פורסם 2007 ביולי 2718 שנים מחבר חחח אני יודע אבל חוץ מזה..? אני אוכל סרטט ממשש...החולצה עברה רק כביסה אחת אולי 2
פורסם 2007 ביולי 2718 שנים תשמע ילד , אני לא יודע איזה דברים חולניים אתה עושה אבל אם רצית לדעת אז כן - שאריות דם זוהרות באולטרה! אנשים לא רואים CSI?
פורסם 2007 ביולי 2718 שנים נוזל זרע. (ברצינות)גם סודה.אם פתחת פחית והיא התיזה עליך היא תשאיר סימנים על הבגד.
פורסם 2007 ביולי 2718 שנים תשמע ילד , אני לא יודע איזה דברים חולניים אתה עושה אבל אם רצית לדעת אז כן - שאריות דם זוהרות באולטרה! אנשים לא רואים CSI? רואים, ו(בניגוד אליך :) שמים לב לפרטים... כדי שדם יזהר באור UV הוא צריך להגיב עם קטליזטור כלשהו...
פורסם 2007 ביולי 2818 שנים תשמע ילד , אני לא יודע איזה דברים חולניים אתה עושה אבל אם רצית לדעת אז כן - שאריות דם זוהרות באולטרה! אנשים לא רואים CSI? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
פורסם 2007 ביולי 2818 שנים מחבר גם סודה.אם פתחת פחית והיא התיזה עליך היא תשאיר סימנים על הבגד.ואיך מנקים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.