עבור לתוכן

Dell 2007fp vs Eizo s1910

Featured Replies

פורסם

תיכננתי בעיקרון לקנות את הDELL בקניה הקבוצתית אבל יש לי כרגע אפשרות לקנות את המסך של Eizo יד שניה במצב חדש לגמרי עם אחריות לעוד 4 שנים ב1200 ש"ח(המחיר הזול ביותר שניתן לקנות אותו כיום הוא 2700 ש"ח) אני מתכנן לקנות בקרוב מחשב חדש אז אני מעדיף לחסוך בהוצאה על המסך אבל אני לא מוכן להתפשר על האיכות!

הDELL עולה 1000 שקל יותר מהEizo השאלה היא אם זה שווה את זה...

הבנתי שהEizo מסך מקצועי מאוד ושבמחיר הזה אין לי מה לחשוב בכלל.

מה אתם אומרים???

פורסם

אם אתה מוכן להיסתפק ב 19" "בלבד" האיזו הוא מסך מעולה בייחוד ב 1200 ש"ח. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

זאת בדיוק השאלה שלי , אם שווה לי לחסוך 1000 שקל או שהDELL שווה את הכסף הזה?

כי לפי מה שכבר שמעתי מכמה אנשים הEIZO הוא מסך מעולה לפחות כמו הDELL...

בקיצור , במחשבה של לחסוך כמה שאפשר שווה להוציא 1000 שקל יותר בשביל עוד אינץ' אחד ועוד כמה חיבורים?

נ.ב

השימושים שלי במסך הם בעיקר אינטרנט ותוכנות עריכת מוזיקה ומעט מאוד סרטים.

פורסם

דווקא לשימושים הללו מסך 20" רחב יהיה מצויין לדעתי.

גלישה באינטרנט זהה בדל לגלישה באיזו מלבד התוספת של שטח מת בצדדים, אם אתה רוצה תוכל להטות את הדל על הצד ולגלוש ב Pivot

וכך תוכל להכניס יותר מידע על המסך.

בקשר לעריכת מוזיקה אם היא דומה בצורה כלשהי לעריכת וידאו(שדורשת הרבה שטח עבודה לרוחב) היא תהיה נוחה ואינטואטיבית על גבי מסך רחב.

בסופו של דבר אתה צריך להחליט אם חושב לך יותר העלות או הגודל של המסך.

פורסם
  • מחבר

התוכנות עריכת מוזיקה שאני משתמש בהם אינן דורשות הרבה שטח עבודה (ממלאות שטח של מסך רגיל).

כרגע יותר חשוב לי המחיר מהגודל אבל אני שוב מציין שאני לא רוצה להתפשר על איכות! בשביל עוד אינץ' אחד אני לא חושב שמוצדק להוסיף 1000 שקל השאלה אם יש מישהו שמכיר את 2 המסכים ויודע להשוות ביניהם ולהגיד לי אם הדל באמת מצדיק את ההפרש.

כרגע הנטייה שלי היא יותר לכיוון האיזו בשביל לחסוך כסף...

פורסם

אם כבר, ה DELL מעולה לפחות כמו ה EIZO, ולא להפך

לך על האיזו, האיכות שלו מדהימה

בשביל אינצ' 1 לא שווה להוציא עוד 1K

במיוחד לא במקרה שלך

פורסם

1200 ש"ח בשביל איזו בן שנה בגיבוי אחריות זה מחיר מציאה, והדגם S1910 מפגין איכויות תצוגה מעולות.

פורסם

שאלה קטנה

מה ההבדל בין הדגם הזה s1910 לבין s1931 ?

פורסם

ההבדלים הם בעיקר בכך שיש ב-S1910 אפשרויות לכיוון של gama, saturation ו-HUE, כפתורי פס תחתון גדולים ונוחים יותר לתיפעול.

פורסם

סליחה על הבורות

אבל זה אמור להיות הפוך הרי 1931 הוא דגם מתקדם יותר

אז איך זה שדווקא ל 1910 יש את היתרונות ?

פורסם

גם לי לא ברור מדוע גרעו ב-S1931 את הפיצ'רים הנ"ל, לעומת זאת ב-S1931 איזו שיפרה את זמן התגובה. אני ממליץ לך להתרשם פיזית מהמסך המשומש/החדש אם זה אפשרי משום שזה הפרמטר הכי חשוב (ומשכנע... לא נראה לי שתתאכזב)

פורסם

השאלה איך ה-12ms שלו מתמודד עם משחקים מהירים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים