עבור לתוכן

הנהג הכי שיכור שאי פעם נתפס

Featured Replies

פורסם

הכמות המותרת בארץ היא חצי מהכמות המותרת בארה"ב כך שמי שנתפס כאן עם כמות כפולה יכול להיות חוקי שם, מה גם שכמו שכבר אמרו .. כל בנאדם מגיב אחרת לאלכוהול

אני מכיר אנשים שאחרי כוס בירה לייט שוכחים איך קוראים להם ואחרים שאחרי חצי בקבוק וודקה עדיין מאופסים על עצמם ולא יעשו שטויות.

• תגובות 34
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

על מה אתם מתלוננים? שיש כאלו שיותר עמידים וכאלו שפחות?

מה אפשר לעשות?

הרי אי אפשר לקבוע חוק שיגיד שאסור לנהוג כשאתה מרגיש שיכור

חייבים לקבוע מידה מסויימת

וטוב שקבעו אותה ככה, שאנשים לא יתנו פירושים משל עצמם להאם הם "כשירים לנהוג"

פורסם

בתור בן אדם שמשרת במצ"ח אני חייב לאמר שזה לא מדהים אותי יותר מדי. כבר ראיתי דבר או שניים יותר הזויים מזה בשירות שלי.

פורסם
  • מחבר

כבר שמעתי על מקרה שגבר[בספרד כמדומני] הוכיח שלמרות שכמות האלכוהול בדמו הייתה גבוהה מהמותר, הוא היה כשיר לנהיגה ולא סיכן את הציבור.

שתיינים ותיקים צריכים יותר אלכוהול בשביל להיות שיכורים, פשוט כי המוח שלהם פיתח חסינות מסוימת לזה, חוץ מזה, הבחור שבכתבה פה היה כל כך שיכור, שהוא פשוט לא הצליח ללכת ישר ;)

פורסם

במקרה שאני שמעתי עליו הכמות הייתה מעט מעל הקו האדום, ולכן ההוכחה הייתה הגיונית.

פורסם

כיום, הכמות המותרת היא כוס אחת של בירה, למרות שהאלכוהול משפיע על כל אחד באופן שונה!

זה תלוי במשקל, לבעלי משקל סביר ומעלה (עבור מבוגר) אפשרי לשתות 2 מנות אלכוהול (מנה = שליש ליטר בירה או 40 מ"ל של וודקה\ליקרים וכו')

פורסם

סה"כ אפשר לשתות ואז לנהוג, פשוט צריך נגיד לנמנם בין השתייה לנהיגה.

אם אין לך זמן, תמיד סע עם מישהו, או סע בתחבורה ציבורית....

חבל רק ששיכורים לא יכולים להגיע למסכנות האלה

פורסם

כמה שאנשים לא יודעים בקשר לשתיה ונהיגה זה פשוט לא ייאמן. בירה ודיי. ולא, אם תנמנם חצי שעה, אחרי שדפקת וודקה רדבול, זה לא יהיה בסדר.

פורסם

בשביל מה אתם מנסים להגיד שזה בסדר ?

אוקי ,אז נכון שזה משפיע אחרת על כל אדם אבל זה עדיין משפיע!!

ולמה לקחת סיכון שתהיה תחת השפעה של אלכוהול כשאתה נוהג אפילו אם זה קצת?

איפה האחריות ?

אם הייתי אומר לך שאתה יוצא לשדה קרב ואתה צריך להיות כי מפוקס שיש כי אתה בסיכון גבוה של מוות ,היית מעיז לעשות משהו שלא יתן לך להיות 100%?

אותו דבר כשאתה נוהג ברגע שעלית על הכביש אתה כבר בסיכון גם אם אתה "פיקח" (*תזכורת: אתה לא לבד על הכביש)

לי אישית ואני בטוח שגם לעוד אנשים קרו מיקרים שנהג אחר עשה טעות, שאם אני לא הייתי מתקן אותה לא הייתי כאן היום.

פורסם

הפתרון הכי טוב יהיה להציע תחלופות זולות כדוגמת תחבורה ציבורית זמינה וזולה בלילה ... בחו"ל יש פתרונות זולים שונים אפילו נהג מחליף שבה על איזה טוסטוס קטן ונוהג ברכב שלך

פורסם

שמעתי שיש דבר כזה "דן לילה" בגוש דן, שנועד להסיע שיכורים הביתה ובני נוער מבילוי.

אני רק מקווה שמצב הצבירה של הנוסעים לא יגרור לעימותים אלימים ושאר תקריות על הקו. :-\

פורסם

הטעות הגדולה ביותר של דן... הנהגים הולכים כ"כ לסבול מזה והסיכון שהם לוקחים הוא רב.

פורסם

ברוב הערים הגדולות בגרמניה (מ-100 אלף איש ככה) יש Nachtbus שזה קו לילי כלשהו שמקיף מסלולים של מספר אוטובוסים בהקפה אחת. אלא שזה לא ממש אוטובוס קטן ומצ'וקמק כמו פה, זה TRAM, רכבת קלה, של 4 עד 8 קרונות, כך שלא צפוף, וצפיפות, כידוע, היא אחד הגורמים המשפעים ביותר על עליה באלימות בכל מקום, גם בבי"ס. כאן, גם ביום ובשעות האומס, יש אוטובוסים שגודלם איננו עולה על קרון אחד כזה של TRAM, וכולם שם דחוסים כמו סרדינים. וזה לא קשור שזאת מדינה קטנה, נמאס לי מהתירוץ הזה. זה קשור בזה ששר התחבורה לא נסע באוטובוס מאז שסיים בי"ס ולא יודע שהתחבורה כאן דומה מאד לזאת בעולם השלישי בכל הקשור לתקנים, פיתוח ותמורה לכסף אשר הנוסע נותן.

פורסם

אני לא מצפה לשום דבר משר התחבורה הכושל ביותר שהיה לנו מאז אביגדור ליברמן, מופז האידיוט הזה הפריט חלקים במשרד הרישוי ועכשיו כדי לקבל חותמת על טפסים מסויימים אנשים צריכים לחכות למעלה משלוש שעות בתור, החוכמולוג הזה הפך את המשרדים לאיזוריים וסגר סניפים מקומיים בלי שום סיבה והוא פשוט שם זין על האזרחים שאותם הוא אמור לשרת.

פורסם
  • מחבר

כנראה שיש אמת בכל המערכונים שהיו עליו בארץ נהדרת :smile1: לא קל לבצע את הטוויסט בין שר ביטחון, לבין שר תחבורה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים