החכמים אה...

אני גר.... 20 דקות צפונה מנהריה...

והם בראשון לציון...

פורסם

אנחנו לא גרים ברוסיה סה"כ בישראל ;)

פורסם
  • מחבר

פסדר....

אבל אני גם חייל...

ואני גם עובד..

ואני גם לומד..

ככה שאין לי ממש זמן לנסיעות ארוכות כאלה..

פורסם

עד היום לא הייתה אפילו ביקורת רעה אחת על IQPC, ואני חושב שהם לא ישברו להם את המוניטין על מקרה אחד. כנראה שהייתה אי-הבנה בינך לבינם לגבי זמן המשלוח.

פורסם

והם בראשון לציון...

הם לא נמצאים בראשון, אלה בנמל באשדוד. ושבוע זה בסדר גמור, אני לא חושב שמישהו ניסה לעקוץ אותך.

פורסם

בקשר להרכבה, זה במאת קצת מוזר שהם הרכיבו בלי שביקשתה, בכול מקרה, שבוע זה זמן סביר ביותר

פורסם
  • מחבר

אנשים אתם לא ניראה לי שאתם מבינים את הנקודה..

שבוע זה באמת לא הרבה זמן.. אף פעם לא אמרתי שזה הרבה זמן...

אני גם יכול לחכות שבועיים..

הקטע שהם אמרו מהיום הראשון שהם שולחים אותו... וממציאים תרוצים מפגרים בכל יום שעובר...

כאילו אני איזה ילד בכיתה א'

זה פשוט מעליב איך שהם מורידים מרמת האינטליגנציה שלי

הם עושים הרבה דברים על דעת עצמם... הרכבה.. הזמנה של חלקים אחרים...

"והכל לטובתי"

בסוף יוצא שהם פשוט מסובבים אותי ולא עושים שום דבר... מבינים

טוב ניראה איך הכל יתקדם..... נחכה לערב לראות עם הם באמת שלחו אותו לחברת המשלוחים או סתם...

פורסם

אצלי הם היו נחמדים מאוד

אומנם התעקבו עם המפרט קצת

ובסוף בכלל אישתו ש בעל החנות הביאה לי את המחשב, חח

תכלס ממש נחמדים האנשים שם .

פורסם

לא קיבלת מספר מעקב אצל חברת השליחויות שלהם? אם לא בקש את המספר מעקב ותוכל לבדוק איפה החבילה בדיוק.

פורסם

אני עצמי עשיתי עסקה קצת מוזרה עם IQPC, שילמנו להם חצי מזומן וחצי בכרטיס אשראי, וגם הבאנו להם מארז שכבר יש לנו והם הרכיבו לתוכו את המפרט, ולאורך כל התהליך הם היו נחמדים, אפילו לפני שאמרתי להם שאני כותב חדשות פה באתר, ולכן אני ממשיך להמליץ עליהם לאנשים ;) תשמע, אם אתה חושש שמורחים אותך, תשאל אותם מה קורה איתם, אל תנדנד, כמובן, זה כבר סתם ישראלי לחוץ, אבל אם עוד יומיים-שלושה לא קורה כלום, תשאל אותם מה בעצם מונע מהמחשב להגיע אלייך כבר.

פורסם

עם כל הכבוד שבוע זה די הרבה זמן...בימינו מקבלים מחשב תוך יום יומיים...

אני מקווה בשבילך שהוא יגיע היום :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים