עבור לתוכן

איך מוצאים עבודה סבירה?

Featured Replies

פורסם

לפני רגע פנו אלי מחברת כוח אדם בתל אביב. הציעו לי לעבוד בפלאפון. רגע לפני שקבעתי איתם פגישה נגמרה הסוללה. עכשיו שמתי את המכשיר בהטענה בתקווה שיחזרו.

עדכון: חזרו אלי. יש לי ראיון מחר ברמת גן בשעה 12:30.

עדכון 2: התקשרו גם מ-HOT. יש לי ראיון ביום ראשון. התקשרו גם ממספר חברות ליסינג, אבל הם דורשים רישיון.

ראיון או הזמנה למרכז הערכה?

• תגובות 46
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

HOT מרכז הערכה ביום ראשון.

פלאפון ראיון מחר ב-10 בת"א.

פורסם

לדעתי גם בפלאפון יש מרכז הערכה...

פורסם
  • מחבר

בהתחלה זימנו אותי למרכז הערכה ברמת גן. אחרי שעה חוזרים אלי ואומרים לי להגיע ישירות לראיון עבודה.

פורסם

א. אני בן 22. אני מתחיל ללמוד נהיגה בימים הקרובים.

ב. אני מודע לעובדה שזה לא הולך להיות קל, אבל עדיף מעבודה פיזית. אני לא מסוגל לעמוד בעבודה פיזית.

אה, פשוט כשאמרת שאין לך רשיון חשבתי שאתה בן 16-17. והתלהבתי מהאתר ששלח לך הצעות עבודה בגיל הזה בכזו מהירות.

בהצלחה בראיונות :]

פורסם

האמת היא שמלשכת התעסוקה של יהוד סידרו לי אחלה עבודה שבעולם, היא מתישה, אני לא אומר שלא, אבל זה שווה את זה, 25 שקל לשעה, ואני אמור למכור לאנשים מדלת לדלת מוצרים שמסייעים לחיסכון במים :cool2::smile1:

אחי בזמן שאתה עובר מדלת לדלת אתה מספיק לגלוש אהה? :lol::smile1::lol:

פורסם

כבר התפטרתי, מסתבר שהם לא רציניים, מעסיקים אותי יום כן - יומיים לא כזה, וזה מעצבן, בזמן הזה יכולתי להרוויח יותר במקום אחר, מצד אחד המשכורת תהיה יותר נמוכה, מצד שני, PER יום אני ארוויח יותר (העיקרון שלי הוא שפשוט לא איכפת אם העבודה מתישה או משעממת, אני צריך אותה).

פורסם

כבר התפטרתי, מסתבר שהם לא רציניים, מעסיקים אותי יום כן - יומיים לא כזה, וזה מעצבן, בזמן הזה יכולתי להרוויח יותר במקום אחר, מצד אחד המשכורת תהיה יותר נמוכה, מצד שני, PER יום אני ארוויח יותר (העיקרון שלי הוא שפשוט לא איכפת אם העבודה מתישה או משעממת, אני צריך אותה).

:xyxthumbs:
פורסם

HOT מרכז הערכה ביום ראשון.

פלאפון ראיון מחר ב-10 בת"א.

על איזו עבודה מדובר בדיוק? שירות לקוחות או תמיכה טכנית כלשהי?

פורסם

שירות לקוחות בארץ זה סיוט שאי אפשר לתאר אותו בכלל. לא כל עבודה בשירות לקוחות עדיפה על עבודה פיזית לדעתי. עבודה בהוט\012 ופלאפון זה עבודות שאחרי משמרת שדברת עם מליון איש שעצבנו אותך רצח והיית חייב להיות נחמד אתה מת לתקוע כדור בראש.

הכי טוב בתור עבודה זמנית למי שגם סטודנט ומחפש עבודה זמנית או עבודה עם משמרות נוחות זה תמיכה אבל במקומות קטנים יחסית כמו יבואנים של מוצרים או חברות הייטק שמייצרות תוכנות וצריכות עובדי שירות לקוחות בשביל הלקוחות שלהם. אז זה בדרך כלל פחות עומס, שיחות עם אנשים שרוצים באמת עזרה ולא רק לצרוח ולהרוג אותך וגם השכר טוב יותר ברוב המקרים.

שיהיה בהצלחה

פורסם

הדבר הכי טוב זה לא תמיכה טלפונית, אלא תמיכה באימייל, זה פחות מעייף, ואף אחד לא צורח עלייך.

פורסם
  • מחבר

קיבלו אותי, אבל לא נראה לי שאחתום איתם חוזה. אני לא מעוניין להתחייב לתקופה כל כך ארוכה ובנוסף אני בספק אם אוכל לשלב עבודה עם לימודים. אני מתחיל להתעניין באבטחה/מלונאות בתקווה שיש שם משהו יותר סביר.

פורסם

שירות לקוחות בארץ זה סיוט שאי אפשר לתאר אותו בכלל. לא כל עבודה בשירות לקוחות עדיפה על עבודה פיזית לדעתי. עבודה בהוט\012 ופלאפון זה עבודות שאחרי משמרת שדברת עם מליון איש שעצבנו אותך רצח והיית חייב להיות נחמד אתה מת לתקוע כדור בראש.

שיהיה בהצלחה

בהחלט.

נ.ב. משמרת אחרונה היום בנטוויז'ן =]

פורסם

מעולה, עכשיו אני לא צריך להרגיש רע על כך שבסוף החודש אני מתנתק מה&^%$##&*$@ האלה ועובר לבזק בינלאומי :smile1:

פורסם

קיבלו אותי, אבל לא נראה לי שאחתום איתם חוזה. אני לא מעוניין להתחייב לתקופה כל כך ארוכה ובנוסף אני בספק אם אוכל לשלב עבודה עם לימודים. אני מתחיל להתעניין באבטחה/מלונאות בתקווה שיש שם משהו יותר סביר.

אמרתי לך שזה מה שיקרה, נכון?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים