עבור לתוכן

סקר: מריחואנה - בעד או נגד?

מריחואנה (גראס, חשיש, גאנג'ה, הידרו, ג'ראס) - בעד או נגד? 1,684 הצבעות

1. 1. מריחואנה (גראס, חשיש, גאנג'ה, הידרו, ג'ראס) - בעד או נגד?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם
link=topic=277273.msg2441513#msg2441513 date=1185564327]

נגד

ילדים אתם מחפשים ריגושים? לכו תעשו סקס בפארק יותר בטוח

לכו שבו בבית ותעשו ביד.

יותר מציאותי

• תגובות 54
  • צפיות 3.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לכו שבו בבית ותעשו ביד.

יותר מציאותי

צודק יותר מתאים

פורסם

מריחאונה מי צריך את כל הזבל הזה?!

שבו בבית ותלמדו או משהו יותר טוב

פורסם

כל עוד אלכוהול חוקי, אני ועוד איך בעד מריחואנה וסמים קלים, כשזה בבית עם אנשים בסדר גמור, לא הייתי ממש רוצה לראות אנשים בחוץ יושבים על מריחואנה, לפחות לא גורם לך להיות תוקפני כמו אלכוהול.

פורסם

נגד. פוזה נטו.

פורסם

כמון שאמרתי, בבקשה תנעלו.

אנשים זורקים דברים כל כך מטומטמים לאוויר.....דיון כזה לא מיועד לבני 16 ( מה לעשות הרוב הגדול של הפורום), ובכלל, לא מיועד לאנשים שלא מבינים בנושא.

נמאס לי לשמוע טענות כמו " מי צריך את הזבל הזה", " לכו תאוננו" או " כל עוד אלכוהול חוקי, אני בעד סמים קלים", אנשים מגבשים דעה בעקבות עישון חד פעמי, או כתבה בעיתון. אותי זה מחליא.

פורסם

אני נגד כי בארץ זה בדרך כלל גורם למדינות ערב האויבות להתעשר.

פורסם
  • מחבר

אני נגד כי בארץ זה בדרך כלל גורם למדינות ערב האויבות להתעשר.

טענה חסרת מחשבה מעמיקה.

קודם כל, במדינות ערב - זה לא בדיוק חוקי, במיוחד לא סחר. על סחר תולים אותם בכיכר... מי מתעשר? כמה ערבים מסטולים?

חוץ מזה הכוונה בשאלה שלי היא יותר לכיוון של לגליזציה, מה שאומר שצריך לגדל בארץ, שיהיה פיקוח ומס - ככה מי שמעשן יוכל להיות בטוח שהוא צורך חומר איכותי ולא משחות נעליים, אדולן וכל מה שרק לא מכניסים בפנים לפעמים.

פורסם

נמנע.

למרות זאת, הייתי רוצה לנסות פעם לעשן מריחואנה איכותית\חשיש איכותי. רק כדי להרגיש איך זה..

ובדיוק עכשיו הצטרף אליי לעבודה מקור(בעקיפין דעקיפין) פוטנציאלי להשיג.. :o (למרות שאם הייתי רוצה קודם, הייתי מצליח "להשיג")

קצת יקר ת'אמת... :P נראה כבר, לא לחוץ ולא דחוף לי...

פורסם

אני נגד אישית

מי שאוהב את זה יעשן

אני יודע שבגיל מאוחר יותר אני אנסה

אבל אני בטוח שאני לא ימשיך.

פורסם

נמנע.

למרות זאת, הייתי רוצה לנסות פעם לעשן מריחואנה איכותית\חשיש איכותי. רק כדי להרגיש איך זה..

ובדיוק עכשיו הצטרף אליי לעבודה מקור(בעקיפין דעקיפין) פוטנציאלי להשיג.. :o (למרות שאם הייתי רוצה קודם, הייתי מצליח "להשיג")

קצת יקר ת'אמת... :P נראה כבר, לא לחוץ ולא דחוף לי...

יקר? well, תלוי מה אתה לוקח ואיזה כיוון יש לך. אולי סתם דפקו לך מחירים, כי משהו ברמה הסטנדרטית המחירים סבבה, במיוחד בארץ.

בכל מקרה, אני כמובן בעד. עשו לצמח הזה עוול ברמות שאי אפשר לתאר.

פורסם

לא מבין את הילדים האלה יו אתה בא לעשן נרגילה זה כזה ''קול''

פורסם

נגד. פוזה נטו.

מה הקשר פוזה !?

ניסית בכלל שאתה מדבר...?!!?

:jump:הכי כיף בעולם לשבת בבית עם חברים ולעשן אתה מרגיש כמו ילד בן 5 נקרע מצחוק מכל דבר

ולראות עם זה סרטים מצויירים או לשמוע מוזיקה זה דבר קאטלני..אין פה בבכלל קטע של פוזה זה פשוט כיף!

עד שלא מנסים לא מבינים.....והמחירים בכלל לא יקרים אצבע עולה 100 שקל זה מספיק ל-20 אנשים בערך אפילו יותר ככה שיוצא לכל אחד לשים 5 שקל

פורסם

יקר? well, תלוי מה אתה לוקח ואיזה כיוון יש לך. אולי סתם דפקו לך מחירים, כי משהו ברמה הסטנדרטית המחירים סבבה, במיוחד בארץ.

בכל מקרה, אני כמובן בעד. עשו לצמח הזה עוול ברמות שאי אפשר לתאר.

אני לא כל כך יודע איך זה.. אמרו לי משהו כמו 120 שקל ל"אצבע", אבל לפי מה שtalel18 שמעלי אמר, זה מספיק למלא אנשים.. ואני משום מה חשבתי ש"אצבע" = סיגריה... :P אבל עכשיו הבנתי שלא...

ספרו לי עלז ה שניה, כמה שאחטות צריך בשביל להתמסטל? ואמרו לי שכדאי שיהיו נאצ'וס או דוריטוס ליד כי יבוא לי לאכול בטירוף... :P אמת?

פורסם

ג'וינט אחד יכול לסדר אותך אבל שאתה לוקח שכאטה אתה צריך להשאיר את זה בריאות ולא להוציא ישר את העשן כמו שאתה מעשן סיגריה...כי אח"כ זה סתם ביזבוז של החומר

ותוציא את הפילטר שלא יספג לך שם כל ה-THC (החומר בפעיל)

הכי טוב שזה באנג אתה מקבל יותר מהר סאטלה וזה גם יותר חסכוני ת'אמת אני לא יודע למה אבל זה פשוט נותן סאטלה עם פחות חומר לא יודע איך להסביר את זה ולמה זה ככה..(למרות שאני שונא באנגים זה שורף אחושרמוטה וקשה לי לעשן את זה..)

וכן תביא איתך מאנצ'יס איזה גרעינים או משו לנשנש ואל תשכח לקנות משו לשתות לפני למה אתה תיהיה צמא אחושרמוטה זה מייבש לך את הריריות והלשון שלך תיהיה יבשה כל שניה

ואם אתה הולך למקום עם הרבה אנשים אז עדיף שתיקח איתך טיפות עיניים למה אתה תיהיה מפוצץ

אבל הכי טוב זה לעשן בבית..גם יותר בטוח וגם יותר כיף :cool2:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים