פורסם 2007 ביולי 3018 שנים יש עבודה 40 שקל בשעה באשדוד בתחנת רכבת, אתה מנפח גלגלים של רכבת. או 80 שקל לשעה בנמל של אשדוד, לחכות לאמא של מרקו.
פורסם 2007 ביולי 3018 שנים חבל על הזמן שלךתכתוב קורות חיים כמו שצריך ותעלה אותם ל runner.co.ilתוך 40 דקות יתקשרו אליך איזה 3 חברות של כוח אדם...אני הגעתי לעבודה שלי ככה - וזה אחרי שדחיתי כמה וכמה הצעות אחרות שהביאו לי
פורסם 2007 ביולי 3018 שנים האמת היא שמלשכת התעסוקה של יהוד סידרו לי אחלה עבודה שבעולם, היא מתישה, אני לא אומר שלא, אבל זה שווה את זה, 25 שקל לשעה, ואני אמור למכור לאנשים מדלת לדלת מוצרים שמסייעים לחיסכון במים
פורסם 2007 ביולי 3018 שנים שלחו אותי להרבה תמיכה טכנית (YES, אורנג', פלאפון... הכל...).כמה משרות של מתכנת, וכרגע אני במשרת מפתח WEB (כלומר HTML,CSS ומתחיל להכנס לדוט נט)
פורסם 2007 ביולי 3118 שנים מחבר לפני רגע פנו אלי מחברת כוח אדם בתל אביב. הציעו לי לעבוד בפלאפון. רגע לפני שקבעתי איתם פגישה נגמרה הסוללה. עכשיו שמתי את המכשיר בהטענה בתקווה שיחזרו. עדכון: חזרו אלי. יש לי ראיון מחר ברמת גן בשעה 12:30. עדכון 2: התקשרו גם מ-HOT. יש לי ראיון ביום ראשון. התקשרו גם ממספר חברות ליסינג, אבל הם דורשים רישיון.
פורסם 2007 ביולי 3118 שנים לפני רגע פנו אלי מחברת כוח אדם בתל אביב. הציעו לי לעבוד בפלאפון. רגע לפני שקבעתי איתם פגישה נגמרה הסוללה. עכשיו שמתי את המכשיר בהטענה בתקווה שיחזרו. עדכון: חזרו אלי. יש לי ראיון מחר ברמת גן בשעה 12:30. עדכון 2: התקשרו גם מ-HOT. יש לי ראיון ביום ראשון. התקשרו גם ממספר חברות ליסינג, אבל הם דורשים רישיון.אפשר לדעת בן כמה אתה ?
פורסם 2007 ביולי 3118 שנים מחבר א. אני בן 22. אני מתחיל ללמוד נהיגה בימים הקרובים.ב. אני מודע לעובדה שזה לא הולך להיות קל, אבל עדיף מעבודה פיזית. אני לא מסוגל לעמוד בעבודה פיזית.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.