עבור לתוכן

מעוניין לבנוק מאוורר 12V או כל דבר שיש לו מנוע חשמלי --- > מאנרגיה סולרית.

Featured Replies

פורסם

קבל שני לינקים:

1. לינק ממנו תלמד על המוצרים השונים, ההספק שניתן להפיק מהם וכו':

http://www.solar4power.com/solar-power-unisolar.html

2. לינק לחברה שמוכרת לוחות בארץ. כמי שהתענין בנושא, מה שייאש אותי היה המחירים אבל אולי ירדו בינתיים:

http://www.solarpower.co.il

פורסם
  • מחבר

לוח סולארי :kopfpatsch:

לא לוח אם :s07:

מה שמפליא אותי זה שיש כאן אנשים שמגיבים למשהו שמישהו אחר אמר אבל הם לא באמת קראו את כל התראד. תפסיקו לתקן אותי! לא קראתם את כל התראד ואתם רק חושבים שאני טועה.

שוב: אני רוצה להפעיל מאוורר (כשיש אור יום) על אנרגיה סולרית. (ללא קשר ללוח אם וללא קשר למחשבים כלל).

לא מעוניין לבות לוח סולארי. הבנתי שזה לא קל. לקנות לא מצאתי איפה.( אני מהצפון) אז אם מישהו מכיר חנות אני אשמח להכיר גם.

בינתיים מצאתי פתרון: לקנות לוח קטן שיטעין 2 סוללות AAA וכשהם יטענו במלואם אז המאוורר יוכל לעבוד להרבה זמן. :yelclap:

פורסם

מה שמפליא אותי זה שיש כאן אנשים שמגיבים למשהו שמישהו אחר אמר אבל הם לא באמת קראו את כל התראד. תפסיקו לתקן אותי! לא קראתם את כל התראד ואתם רק חושבים שאני טועה.

שוב: אני רוצה להפעיל מאוורר (כשיש אור יום) על אנרגיה סולרית. (ללא קשר ללוח אם וללא קשר למחשבים כלל).

לא מעוניין לבות לוח סולארי. הבנתי שזה לא קל. לקנות לא מצאתי איפה.( אני מהצפון) אז אם מישהו מכיר חנות אני אשמח להכיר גם.

בינתיים מצאתי פתרון: לקנות לוח קטן שיטעין 2 סוללות AAA וכשהם יטענו במלואם אז המאוורר יוכל לעבוד להרבה זמן. :yelclap:

אם המאורר פועל על 2 סוללות AAA אז עדיף שפשוט שים אותו באוטו ותדליק מזגן? :P

בשביל מה לך מאורר כזה? :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

למקרה שיש בפסקת חשמל. אז אני רוצה משב רוח קל לפנים.

פורסם

אתה יכול לשאול גם באריהב, הם מחזיקים לוחות כאלה.

פורסם
  • מחבר

מצאתי מונורות סולאריות לגינה. עולה 4 ב100 שח. כלומר אחד עולה 25. ב25 שח אני מקבל משהו בצורת אבן, בפנים נורת לד, וקולט שמש. אז נראה לי שרק הקולט עולה בסביבות 5 עד 10 שקל. נראה... אני בתקופת מבחנים אז לא היה לי זמן לדבר עם חנויות על זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים