פורסם 2007 ביולי 2918 שנים חחחחחחחחחחחח!!!! יא מסטול!תוך 5 דקות אני מצלם לך דבר כזה! רואים שזה מבויים...
פורסם 2007 ביולי 2918 שנים התעוררתי מהקבר רק כדאי לראות את זה, שזה מבויים וסתום!!!! הרוחות היחידות נמצאות פה בבית הקברות, לא ייתכן שסתם קמתי וראיתי דבר כזה.
פורסם 2007 ביולי 3018 שנים התעוררתי מהקבר רק כדאי לראות את זה, שזה מבויים וסתום!!!! הרוחות היחידות נמצאות פה בבית הקברות, לא ייתכן שסתם קמתי וראיתי דבר כזה. אחי אני לא יודע מה אתה לוקח שגורם לך לחשוב שאתה האנדרטייקר, אבל פעם הבאה שאתה לוקח אותו... תקרא לי!!
פורסם 2007 ביולי 3018 שנים תוך 5 דקות אני מצלם לך דבר כזה! אין סיכוי!! אף אחד לא יכול לצלם ב 5 דקות סרט של 9 דקות!!
פורסם 2007 ביולי 3018 שנים אחי אני לא יודע מה אתה לוקח שגורם לך לחשוב שאתה האנדרטייקר, אבל פעם הבאה שאתה לוקח אותו... תקרא לי!! החומר נקרא "אדמה", קח קצת אדמה תוסיף בזילין תערבב עם חלב תכניס למיקרו לדקה אחת ואתה UNDERTAKER .
פורסם 2007 ביולי 3018 שנים תוסיף בזילין תערבב עם חלב תכניסמה מה? למה אתה מוסיף וזלין ולאן אתה מכניס??
פורסם 2007 ביולי 3018 שנים לא קראת את המשפט עד הסוף?? אתה לוקחת פיסת אדמה בגודל של כף היד שלך, מערבב עם קצת מים מוסיף לאדמה וזילין מערבב עם חלב ושם במיקרו לדקה אחת, ויש לך וואחד חומר. ד"א הקיבה שלך צריכה להיות חזקה ביותר בשביל לאכול דבר כזה, שהרי הטעם הוא אלוהי לעומת הריח שהוא גיהינומי, אבל מי אמר שגיהינומי זה לא טוב?
פורסם 2007 ביולי 3018 שנים לא קראת את המשפט עד הסוף?? אתה לוקחת פיסת אדמה בגודל של כף היד שלך, מערבב עם קצת מים מוסיף לאדמה וזילין מערבב עם חלב ושם במיקרו לדקה אחת, ויש לך וואחד חומר. ד"א הקיבה שלך צריכה להיות חזקה ביותר בשביל לאכול דבר כזה, שהרי הטעם הוא אלוהי לעומת הריח שהוא גיהינומי, אבל מי אמר שגיהינומי זה לא טוב? תגיד אתה חבר אולי של bmw5?
פורסם 2007 ביולי 3018 שנים אני לא סובל סרטונים כאלה למרות שזה ממש מעניין אותי כול זהאני יקרא לאח שלי דקה שיראה איתיגלללללללללללללל[br]פורסם בתאריך: 30.07.2007 בשעה 12:44:49מפחיד אבל תאמת זה יכול להיות כול דבר וזה גם יכול להיות מישהו שמוזיז את הרהיטים והקטע עם הסינית מישהו הקפיא באזור את התמונההכוליכול להיות ערוך
פורסם 2007 ביולי 3018 שנים תגיד אתה חבר אולי של bmw5?האמת שלא, אני לא מכיר אף אחד חוץ מהמישהו הזה שמתחזה למלאך GUARDIAN ANGEL וBG300.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.