עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

נדפק הוינדוס

Featured Replies

פורסם

וואוו, פעם ראשונה שאני לא מצליח לפתור בעיה של "נדפק הוינדוס" ,הבעיה היותר גדולה שאני כרגע לא יכול לעשות פורמט, כי יש שם מידע חשוב, ואני לא יכול לעשות גם באק-אפ למידע, כי כרגע אין לי אפילו לאן!!!

אז ככה, קודם כל מדובר בלפטופ, אני מרבה להשתמש בhibridination, ולא לכבות... שלשום הכנסתי אותו למצב hibridinate, ולא חיכיתי שהוא יסיים לטעון את המידע לכונן וכבר הכנסתי את המחשב לתיק תוך כדי זעזועים והכל.. כהדלקתי אותו, הוא רשם לי "שגיאת חומרה" והוינדוס לא עלה.. עשיתי איתחול, והיתה אפשרות להפעיל את המחשב מחדש בלי חזרה מhibridinate, בקיצור ככל הנראה השמירה של המידע מהראם להארדיסק נדפקה קצת.. לא משנה, המחשב עלה, הכל היה בסדר, בהמשך העבודה על המחשב, התקנתי 3d max, magicdisk ויש מצב לעוד כמה תוכנות, קיצר כשרציתי לכבות את המחשב, הוא נתקע על המסך של "saving your settings", אז כיביתי אותו בכוח (החזקתי את מקש הכיבוי), מאז, התחילה בעיה.

כשאני מדליק את המחשב, קודם כל לוקח לו מלא זמן לעלות, דבר שני האקפלורר נדפק לגמרי, השורת משימות לא מופיעה, וחלונות לא נפתחים. כשאני נכנס ל"מנהל משימות" , בדרך כלל יש לי 63 משימות שרצות, הפעם יש לי 27, דבר שני, נכון ליד כל משימה רשום מי מפעיל אותה וכמה היא לוקח CPU וכמה RAM, אז למשימות שאני מפעיל, לא רשום שם בכלל, ריק שם.

נכנסתי לCMD דרך המנהל משימות וניסיתי להפעיל משם דברים, ניסיתי להפעיל את WMP, והוא נתן לי הודעת שגיאה שאומרת שחסר לו זיכרון. כשהפעלתי דרך CMD את CPUZ, הוא נתן לי שגיאה שהוא לא מצליח לעשות את כל המידע, ובתגית של RAM הוא הראה לי שיש לי 1 גיגה ראם, אבל לא הראה את התיזמונים. :nixweiss:

זה כל הקצוות חוטים שיש לי.

למישו יש רעיון? :'(

פורסם

א. אתה אומר שאתה מצליח להיכנס לווינדווס, אז תריץ בדיקה לדיסק הקשיח דרך המאפיינים של הכונן, יכול להיות שהוא ימצא שגיאות ויצליח לתקן אותם.

ב. אתה לא חייב לפרמט, תנסה לעשות REPAIR.

פורסם
  • מחבר

אני כן מצליח להיכנס לוינדוס, רק לא מצליח לעשות בו כלום. האקפלורר לא עובד. השורת משימות לא עובדת...

REPIER, האיתי מנסה, אם היה לי דיסק, קיבלתי את המחשב בלי דיסק וינדוס, עם וינדוס מותקן, ועליו כ "FACTORY DEFAULTS" יש את וינדוס המהקורי, אבל זה אומר לשחזר את כל המידע, ולאבד את כל המידע הקיים, לא יכול...

REPIER אין שם, צריך את הדיסק, ואין לי אותו... :s07:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.