פורסם 2007 ביולי 2818 שנים שלום. יש לי מחשב די חדש כפול ליבה עם 512 רם (אם זה חשוב אני אביא את הפרטים המדויקים) בכל אופן גם לאחר פירמוט המחשב מתנהג באיטיות וממש לא כמו שציפיתי למחשב כפול ליבה, כל פתיחת תוכנה די מורכבת כגון אופיס לוקחת נצח, כנ"ל בהעתקת קבצים. מה אפשר לעשות? האם ישנה בעית חומרה המשפיעה על האיטיות? אולי צריך לבדוק את הזיכרונות? (אין שום וירוסים או ספייורים) תודה
פורסם 2007 ביולי 2918 שנים 512 זה די מעט ,אם אתה משתמש ב XP זה עוד סביראבל אם יש לך ויסטה זה די צפוי שהוא לא יזוז.בנוסף אני ההיתי בודק גם טמפרטורה של המעבד ,אם הואמתחמם יותר מדי אז זה יכול לגרום להאטה.
פורסם 2007 ביולי 2918 שנים מה זה לאט בשבילך במה זה מתבטא?חוץ מזה יש לך 512MB זיכרון זה לא מספיק במערכות של היוםזה מהווה צוואר בקבוק וחוץ מזה תן מפרט מלא של המחשב אז מה אם זה מחשב חדש אפשר לקנות גם עגלה חדשה?
פורסם 2007 ביולי 2918 שנים איזה אנטי וירוס יש לך? במחשב הישן שלי התקנתי את ZA 7 SECURITY SUITE והמחשב לא היה מסוגל לזוז.
פורסם 2007 ביולי 2918 שנים מחבר אין לי עכשיו את המפרט המלא כי זה המחשב של אחותי.אבל ה512 זה לא הבעיה, המחשב שלי הוא עם 512 וAMD64 והוא הרבה יותר מהיר (ליבה אחת)באמת יש לי את האנטי וירוס הזה אבל מחקתי אותו ועדיין זה איטי.בכל מקרה מה שאני מנסה להגיד זה שכמה שהמחשב יהיה עגלה, הוא מתנהג ממש מוזר, לא יכול להיות שהוא פחות טוב מהמחשב שלי ושלי עמוס רצח ויותר מהיר.איך בודקים זכרונות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.