פורסם 2007 ביולי 2818 שנים רק היום נחשפתי לזה.למי שלא מכיר שילוב של WOW וסימסעולם וירטואלי בו נמצאים מאות אלפי אנשים מכל רחבי העולם שמקיימים חיים כמו במציאות, אפשר גם להרוויח מזה כסף (כל 250 מהמטבע שבמשחק שווה ל1$)בקיצור, עכשיו הורדתי את זה ואני אתרשם קצת ואז אכתוב, למי יש משתמש כבר?האתר - http://secondlife.com/
פורסם 2007 ביולי 2818 שנים הורדתי את המשחק הזה מזמן..בדיוק דקה לקח לי להבין שזה כזה בולשיט..צא קצת לעולם תכיר אנשים אמיתיים ..
פורסם 2007 ביולי 2818 שנים מחבר וואי אחרי כמה דקות של משחק הבנתי שזה כזה מעפןעיר קטנטנה, מטר על מטרעם 10 אנשיםאיפה כל המאות אלפי אנשים? איפה בונים מבנים? איפה עובדים?בקיצור חרטא
פורסם 2007 ביולי 2918 שנים אם אתה מבסס דיעה על משחק תוך 10 דקות, אל תספר....כל עוד לא התנסת בו חבל על הדיבור.
פורסם 2007 ביולי 2918 שנים מחבר מה אתה צוחק?אין מה לעשות שםדיברתי עם איזה 5 שחקנים שם, כולם חושבים אותו דבראו שאולי צריך לשלם למשחק המלא, אני לא יודע, בכל מקרה כל מה שיש לעשות שם זה להתלבש ולדבר עם אנשים (מברזיל) אין דרך להרוויח כסף
פורסם 2007 ביולי 2918 שנים המשחק הזה ניהיה טוב רק אחרי שאתה מוצא עליו $$$ והרבה, זה משחק לאנשים שיש להם הרבה כסף ואין להם חיים.
פורסם 2007 ביולי 2918 שנים לא "שיחקתי" בזה מעולם (זה לא ממש משחק אבל דומה..) אבל אני יודע שיש המון אנשים ואתה לא צריך לשלם בשביל לפגוש אותם.זה לא נראה לי ממש מעניין אבל אתה צריך שיהיה לך מושג איך זה בכלל עובד לפני שאתה יכול לבסס דעה..חבר שלי דרך אגב "מתכנת" (סקריפטינג) חפצים ומרוויח כסף יחסית לא רע.
פורסם 2007 ביולי 2918 שנים משחק עלוב ביותר ... "שיחקתי" בו איזה שעה שבמהלכה פגשתי משהו כמו 5 אנשים .. זה היה ממש מפחיד , כמו עיר רפאים עם גרפיקה גרועה. מה שמצחיק הוא שהחברה שאחראית למשחק כל הזמן מציגה נתונים שיש שם מליוני משתמשים, כשבפועל יש שם אולי 0.1% ממה שהם טוענים, מהסיבה הפשוטה שאנשים נרשמים, נכנסים למשחק, לא מוצאים אף אחד , מתייאשים ועוזבים בלי לשוב, והחשבון משתמש שלהם נשאר ונכנס לסטטיסטיקה
פורסם 2007 ביולי 2918 שנים כן, אם אתה יודע לתכנת חפצים במשחק זו יכולה להיות אחלה דרך להרויח כסף אבל בפועל זה מעצבן וקשה משזה נשמע.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.