עבור לתוכן

התייעצות מול חנות

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

לא מזמן קניתי נגן טושיבה Gigabeat S 60 ג'יגה

וקניתי אותו מחנות שאני לא חושב שמותר לי פה להגיד את השם שלה, וגיליתי שקיבלתי נגן משומשו,

למרות שהוא בא מהקופסא עם הכל וכו', עדיין הוא היה משומש (אני 100% בטוח בזה),

אני עדיין בודק את מצב הבטריה (אם היא נחלשה) אבל זה נורא מעצבן אותי שהנגן משומש,

מה לעשות בעניין, אני יכול לבקש את הכסף חזרה?

פורסם

למה אתה חושב שהוא משומש?

פורסם
  • מחבר

למה אתה חושב שהוא משומש?

כשחיברתי אותו למחשב הופיע שם של נגן שונה מהשם של המחשב והמשתמש שלי,

ההגדרות שהיו בו לא היו הגדרות יצרן, והסוויטצ' של הבטריה היה על ON ולא על OFF כמו שאמור להיות

פורסם

אני חושב שמותר לך להחזיר

ולקבל את הכסף בחזרה

:xyxthumbs:

פורסם

אם ניגשת לחנות פיזית וקנית אותו אז יכול להיות שבעל המקום יעשה לך קונצים ולא יחזיר לך אגורה, כי על מוצר שנרכש במקום עצמו פיזית אתה כביכול אמור לבדוק את תקינות המוצר ואם המוצר תקין מבחינתך אתה רק אז קונה אותו, אבל אם זה מוצר שהזמנת אותו מהאינטרנט (רכישה מרחוק) אתה זכאי לקבל את מלוא הסכום אותו שילמת כי בעצם לא הייתה לך האפשרות לבדוק אותו עוד מלפני הרכישה.

זה חוק חדש כזה שנכנס לא מזמן, רק בעלי עסקים מנייאקים באמת ממשים אותו כנגד הלקוחות שלהם :nono:

פורסם
  • מחבר

אם ניגשת לחנות פיזית וקנית אותו אז יכול להיות שבעל המקום יעשה לך קונצים ולא יחזיר לך אגורה, כי על מוצר שנרכש במקום עצמו פיזית אתה כביכול אמור לבדוק את תקינות המוצר ואם המוצר תקין מבחינתך אתה רק אז קונה אותו, אבל אם זה מוצר שהזמנת אותו מהאינטרנט (רכישה מרחוק) אתה זכאי לקבל את מלוא הסכום אותו שילמת כי בעצם לא הייתה לך האפשרות לבדוק אותו עוד מלפני הרכישה.

זה חוק חדש כזה שנכנס לא מזמן, רק בעלי עסקים מנייאקים באמת ממשים אותו כנגד הלקוחות שלהם :nono:

קניתי אותו פיסית, אבל מאיפה אני יודע מה עם הסוללה והחיבור למחשב,

גם לא ידעתי על הסוויטצ' של הסוללה

אני לא יכלתי לדעת בדיוק מה הולך עם הנגן כשקניתי אותו

פורסם

פשוט תיגש לשם כמה שיותר מהר ותטען בפני החנות את כל מה שלא היה אמור להיות, ותביא לשם את כל הניילונים והדברים האלה שקורעים אותם בד"כ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים