עבור לתוכן

Ghosts, Spirits, and Demons!!

Featured Replies

פורסם

סתכלו עד הסוף ..... :-[

פורסם

חחחחחחחחחחחח!!!! יא מסטול!

תוך 5 דקות אני מצלם לך דבר כזה! רואים שזה מבויים...

פורסם
  • מחבר
:lol:
פורסם

התעוררתי מהקבר רק כדאי לראות את זה, שזה מבויים וסתום!!!! הרוחות היחידות נמצאות פה בבית הקברות, לא ייתכן שסתם קמתי וראיתי דבר כזה. :kopfpatsch:

פורסם

כמה קישקושים אנשים יוצרים זה מדהים...

פורסם

התעוררתי מהקבר רק כדאי לראות את זה, שזה מבויים וסתום!!!! הרוחות היחידות נמצאות פה בבית הקברות, לא ייתכן שסתם קמתי וראיתי דבר כזה. :kopfpatsch:

אחי אני לא יודע מה אתה לוקח שגורם לך לחשוב שאתה האנדרטייקר, אבל פעם הבאה שאתה לוקח אותו... תקרא לי!! :cool2:

פורסם

LOL

פורסם

תוך 5 דקות אני מצלם לך דבר כזה!

אין סיכוי!!

אף אחד לא יכול לצלם ב 5 דקות סרט של 9 דקות!! :screwy:

פורסם

אחי אני לא יודע מה אתה לוקח שגורם לך לחשוב שאתה האנדרטייקר, אבל פעם הבאה שאתה לוקח אותו... תקרא לי!! :cool2:

החומר נקרא "אדמה", קח קצת אדמה תוסיף בזילין תערבב עם חלב תכניס למיקרו לדקה אחת ואתה UNDERTAKER :).

פורסם

תוסיף בזילין תערבב עם חלב תכניס

מה מה? למה אתה מוסיף וזלין ולאן אתה מכניס??

פורסם

לא קראת את המשפט עד הסוף?? אתה לוקחת פיסת אדמה בגודל של כף היד שלך, מערבב עם קצת מים מוסיף לאדמה וזילין מערבב עם חלב ושם במיקרו לדקה אחת, ויש לך וואחד חומר. ד"א הקיבה שלך צריכה להיות חזקה ביותר בשביל לאכול דבר כזה, שהרי הטעם הוא אלוהי לעומת הריח שהוא גיהינומי, אבל מי אמר שגיהינומי זה לא טוב? :jump:

פורסם
:lol: :lol:
פורסם

לא קראת את המשפט עד הסוף?? אתה לוקחת פיסת אדמה בגודל של כף היד שלך, מערבב עם קצת מים מוסיף לאדמה וזילין מערבב עם חלב ושם במיקרו לדקה אחת, ויש לך וואחד חומר. ד"א הקיבה שלך צריכה להיות חזקה ביותר בשביל לאכול דבר כזה, שהרי הטעם הוא אלוהי לעומת הריח שהוא גיהינומי, אבל מי אמר שגיהינומי זה לא טוב? :jump:

תגיד אתה חבר אולי של bmw5?

פורסם

אני לא סובל סרטונים כאלה למרות שזה ממש מעניין אותי כול זה

אני יקרא לאח שלי דקה שיראה איתי

גלללללללללללללל[br]פורסם בתאריך: 30.07.2007 בשעה 12:44:49

מפחיד אבל תאמת זה יכול להיות כול דבר וזה גם יכול להיות מישהו שמוזיז את הרהיטים והקטע עם הסינית מישהו הקפיא באזור את התמונה

הכוליכול להיות ערוך

פורסם

תגיד אתה חבר אולי של bmw5?

האמת שלא, אני לא מכיר אף אחד חוץ מהמישהו הזה שמתחזה למלאך GUARDIAN ANGEL וBG300.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים