פורסם 2007 ביולי 2918 שנים מישהו מכיר טראקים חדשים או דיסקים שיצאו בזמן האחרון בסגנון כמו Future Prophecy-Ronny או bubble - loose control מלודיות זורמות בשילוב אם גיטרות, מי שמכיר דברים בסגנון ,אשמח לשמוע.
פורסם 2007 ביולי 2918 שנים Planum - Elaborate-2005 Planum - Spying Imagination-2007 Talamasca - party generation U-Recken - Aquatic Serenade-2006
פורסם 2007 באוגוסט 118 שנים השאלה מה אתה מחפש? רק טראקים שיש בהם שילוב גיטרות, או גם טראקים עם מלודיות "טובות וזורמות" ? (בלי גיטרות וכדומה)
פורסם 2007 באוגוסט 118 שנים מחבר גם וגם ,לשני הטראקים שהבאתי לדוגמא בהודעה הראשונה יש סגנון מאוד דומה וזה הכיוון שלי,אז ככה שאם אתה מכיר עוד טראקים כאלה,הייתי רוצה לשמוע.
פורסם 2007 באוגוסט 118 שנים עזוב את הזבל שהמליצו לך מעלי.יש את Vibe Tribe מוזיקה יותר מלודית פחות כבדה.יש את האלבומים הישנים של Astral Projection.יש את כל האלבומים הישנים של Holymen ,הרבה מלודיות מוזיקה פשוט מדהימה. - אלבום מומלץ במיוחד The one.האלבום החדש של Infected Mushroom,יחסית לאלבומים ישנים שלהם הוא הרבה הרבה יותר קליל.אלבום מעולה של טראקים עם גיטרות Liquid on Safi - Cosmic Sun - גם מומלץזהו בנתיים, אם אני יזכר במשהו חדש אני יוסיף.
פורסם 2007 באוגוסט 118 שנים XI !!! eskimo חזק ביותר במיוחד Its electro יש שם את מה שאתה מחפש אממ 40% - energy center אם אני יזכר במשהו אני יערוך
פורסם 2007 באוגוסט 218 שנים Psychedelic. - אני מקווה שזה היה בציניות ולא התכוונת למה שאני כתבתי. אחרת הפרויקט צד של מישל "Liquid on Safi" (סאפי קונקשיין) " העלילי " והמומלץ עדיף שלא נגיד איזה מוזיקה זאת בכל אופן, פותח הת'רד, נסה את ההרכב Slient Hill. ואם אתה רוצה משהו מלודי, נסה את Vibe Tribe , וגם אומנים כמו System Nipel , Electro Sun , Bizzare Contact , Sesto Sento , Space Cat , וכו'.
פורסם 2007 באוגוסט 218 שנים 06-trancefeld - ridingtba- trancefeld zorba - The Deep.mp3אלה ל א מה שביקשת אבל זה לייט
פורסם 2007 באוגוסט 218 שנים נו באמת... ATB פסיי?הוא ביקש "פסיי לייט" ולא מוזיקה אלקטרונית מן הסוג הזה.
פורסם 2007 באוגוסט 218 שנים נסה את הדיסקים הבאים ולא תתאכזב:The Freak Show - The Less You FreakVA - Next Generation By HypersonicPop Stream - RailwaysVA - Monkey MissionFuture Prophecy - Body ShakerHypersonic - FreedomPhanatic - In My Headעוד אחד קצת שונה בסגנון, אבל עם סאונד מדהים:Future Prophecy - Concept Of Love (אם אתה מתקשה להשיג אותו, צור איתי קשר בפרטי)
פורסם 2007 באוגוסט 218 שנים Psychedelic. - אני מקווה שזה היה בציניות ולא התכוונת למה שאני כתבתי. אחרת הפרויקט צד של מישל "Liquid on Safi" (סאפי קונקשיין) " העלילי " והמומלץ עדיף שלא נגיד איזה מוזיקה זאת בכל אופן, פותח הת'רד, נסה את ההרכב Slient Hill. ואם אתה רוצה משהו מלודי, נסה את Vibe Tribe , וגם אומנים כמו System Nipel , Electro Sun , Bizzare Contact , Sesto Sento , Space Cat , וכו'. התכוונתי למה שAlpha Cygni המלץ עליו. והתכוונתי לLiquid on Safi - Cosmic Sun ולא לסאפי קונקשין.
פורסם 2007 באוגוסט 318 שנים מחבר נסה את הדיסקים הבאים ולא תתאכזב:The Freak Show - The Less You FreakVA - Next Generation By HypersonicPop Stream - RailwaysVA - Monkey MissionFuture Prophecy - Body ShakerHypersonic - FreedomPhanatic - In My Headעוד אחד קצת שונה בסגנון, אבל עם סאונד מדהים:Future Prophecy - Concept Of Love (אם אתה מתקשה להשיג אותו, צור איתי קשר בפרטי)הטראקים האלה בדיוק בכיוון שלי ,יש לי אותם באוסף.תודה רבה על העזרה אנשים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.