פורסם 2007 ביולי 3018 שנים אני שמתי במחשב משחה טרמית ניקיתי את המאוורר מצויין אבל הטמפרטורה עומדת על 60!!! אין לי עוד רעיונות!! דרך אגב זה יכול להיות שזה בגלל הלוח דפוק ECS
פורסם 2007 ביולי 3018 שנים מחבר יש לי מאוורר אחד גדול 12 MM מתחת לדיסק קשיח כזה וזהו+מאוורר של המעבד וספק....
פורסם 2007 ביולי 3018 שנים איזה מעבד יש לך? ואם הטמפ' היא מהחיישן של הלוח אם ולא החיישן הפנימי של המעבד, ייתכן והוא מזייף.
פורסם 2007 ביולי 3118 שנים לא להמציא תגלגל הטמפ' של המעבד נקראת מחיישן של המעבד וללא קשר ללוח אם !!! דבר ראשון תאמת תטמפ' בביוס\באמצעות תוכנה אחרת! דבר שני תסיר את דלת המארז ותעבוד עם דלת פתוחה האם יש שיפור? ותחזור אלינו עם התוצאות
פורסם 2007 ביולי 3118 שנים מחבר איזה מעבד יש לך? ואם הטמפ' היא מהחיישן של הלוח אם ולא החיישן הפנימי של המעבד, ייתכן והוא מזייף. יש לי מעבד P4-3.2GHZ לא להמציא תגלגל הטמפ' של המעבד נקראת מחיישן של המעבד וללא קשר ללוח אם !!! דבר ראשון תאמת תטמפ' בביוס\באמצעות תוכנה אחרת! דבר שני תסיר את דלת המארז ותעבוד עם דלת פתוחה האם יש שיפור? ותחזור אלינו עם התוצאות בדקתי את הטמפרטורה באמצעות התוכנה EVEREST והוא מראה אוךתה טמפרטורה שיש בביוס... לא הבנתי מה מזוייף? המעבד? הלוח? איך אני יודע עם זה מזוייף?
פורסם 2007 ביולי 3118 שנים אני שמתי במחשב משחה טרמית ניקיתי את המאוורר מצויין אבל הטמפרטורה עומדת על 60!!! אין לי עוד רעיונות!! דרך אגב זה יכול להיות שזה בגלל הלוח דפוק ECS אתה מודע שאנחנו בקיץ עכשיו, ואם אין בסביבת החדר מזגן אז הטמפ' של המעבד תטפס בלפחות 5-10 מעלות.
פורסם 2007 ביולי 3118 שנים מחבר כן אני מודע שאמחנו בקיץ אבל המחשב שלי בטמפרטורה 50 מעלות ככה מקסימום בזמן מאמץ 60 אז זה לא קשור לקיץ ולמחשב שיש את הבעיה זה מחשב יותר חדש ומעבד יותר חזק אז....
פורסם 2007 ביולי 3118 שנים נשמע לי קצת יותר מידי צריך להשים כמות ממש מעטהתסתכל בסטיקי באתר איזו כמות להשיםאבל בלי שום קשר תפעיל תמחשב כאשר דלת המארז פתוחה לגמרי ותבדוק אם יש שיפור !!!!!!!!כתבתי לך לעשות זאת כבר קודם !!!
פורסם 2007 ביולי 3118 שנים אני ממליץ על מאורר ביתי שישלח קצט אורי אחרי שפתחתה תמארז אם אתה אומר שאין לך מזגן בטוח אתה משיתמש במאורר אז סובב אותו למחשב
פורסם 2007 ביולי 3118 שנים P-4 3.2?!?!? 60 מעלות?!?!?! אל תגע במשחה... הכל בסדר. אנחנו בימים חמים ומותר לו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.