עבור לתוכן

ממש בקרוב קונה מסך LCD בעיקר למשחקים אבל עדיין מתלבט!!עזרה

Featured Replies

פורסם

תשמעו...

אני יחלק את זה ככה:

80% משחקים

10% גלישה

5% וורד אקסל

5% סרטים

אני בנאדם ששם לב לכול שינוי בפריים וכמובן למריחה הכי קטנה ככה שאחרי מחקרים ארוכים הגעתי לשני מסכי LCD

פאנל TN שהם הכי טובים ומדורגם לגיימר.

VIEWSONIC VX922

ו

NEC 90GX2

עכשיו הכיוון שלי יותר הולך ל VX922 כי הNEC יש לו מסך מאוד שקוףף יכול לעצבן אותי

השאלה שלי האם כדי לי ללכת על VX922 מסך בן שנתיים פלוס היום?

או שיש בכול זאת אופציה אחרת?

ךמרות שעד היום הוא מדורג במקום הראשון לגיימינג...

מה אתם אומרים?

פורסם

השאלה היא קודם כל מה גודל המסך שאתה רוצה, ויותר חשוב מי זה.

אפשר להבין שאתה דיי גיימר, השאלה היא אם זוויות הצפייה הצרות, אחידות ועומק הצבעים הירוד של מסכי הTN לא יגרמו לך עוול במשחקים ואתה תצטער על היום שקנית את המסך.

זמני התגובה של מסכי VA וIPS לא נופלים היום מזמני התגובה של מסכי הTN.

ויותר חשוב מכל מה שרשמתי כאן, מה התקציב שעומד לרשותך?

פורסם
  • מחבר

השאלה היא קודם כל מה גודל המסך שאתה רוצה, ויותר חשוב מי זה.

אפשר להבין שאתה דיי גיימר, השאלה היא אם זוויות הצפייה הצרות, אחידות ועומק הצבעים הירוד של מסכי הTN לא יגרמו לך עוול במשחקים ואתה תצטער על היום שקנית את המסך.

זמני התגובה של מסכי VA וIPS לא נופלים היום מזמני התגובה של מסכי הTN.

ויותר חשוב מכל מה שרשמתי כאן, מה התקציב שעומד לרשותך?

19 אינץ כמובן והתקציב הוא 1500 כרגע...

פורסם

מציע לך לחרוג מהתקציב במאה שקל ולקבל תמורה הולמת והוגנת לכסף - ViewSonic vp930b.

חבל בשביל 100 שקל לקנות מסך TN ולהצטער על כך אח"כ.

פורסם

מציע לך לחרוג מהתקציב במאה שקל ולקבל תמורה הולמת והוגנת לכסף - ViewSonic vp930b.

מחזק את מה שהבחור אמר מעלי..

פשוט טעות לקנות TN.

פורסם
  • מחבר

השאלה החשובה מה בנוגע לגוסטינג ב 930?יש ?אין?

פורסם

בנוגע למריחות/צלליות תלוי איזה משחק אתה משחק, לרוב לא שמעתי חוות דעת מאנשים שקנו שיש גוסטינג למסך.

המסך לא נטו לגיימינג, בשביל זה יש את המסך vx922 שהוא נטו רק למשחקים (אבל אל תשכח פאנל TN).

שוב, הvp930 הוא מסך עם עומק צבעים,זוויות צפייה, יחס ניגודית ודיוק צבעים טוב יותר מהVX922 ונותן תמורה טובה יותר.

מאידך הvx922 מהיר יותר ממנו.

פורסם
  • מחבר

שאלה שונה קצת איפה אני יכול לקנות את המסך אבל לבדוק בחנות לפני אם יש פיקסל שרוף?

אני מהצפון אזור קריות חיפה...עכשיו ניסיתילשאול את פנדס והם אמרו לי שבחנות הם לא פותחים ובודקים אלה מוכרים לי אני בבית בודק ואם יש אני מחזיר להם...דיבילי לא?

אז אני מחפש מקום כזה שמאפשר לי לבדוק קודם בחנות...יש כזה מקום?

פורסם

כעקרון במעמד הרכישה החנות צריכה לאפשר לך את הבדיקה אם יש לה את המסך זמין במלאי אבל לא לכולם יש את התנאים של חיבור למחשב והרצת תוכנת בדיקה.

אם יש מקום שאתה חושב עליו פשוט תתקשר אליהם תברר את הנק' הזו לפני שאתה מגיע אליה.

פורסם
  • מחבר

כעקרון במעמד הרכישה החנות צריכה לאפשר לך את הבדיקה אם יש לה את המסך זמין במלאי אבל לא לכולם יש את התנאים של חיבור למחשב והרצת תוכנת בדיקה.

אם יש מקום שאתה חושב עליו פשוט תתקשר אליהם תברר את הנק' הזו לפני שאתה מגיע אליה.

זהו שכבר אין לי בראש עוד מקומות שיש שם את המסכים בצפון...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים