עבור לתוכן

האם יש הבדל איכותי בין ה DELL2007FP ל- WFP

Featured Replies

פורסם

שלום אנשים

אני לומד עיצוב גרפי

ובאופן כללי אני מתעסק עם תוכנות גרפיקה אנימצייה ועריכת סרט כבדות.

אני מעוניין כרגע לרכוש מסך, המליצו לי על המסך Dell2007wfp/fp (התקציב שלי הוא 1600-2100שח)

האם יש הבדל באיכות התמונה בין 2 המסכים ?? אם כן, איזה מהם יתאים יותר לצרכים שלי ??

:nixweiss:

פורסם

אם אתה מתעסק בעיקר בגראפיקה אמליץ לך על הDELL 2007FP בעל פאנל S-IPS שעולה 2300 שזה יהיה מסך אידיאלי בשבילך, אך מכיוון שזה מחוץ לתקציב שלך (2000 גג) ה971p של סמסונג יהיה המענה הטוב ביותר לתקציב ולשימושים שלך.

שכחתי לרשום שהסמסונג עולה 1700 שקלים.

בקשר לשאלות האחרות:

*הנתון החשוב ביותר - סוג הפאנל

*בנוסף לפאנל הTN קיימים 2 סוגי פאנלים נוספים והם VA , IPS. הסברים עליהם תוכל למצוא במדריכים של האתר.

ו...טוב מאוד שהתרחקת מהמסך בעל פאנל הTN.

בכל אופן זו הייתה דעתי, והיא מסתמכת על הידע שצברתי מקריאת המדריכים באתר, מהתשובות שניתנו לי כששאלתי כאן בפורום ומצפייה בתשובות לשאלות של משתמשים אחרים.

פורסם

אם אתה מתעסק בעיקר בגראפיקה אמליץ לך על הDELL 2007FP בעל פאנל S-IPS שעולה 2300 שזה יהיה מסך אידיאלי בשבילך, אך מכיוון שזה מחוץ לתקציב שלך (2000 גג) ה971p של סמסונג יהיה המענה הטוב ביותר לתקציב ולשימושים שלך.

שכחתי לרשום שהסמסונג עולה 1700 שקלים.

בקשר לשאלות האחרות:

*הנתון החשוב ביותר - סוג הפאנל

*בנוסף לפאנל הTN קיימים 2 סוגי פאנלים נוספים והם VA , IPS. הסברים עליהם תוכל למצוא במדריכים של האתר.

ו...טוב מאוד שהתרחקת מהמסך בעל פאנל הTN.

בכל אופן זו הייתה דעתי, והיא מסתמכת על הידע שצברתי מקריאת המדריכים באתר, מהתשובות שניתנו לי כששאלתי כאן בפורום ומצפייה בתשובות לשאלות של משתמשים אחרים.

למה סתם לומר לאנשים שטויות?

אופיר, לצרכים שלך ה2007FP יהיה הכי מתאים.

היום ניתן לרכוש אותו ב2200 ש"ח, אבל תוכל להצטרף למכירה הקבוצתית של הפורום ואז תוכל לרכוש אותו ב2000 ש"ח.

פורסם

אור יש לך נטייה להיות מעצבן מאוד. תתבגר כבר קצת. :bash:

התשובה של אופיר הייתה מדוייקת ומלאה להפליא, ובטח שלא "שטויות". לפעמים אני חושב שאם אני אפגוש אותך אתה תחטוף מכות.

לפותח הת'רד - מחירו של ה2007WFP בשוק נע בסביבות ה2200 ש"ח והוא טוב עבורך, אבל הוא רחב. ה2007FP יותר נוח לעריכה גרפית (בגלל גודלו הפיזי) והוא אכן יהיה אידיאלי עבורך - אבל מחירו מגיע כבר לכ2300-2400 ש"ח בשוק, שזה מעל לתקציבך.

לחילופין אנחנו באמת מתארגנים פה על קניה קבוצתית (מחיר סופי עדיין לא ידוע, שלא כמו שאור בטח גרם לך לחשוב) - ואתה אכן מוזמן להצטרף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים