פורסם 2007 ביולי 2918 שנים פותח התרד להבא לפני שאתה מגיב בצורה לתגובה ...תוודא שאכן הסברת את עצמך נכון.. כמו כן אני לא חושב שמישהו באמת בדק מתי הסוללה שובקת חיים....זה משתנה מאחד לאחד....
פורסם 2007 ביולי 2918 שנים מחבר SWG כנראה לא הסברתי את עצמי נכון. לא התכוונתי כמה זמן היא מחזיקה מטעינה לטעינה. הכוונה שלי היא לדעת מה אורך החיים של הבטרייה,אני לא רוצה לקנות כזה עכבר טוב ואחרי שנה להיות תקוע עם עכבר שלא עובד בגלל הבטריה. קפיש?
פורסם 2007 ביולי 2918 שנים אף אחד לא יכול להתחייב לך לזמן מדוייק. זה מאוד תלוי בשימוש שלך וביחס שלך לסוללה - אם אתה דואג לפריקה מלאה לפני הטענה וכו'. באופן עקרוני סוללות ליתיום כוללות אפקט זכרון פחות מאפקט זכרון של היבריד ניקל - אבל זה לא אומר הרבה. אני מציע שתעשה חשבון לפני שבועיים פר הטענה כמו שאמרו לך, ובערך 1000 טעינות ופריקות, שזה הממוצע לכלל סוללות נטענות, אבל השונות בין סוללה לסוללה גדולה מאוד.באופן עקרוני - הרבה זמן. סביר להניח שהסוללה תמות אחרי שחלק אחר בעכבר כבר נדפק.
פורסם 2007 באוגוסט 418 שנים יש לי אותו מעל שנתיים וחצי!עובד מצוין והסוללה מחזיקה הרבה!אני מטעין אותו רק שיורד קו מהסוללהאבל דואג לפרוק אותה ולהטעין מחדש כל פרק זמן ארוך
פורסם 2007 באוגוסט 418 שנים מחבר זהו שאני קניתי אותו השבוע ואני כבר מיום שני עד היום עם בטריה מלאה ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.