עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

emule

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיה עם הורדת משחקים ב-emule אני מנסה כול הזמן להוריד משחקים או דברים אחרים ולא מצליח תסבירו לי בבקשה איך מורידים משם ואיזה אופציות צריך לשנות בתוכנה כדי להוריד אני כרגע מישתמש עם emule ver 0.26d

פורסם

מצתרף לשאלה רק שאני מוריד אבל ממש ממש ממש לאט מה לעשות

פורסם

Emule is LAZY!!

אבל...אתה מתכוון שאתה נמצא הרבה במצב "waiting"???

פורסם
  • מחבר

כן במצב של waiting אני נמצא הרבה אבל לפי מה שאני יודע בתוכנה הזאת לא מעט אנשים מורידים אז איך שהוא אפשר אני רוצה למצוא פיתרון

פורסם

אם אתה רוצה להיות פחות ב waiting

אז תעלה את ה

Max Connections

שלך...ואז תקבל מקום טוב יותר ב Queuring

פורסם

למישהו יש אולי את המדריך לאמיול?????

תודה מראש :saint: ושבוע טוב!! ;)

פורסם

דבר ראשון אם כבר אתם משתמשים באימיול אז תורידו את אימיול פלוס מכאן: http://emuleplus.sourceforge.net/

דבר שני וחשוב לדעת שלא צריך הרבה מדריכים כדי להשתמש בתוכנה. צריך להבין בה שני עקרונות חשובים.

העיקרון הראשון הוא: שהתוכנה הזו עובדת על שיתוף מי שלא משתף לא מקבל. אבל בשביל לשתף לא צריך תקייה שלמה של קבצים לשיתוף, הרעיון המיוחד של התוכנה הזו (ושל כל התוכנות שעובדות ברשת החמור) הוא שאת הקובץ שאותו אתה מוריד אתה משתף אוטומאטית. לכן כל מה שנשאר זה להגדיל ככל שניתן את רוחב הפס העולה בתוכנה ואז גם הגבלת המהירות בהורדה תגדל.

העיקרון השני הוא: ברשת החמור (שבה אימיול משתמש) ככל שיש לך יותר מקורות תוכל להוריד את הקובץ יותר מהר. וכמו שכתבו פה אם תגדירו נכון את התוכנה תמצאו יותר מקורות להורדה לכל קובץ. ואז באופן טבעי תחכו פחות בהמתנה ותהיו יותר במצה של הורדה. כמו כן חשוב להפעיל רצוף את התוכנה ואז תראו איך לאט לאט תצברו מהירות ותורידו יותר מהר. ואל תשכחו שאם אתם מורידים משהו נדיר שאין להרבה אנשים אז אתם חיבים להיות סבלניים ולהמתין הרבה זמן.

טיפ אחרון והכי חשוב הוא להוריד הרבה קבצים בו זמנית. הטיפ הזה נכון בכל מצב. כי ככל שתורידו בו זמנית הרבה יותר דברים תצברו מהירות יותר גבוה. לכן לדוגמה: אם ברצונכם להוריד שני משחקים וסרט אחד. תפעילו את שלושתם להורדה ביחד ואז המהירות שתצברו משלושת הקבצים ביחד תהיה הרבה יותר גבוהה ממה שאתם רגילים. כמובן ש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.