עבור לתוכן

המשך דיון חוק קסדות לרוכבי אופניים: האם משהו באמת נפגע בראש בזמן נסיעה?

האם אי פעם נפגעת(לא מעלה של עץ וכנ"ל) בראש בעת או כתוצאה מרכיבה על אופניים? 1,685 הצבעות

1. 1. האם אי פעם נפגעת(לא מעלה של עץ וכנ"ל) בראש בעת או כתוצאה מרכיבה על אופניים?

• לא, אף פעם
    • כן פעם אחת
    • כן, פעמיים או יותר

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

אני לא מסכים איתך!

אני לרכוב ומצוין אבל בשטח או כל מקום אחר יכולות להיות הפתעות ככה שלא משנה מה רמת הורוכב יש תאונות וצריך קסדה.

זה היה בצחוק...

• תגובות 67
  • צפיות 4.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נכון, זה כלי רכב ופה כל הבעייה. אם זה כלי רכב, למה רוכבים לא משלמים ביטוח ואגרה? למה לא עוברים לפחות תאוריה? למה שלא תתשתמשו במיגון מינמאלי כמו בכלי רכב אחרים ( כריות אוויר וחגורה במכוניות, קסדות באפנועים, חליפת הצלה ואופנועי ים). רוצים את כל הזכויות של כלי רכב ולא מוכנים לעמוד באף אחת מן החובות.

אין לי שום כוונה ( טוב אולי יש) להוריד את הרוכבים מהכבישים אבל, עד שהם לי יעמדו באותם דרישות וחובות כמו השאר כלי הרכב איו להם זכות להיות על אותו כביש.

איזה טמבל סתום ת'פה כבר חתיכת מטומטם..אתה רוצה שילד בן 8 יעשה תאוריה וישלם אגרה? wtf????איזה טימטום!! לא נשאל אותך עם להיות על הכביש! הכי כיף להתסלבט על נהגים ולחסום להם את הדרך ואז הם צופרים חצי שעה ,כה דווקא! שיאכלו *** יייייאאא ;)

פורסם

:P

חח שחכתי להוסיף בתוקף :lol: ;D :lol:

איזה טמבל סתום ת'פה כבר חתיכת מטומטם..אתה רוצה שילד בן 8 יעשה תאוריה וישלם אגרה? wtf????איזה טימטום!! לא נשאל אותך עם להיות על הכביש! הכי כיף להתסלבט על נהגים ולחסום להם את הדרך ואז הם צופרים חצי שעה ,כה דווקא! שיאכלו *** יייייאאא ;)

ואז הם דורסים אותך !, ודורשים מאיתנו לנסוע עם קסדות :bash: :bash: :bash:

פורסם

ואתה עוד מסוגל לקרוא לי מטומטם? :lol: :lol: ילדון, לך תחפש ת'נעליים שלך. עוד ערס צעצוע. קטנה אחת בגלגל ואולי תספיק לקלוט את הלוחית בזמן זאתה עף head first לאספלט. רק חבל שלא תזכור כלום אחרי הזעזוע מוח. אולי הקסדה הייתה רעיון טוב למרות זאת.

פורסם

ואז הם דורסים אותך !, ודורשים מאיתנו לנסוע עם קסדות :bash: :bash: :bash:

לא יכול להיות יותר צודק...

ואתה עוד מסוגל לקרוא לי מטומטם? :lol: :lol: ילדון, לך תחפש ת'נעליים שלך. עוד ערס צעצוע. קטנה אחת בגלגל ואולי תספיק לקלוט את הלוחית בזמן זאתה עף head first לאספלט. רק חבל שלא תזכור כלום אחרי הזעזוע מוח. אולי הקסדה הייתה רעיון טוב למרות זאת.

עזוב, מתגובות לא רציניות מתעלמים.

בוא נניח לרגע רק שהוא לא בצד שלי כי אז תגיד שאני אסתכל ואני אראה איזה אנשים יש בצד שלי...

:screwy:

אז בוא נעלים אותו...

טוב?

:smile1:

פורסם

עזוב, מתגובות לא רציניות מתעלמים.

בוא נניח לרגע רק שהוא לא בצד שלי כי אז תגיד שאני אסתכל ואני אראה איזה אנשים יש בצד שלי...

:screwy:

אז בוא נעלים אותו...

טוב?

:smile1:

יחי המאפיה האלבנית :lol:

פורסם

יחי המאפיה האלבנית :lol:

יש לך מזל שזבידה לא פה הוא עוד היה חושב שהוא המלך...

:screwy::screwy::screwy::screwy::screwy::screwy:

פורסם

אתה לא יכול לדרוש מרוכבי אפניים לא לסוע במקומות

משונים אם העיירות לא מספקות מקומות מסודרים

לרכיבה על אפניים(פארקים ומסלולים למטרת ניידות).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים