עבור לתוכן

חמשת השירים האהובים עליכם מאז ומעולם!!

Featured Replies

פורסם

מהם חמשת השירים הכי אהובים עליכם מכל הזמנים? אילו חייבים להיות שירים שאתם מאזינים קבוע או שפעם האזנתם קבוע.

הנה הרשימה שלי:

1) WWF Wrestling Themes- THE UNDERTAKER(REST IN PEACE REMIX) ללא ספק המנגינה הכי אירית, מפחידה וגוטית ששמעתי משהו מצוין.

2)EVANESCENCE-UNDERSTANDING (Wash it all away) עוד שיר גוטי מצוין, מנגינה של מוות אכזרית וטובה, מילים ברמה מאוד גבוהה ומילים שחודרות עמוק לקבר.

3) Dope-No Chance\WWF Forceable McMahon Entrance theme אחלה שיר.

4)Dope-BURN MOTHERFUCKER אחח זה שיר מצוין, משתלב עם כל הסצינות ששורפים תאימא של היריבים, להוציא עצבים חזק חזק פה.

5)Iron Maiden- Blood Brothers שיר פשוט נהדר ומהמם, המתים יקומו משנתם בשביל לשמוע שיר כזה מצוין.

undertaker18rbkd6.jpg

פורסם

ספאם :|

אני כל הזמן מחליף שירים...

פורסם

בוב הבנאי (השיר)- זה אחד השירים הכי יפים....

הודי חמודי- שיר שפשוט מקפיץ אותך ומעלה לך את המצב רוח.

השפן הקטן-שיר יפה,קליט,ושרה אותו כוסית.

נדנדה(מתוך-הופ-לגדול בידיים טובות) - שיר מרגש,אני שומע אותו לפני השינה.

דובים(מתוך-הופ-לגדול בידיים טובות)- שיר רגוע,אף אחד לא צועק ברקע.

ובכלל אני ממליץ לכולם לפתוח מדי פעם ערוץ 77(הופ-לגדול בידיים טובות)...אא,ומחר ב-8 בבוקר יש פרק מדהים של יובל המבולבל כדאי לכולם לראות תו'תו.

פורסם

lol... לא היה איזה 1785943 דיונים על הנושא הזה כבר ::) ??? :lol::kopfpatsch:

פורסם

מהם חמשת השירים הכי אהובים עליכם מכל הזמנים? אילו חייבים להיות שירים שאתם מאזינים קבוע או שפעם האזנתם קבוע.

הנה הרשימה שלי:

1) WWF Wrestling Themes- THE UNDERTAKER(REST IN PEACE REMIX) ללא ספק המנגינה הכי אירית, מפחידה וגוטית ששמעתי משהו מצוין.

2)EVANESCENCE-UNDERSTANDING (Wash it all away) עוד שיר גוטי מצוין, מנגינה של מוות אכזרית וטובה, מילים ברמה מאוד גבוהה ומילים שחודרות עמוק לקבר.

3) Dope-No Chance\WWF Forceable McMahon Entrance theme אחלה שיר.

4)Dope-BURN MOTHERFUCKER אחח זה שיר מצוין, משתלב עם כל הסצינות ששורפים תאימא של היריבים, להוציא עצבים חזק חזק פה.

5)Iron Maiden- Blood Brothers שיר פשוט נהדר ומהמם, המתים יקומו משנתם בשביל לשמוע שיר כזה מצוין.

undertaker18rbkd6.jpg

מיום ליום אני מתחיל להאמין שאולי אתה באמת הקברן חחחחחחחחחחח.

פורסם

בוב הבנאי (השיר)- זה אחד השירים הכי יפים....

הודי חמודי- שיר שפשוט מקפיץ אותך ומעלה לך את המצב רוח.

השפן הקטן-שיר יפה,קליט,ושרה אותו כוסית.

נדנדה(מתוך-הופ-לגדול בידיים טובות) - שיר מרגש,אני שומע אותו לפני השינה.

דובים(מתוך-הופ-לגדול בידיים טובות)- שיר רגוע,אף אחד לא צועק ברקע.

ובכלל אני ממליץ לכולם לפתוח מדי פעם ערוץ 77(הופ-לגדול בידיים טובות)...אא,ומחר ב-8 בבוקר יש פרק מדהים של יובל המבולבל כדאי לכולם לראות תו'תו.

:funnypost:

+ התר'אד הזה מה מיותר...

פורסם

PhenomFX

לפני 12 שנים (בערך) היה לי חבר שהתנהג כמוך, כל הזמן UNDERTAKER

בקיצור, הוא היה מושפע קשה

היום הוא פסיכופט לגמרי (וכבר מזמן לא חבר שלי)

הוא עוד היה ילד, מה התירוץ שלך?

פורסם

החמש שלי:

u2-electrical storm william orbit mix

john secada-just another day without you

gorillaz-clint eastwood

puff daddy-ill be missing you

phil collins-against all odds.

יש עוד מלא, אבל זה מה שעלה לי כרגע.

פורסם

ספאם :|

אני כל הזמן מחליף שירים...

פורסם

חח תזכיר לי מה הקשר בין הדיון לבין הפורום? מילא כללי..

עדיין, היו על זה דיונים.. :-X

פורסם

אני גם כל הזמן מחליף.

אני מכין דיסק לשמוע ברכב עם כל השירים הכי טובים שלי ואחרי יום יומיים אני מתאהב בעוד שיר או שניים ואז כל הדיסק לא שווה כלום בלי השירים האלה אבל אני מתאפק ומוסף אותם לדיסק הבא אחרי איזה שבועיים\שלושה..

פורסם

Metallica - Master of Puppets

Metallica - Orion

King Crimson - 21st century schizoid man

Mad Season - River of Deceit

Orphaned Land - The Storm Still Rages Inside(Mabool)

היה קשה להחליט... היו כמה שממש כמעט "נכנסו" לרשימה... All along the watchtower של הנדריקס, surfing with the alien של סטריאני, back in the ussr של הביטלס... ועוד מלא :x

פורסם
  • מחבר

PhenomFX

לפני 12 שנים (בערך) היה לי חבר שהתנהג כמוך, כל הזמן UNDERTAKER

בקיצור, הוא היה מושפע קשה

היום הוא פסיכופט לגמרי (וכבר מזמן לא חבר שלי)

הוא עוד היה ילד, מה התירוץ שלך?

הוא פסיכופט בגלל שהוא התנהג כמו UNDERTAKER? ללא ספק משהו לא בסדר אצלו, לי אין תירוץ לי יש אמת חיים קצת משעממים ואני מעריץ אותו מאז הייתי זעטוט מסכן בבטן של אימא, אז כן אני משלב אותו בהרבה משפטים אבל אתה ממש לא מכיר אותי בחיים האמיתיים אלא רק בפורומים, אז מכאן והלאה אין לך שום מושג מה הולך, אם הייתי משופע קשות קשות קשות אני לא חושב שהייתי מול מחשב כעת או בבית בכלל.

פורסם

, אז מכאן והלאה אין לך שום מושג מה הולך, אם הייתי משופע קשות קשות קשות אני לא חושב שהייתי מול מחשב כעת או בבית בכלל.

חחחחחחחחחח אתה הורס אותי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים