עבור לתוכן

סקר: מריחואנה - בעד או נגד?

מריחואנה (גראס, חשיש, גאנג'ה, הידרו, ג'ראס) - בעד או נגד? 1,684 הצבעות

1. 1. מריחואנה (גראס, חשיש, גאנג'ה, הידרו, ג'ראס) - בעד או נגד?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

תודה :)

טיפות עיניים? ROFL

אני לא מבין איך אפשר לעשן סיגריה(עם החשיש) בלי הפילטר... זה נשמע קצת קשה :o

אין בעיה - קולה, מאנצ'יז.

זה לא יהיה עם הרבה אנשים.. חשבנו אני ועוד 2-3 חברים שגם רוצים לנסות פעם אחת ודיי. וכנראה בבית של מישהו, עכשיו הרבה פעמים יש בתים ריקים אצלי ואצל חבירם כי ההורים גם יוצאים לבלות... ;)

• תגובות 54
  • צפיות 3.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כל אלה פה שחושבים לנסות פעם אחת ודי כי זה כל כך מסקרן אותם - מה יקרה אם כל הדברים הטובים שאומרים על זה באמת נכונים ואתם תרגישו שזה הכי כיף בעולם?

אז או שתתחילו לעשן קבוע - מה שבטח לא רציתם שיקרה, כי הרי רציתם רק לנסות פעם אחת ודי..

או שיש לכם מספיק כוח רצון ובאמת לא תעשנו יותר בחיים, אבל כבר תידעו כמה זה כיף ואז להתאפק לא לנסות את זה שוב ושוב יהיה הרבה יותר קשה ולא מהנה.

Some knowledge is better left unclaimed.

פורסם

חחחח איזה מצחיקים אתם

רוב האנשים פה שמגיבים ילדים... חחח לא משנה מה תגיד לילד הוא עדיין יעשה את זה

תעשנו תשתו תתפחלצו העיקר שתבינו שזה לא משו שצריך להפוך לשיגרה (כי זה קורה) פשוט תדעו לשים גבול(גבול הגיוני)...

פורסם

Some knowledge is better left unclaimed.

Smart sentence.

חחחח איזה מצחיקים אתם

רוב האנשים פה שמגיבים ילדים... חחח לא משנה מה תגיד לילד הוא עדיין יעשה את זה

תעשנו תשתו תתפחלצו העיקר שתבינו שזה לא משו שצריך להפוך לשיגרה (כי זה קורה) פשוט תדעו לשים גבול(גבול הגיוני)...

Also true.

פורסם

כן פעם בשבוע...היו תקופות שהייתי מעשן כל יום הייתי מחוק לגמרי

למרות שאני יודע שגם פעם בשבוע נחשב הרבה..אבל מה אני יעשה

וכל הקטע שבאמת מי שעדיין לא ניסה אז באמת לא כדאי שהוא יתחיל גם אני אמרתי לעצמי רק פעם אחת לראות איך זה...החומר עצמו לא ממכר פשוט ההרגשה ממכרת אני לא מכור לחומר עצמו אני פשוט אוהב את ההרגשה שזה נותן אז אפשר להגיד שאני מכור להרגשה של הריחוף

אני פשוט רק עניתי לזה שאמר "זה רק פוזה" כי זה ממש לא קשור זה פשוט כיף מה לעשות שזה מזיק

פורסם

אם אתה מעשן בבית

אל תעשן בתוך הבית זה עושה ריח ואני בטוח שההורים יזהו ישר את הריח.

רק במרפסת והרחק מהבית

דבר שני חובה סטילה ..

טיפות עינים

אתה שם אחרי שניה העינים שלך לבנות לגמרי

זה מה שיש לי להגיד ואני לא יפרט ::)

פורסם

לפני איזה שנה חצי, פורסמה כתבה, בשבעה ימים בידיעות אחורנות, על זה שחיזבללה, מייצא, ומוכר סמים, פה לסוחרים בתוך ישראל, במחירי הפסד, העיקר בשביל לדפוק את כול בני הנוער, לגרום להם להתמכר, לא להתגייס, לא לעבוד, קיצר להיות נרקומנים בטלנים שהם רק נטל על מדינה, וזוהי תוכנית הקרב שלהם, שהם מצפים בתוך 15 שנה, להורס לגמרי את רוב מחזורי הגיוס של צה''ל, ותוך כדי למוטט את המדינה מבחינה כלכלית, וחברתית.

אני עכשיו עושה חיפוש בגוגל נראה אם אני ימצא את הכתבה הזאתי.

פורסם

לפני איזה שנה חצי, פורסמה כתבה, בשבעה ימים בידיעות אחורנות, על זה שחיזבללה, מייצא, ומוכר סמים, פה לסוחרים בתוך ישראל, במחירי הפסד, העיקר בשביל לדפוק את כול בני הנוער, לגרום להם להתמכר, לא להתגייס, לא לעבוד, קיצר להיות נרקומנים בטלנים שהם רק נטל על מדינה, וזוהי תוכנית הקרב שלהם, שהם מצפים בתוך 15 שנה, להורס לגמרי את רוב מחזורי הגיוס של צה''ל, ותוך כדי למוטט את המדינה מבחינה כלכלית, וחברתית.

זה שיש יותר היצע זה אומר שיש יותר ביקוש ?

פורסם

זה שיש יותר היצע זה אומר שיש יותר ביקוש ?

בלי קשר, לביקוש, הם גומרים לביקוש, השורה התחתונה היא, שמטרתם, להציץ את הארץ בסמים, בשביל לדפוק לנוער, ולמחזורי הגיוס הבאים לגמרי את הראש, ושיהוו נטל על המדינה, כלומר, הם גורמים לביקוש, בכך שהם מיציפים את הארץ בסמים, וגורמים לאנשים להתמכר.

פורסם

מה הקשר פוזה !?

ניסית בכלל שאתה מדבר...?!!?

:jump:הכי כיף בעולם לשבת בבית עם חברים ולעשן אתה מרגיש כמו ילד בן 5 נקרע מצחוק מכל דבר

ולראות עם זה סרטים מצויירים או לשמוע מוזיקה זה דבר קאטלני..אין פה בבכלל קטע של פוזה זה פשוט כיף!

עד שלא מנסים לא מבינים.....והמחירים בכלל לא יקרים אצבע עולה 100 שקל זה מספיק ל-20 אנשים בערך אפילו יותר ככה שיוצא לכל אחד לשים 5 שקל

זה לא בריא ואנשים עושים תאונות מזה
פורסם

נמנע.

מצד אחד בהולנד ושאר מדינות שזה חוקי בהן אתה יכול לראות אנשים מסטולים הולכים ברחובות ומתנגשים במכוניות וכו' מרוב שהם לא ערים לסביבה כבר.

מצד שני, שלא כמו LSD, ACID ושאר הזבל, זה לא ישרוף לכם את כל תאי המוח........ כן, אני מניח שיש איזו שהיא השפעה, אבל מצד שני יש גם שימושים רפואיים לצמח הזה, למי שלא ידע. אז שמי שזה מתאים לו שיעשן, מה מפריע לי?

לא הייתי תומך בביטול חוק הסחר בסמים ומריחואנה [א ואפילו להוריד את המריחואנה מהסעיף] אבל לא הייתי תומך גם בחקיקת חוק שאוסר במפורש שימוש עצמי במריחואנה [משהו שלא קיים היום, לא ניתן להכניס לכלא מישהו שישב בבית שלו ועישן איזו סיגריה...... אלא אם כן הוא החזיק בחדר שלו עוד 5K של מריחואנה ;D ]

פורסם

אם רק היית יודע...במדינות ערב אצבע תימכר בפחות משקל. אין דבר כזה מחירי הפסד בנוגע לזה.

ואוו. קראת כתבה. בעיתון ראשי בישראל. בנושא הזה. מאוד אמין (:

DimaX, אני יודע שאתה ירושלמי. תעשה לעצמך טובה ותשיג רק דרך אנשים שאתה מכיר טוב.

לגבי הג'וינט - לא הבנת. הכוונה היא לפילטר של סיגריות...פילטר של ג'וינט זה מעין קרטון מגולגל כדי שלא תשאב את הקססה, + יותר נוח להחזיק ככה.

לגבי המאנצ'יז - לא יודע מה איתכם, אבל אין לי את זה. יש מעין תחושה כזאת בבטן, אבל לא רעב, נראה לי מיתוס המאנצ'יז נוצר בגלל תירגום לא נכון של ההרגשה. אני נהנה מאוכל כמו שאני לא נהנה אף פעם, אבל אני לא ניהיה רעב.

פורסם

לא רעב

פשוט חשק לשים משו בפה ואתה יכול להתענג על ביסלי אחד במשך שעה

פורסם

DimaX, אני יודע שאתה ירושלמי. תעשה לעצמך טובה ותשיג רק דרך אנשים שאתה מכיר טוב.

לגבי הג'וינט - לא הבנת. הכוונה היא לפילטר של סיגריות...פילטר של ג'וינט זה מעין קרטון מגולגל כדי שלא תשאב את הקססה, + יותר נוח להחזיק ככה.

אני גם זוכר שאתה ירושלמי.. משהו קרוב למושבה הגרמנית אם אני זוכר טוב, נכון? ויש מצב גם ראיתי אותך בעיר לא מזמן?

הקיצר - מה הכוונה מכיר אנשים ממש טוב? מה יכול להיות? אני לא מכיר את האנשים האלה שאני יודע שאפשר להשיג דרכם בעקיפין, אבל אחד מהם התחיל לעבוד איתי והוא נראה נחמד. האחר, אני מכיר אותו מחבר משותף שיש לנו ביחד וגם נפגשנו פעם-פעמיים בבית שלו עם עוד מספר חברים... כאילו, את שניהם אני מכיר, אבל הם משיגים את זה בדרך עקיפית. הם לא המקור מקור, עד כמה שניתן להיות מקור מהמגדלים עד למבריחים ועד שזה מגיע לידיים שלנו... אתה אומר שזה איכשהו מסוכן לקנות ממישהו לא מוכר?(אני זוכר באיזו הרצאה בבת הספר דיברו על זה שיש כאלה שרוצים להרע ולחזק את הקסה אז הם מטפטפים על זה איזשהו סם אחר, חזק יותר וממכר יותר... התופעה נפוצה, לדעתך\כם?)

פורסם

אני גם זוכר שאתה ירושלמי.. משהו קרוב למושבה הגרמנית אם אני זוכר טוב, נכון? ויש מצב גם ראיתי אותך בעיר לא מזמן?

הקיצר - מה הכוונה מכיר אנשים ממש טוב? מה יכול להיות? אני לא מכיר את האנשים האלה שאני יודע שאפשר להשיג דרכם בעקיפין, אבל אחד מהם התחיל לעבוד איתי והוא נראה נחמד. האחר, אני מכיר אותו מחבר משותף שיש לנו ביחד וגם נפגשנו פעם-פעמיים בבית שלו עם עוד מספר חברים... כאילו, את שניהם אני מכיר, אבל הם משיגים את זה בדרך עקיפית. הם לא המקור מקור, עד כמה שניתן להיות מקור מהמגדלים עד למבריחים ועד שזה מגיע לידיים שלנו... אתה אומר שזה איכשהו מסוכן לקנות ממישהו לא מוכר?(אני זוכר באיזו הרצאה בבת הספר דיברו על זה שיש כאלה שרוצים להרע ולחזק את הקסה אז הם מטפטפים על זה איזשהו סם אחר, חזק יותר וממכר יותר... התופעה נפוצה, לדעתך\כם?)

כן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים