עבור לתוכן

הנהג הכי שיכור שאי פעם נתפס

Featured Replies

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3431767,00.html

התגובה הראשונה שלי לנושא : :lol:

התגובה הקצת יותר רצינית שלי לנושא : WTF? איך אפשר בכלל להכנס לאוטו בכזה מצב של שכרות, בלי לדפוק ת'ראש במשהו בדרך :smile1:?

• תגובות 34
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בטח הוא ישכור איזה עורך דין טוב שיוציא אותו מזה על "אי שפיות זמנית"... האמת שזה באמת סוג של אי שפיות זמנית

פורסם

יש לו מזל שתפסו אותו, ולצערנו את הנהג הכי שיקור, לא תפסו, כי הוא בטח עשה תאונה

פורסם
  • מחבר

תשמע, הטכנולוגיה מתפתחת, כבר מימיה הראשונים של תעשיית הרכב, גילו שצוואר הבקבוק הכי גדול בו זה הנהג, מפתחים עכשיו טכנולוגית מצלמות שתאפשר לזהות נהג שנרדם, לדעתי בסוף יפתחו גם משהו שיגלה מתי הנהג שיכור ;) או פשוט רכב שינהג בשבילך (אבל אז איפה הכיף :smile1:?).

פורסם

אבא? :o

פורסם

עובדים עליכם , כל מקום כותבים אחרת...פה כתבו פי 7 מהמותר...ובmsn כתבו פי 8 . סתם מזיינים בשכל כל אחד כותב מה שבזין שלו ואתם אזרחים מטומטמים ותמימים שמאמינים לכל חרא שאיזה כתב מתרומם חסר חיים כותב...

פורסם

:lol: :lol: :lol:
פורסם

די עצוב...

פורסם

אתם יודעים .... כל פעם שאני רואה איזה משהו מטומטם שמישהו עשה ,

אני אומר לעצמי - "פה זה הגבול , לא יכול להיות משהו יותר מטומטם מזה"

אבל לצערי אני ממש נדהם כל פעם מ ח ד ש !

מה לאזאזל הוא חשב לעצמו ?!?! שהוא יגיע הביתה או לכיוון של הבית ?????

כאילו מה קיבינימט עד כמה אתה צריך להיות גאון בשביל לדעת מה קורה אם אתה שותה אלכוהול

ועוד אתה נוהג אחר כך?! מילא היו לוקחים אותך נו.. מילא... או תיקח מונית.

אבל כשאתה נוסע ככה ,אני לא צוחק.

אתה נוסע והשניות סופרות אחורה עד שמישהו יהרג כי זה מה שיקרה.

אז אם אתה לא מספיק בוגר כדי להבין מה אתה עושה או מה ההשלכות שיכולות להיות -> פשוט אל תעשה.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3431767,00.html

פורסם

די עצוב...

זה עצוב כי זה נכון. אבא שלי קיבל שלילה על נהיגה בגילופין לפני כשנה. הגיע הזמן באמת.

פורסם

זה אכן מגוחך אני בתור בנאדם שחושב על עצמו כהגיוני מתלבט אם לשתות אפילו מרגריטה כשאני אמור לנהוג.

אני פשוט לא מבין איך הם מעיזים לעשות כאלו שטויות?

פורסם
  • מחבר

YUC ASHUUJU GKHU CZNI' TJR, VUT CTN, VHV GKUK KSRUA NHAVU///

פורסם

ניפוח והגזמה של התקשורת ( כרגיל).

כיום, הכמות המותרת היא כוס אחת של בירה, למרות שהאלכוהול משפיע על כל אחד באופן שונה!

יש אנשים בעלי סף נמוך, שאחרי כוס אחת הם יהוו סכנה על הכביש, ולעומתם אנשים שרק אחרי 3 כוסות יקבלו השפעה זהה.

אם כתוב שהנהג שתה פי 7 מהכמות המותרת, משמע שהוא שתה כמות אלכוהול הנמדדת ל 7 כוסות בירה ( ושוב, על סמך התקשורת בלבד שאוהבת לנפח אירועים כאלו ולהקצינם).

שוב, יכול להיות שאומנם הוא שתה כמות של 7 כוסות, אבל ההשפעה היא דבר אינדיווידואלי ולכן שום מכשיר מדידה לא יכול לקבוע כמה הוא היה שיכור באמת.

עכשיו יבואו אלו שיגידו שהוא נכשל במבחן ההליכה, ונרדם בדרך לתחנה, אבל זאת אנו יודעים רק מפי התקשורת! לדעתי מצאו שעיר לעזעזל כדי להזכיר לציבור שנהיגה במצב שיכרות היא מסוכנת ואסורה ( ואני מסכים איתם, אבל המקרה הזה מוגזם לחלוטין).

פורסם

זה אכן מגוחך אני בתור בנאדם שחושב על עצמו כהגיוני מתלבט אם לשתות אפילו מרגריטה כשאני אמור לנהוג.

אני פשוט לא מבין איך הם מעיזים לעשות כאלו שטויות?

אני פשוט לא מבינה איך גבר סטרייט מעיז לשתות מרגריטה. :P

פורסם

כבר שמעתי על מקרה שגבר[בספרד כמדומני] הוכיח שלמרות שכמות האלכוהול בדמו הייתה גבוהה מהמותר, הוא היה כשיר לנהיגה ולא סיכן את הציבור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים