פורסם 2003 בפברואר 2222 שנים אני רוצה שתשמע שיר של להקה בשם Opeth .לא משנה איזה שיר, כול שיר שלהם!נראה אם אחרי זה אתה עדיין תחשוב שללהקות מאטאל אין כישרון...עריכה: נראה לי שהתבלבת עם פופ דרך אגב...
פורסם 2003 בפברואר 2222 שנים ממש לא. להפעיל דיסטורשן על רמה 10 ולפרוט מהר לא דורש הרבה יותר כשרון משיר פופ, לדעתי. אני לא אומר שאני מעדיף Pop על Metal, כי זה בכלל לא ככה, אבל יש קווי דמיון. כמו שאני רואה את זה, שניהם הקצה של Rock, רק בשני כיוונים הפוכים. הקצה של כל דבר לא יכולה לצאת טוב.תלוי איך אתה מתייחס לכישרון. כישרון להלהיב אותך? לגרום לך לרקוד? כן, יש להן את הכישרון הזה. כישרון מוזיקלי? לא, את זה אני חושב שאין להן.
פורסם 2003 בפברואר 2222 שנים מחבר טוב בא לכם? כולה ביקשתי המלצות ללהקות טובות, ואתם כבר התחלתם להגיד למי יש כישרון ומה יותר טוב... מכירים להקות טובות תגידו לא מכרים תמשיכו בחיים שלכם. כול אחד אוהב את מה שהוא אוהב. עם אני אוהב מטאל זאות זכותי, עם אתם חושבים שזה לא טוב ולא כישרוני תעשו ת'רד אחר ותדברו שםנ.ב.אתם צריכים לעשות קט לDream theater.
פורסם 2003 בפברואר 2222 שנים System of a dawn מאוד קיצבית. שירים לנסות: Chop sueyAerialsToxicityInnervisionWarForestועוד ועוד...
פורסם 2003 בפברואר 2222 שנים אני יכול להמליץ לך על הרבה שחלק מהן כבר המליצו אבל בנתיים אמליץ על :Tool אחלה להקה...במיוחד אהבתי את Aename,Sober.תהנה
פורסם 2003 בפברואר 2222 שנים NightwishSentencedPanteraCradle Of Filth (בלק אבל עדיין טוב)Summoning (אטמוספירי אבל מעולה כל כך)Sonata ArcticaIn FlamesDistorted (כשרון ישראלי עולה)r0ck on! :ylsuper:
פורסם 2003 בפברואר 2322 שנים שמעתי יש משו חדש מבית היוצרים של :juuhuhuhuhuhuhuhuhuuhuhuhuhuhuhmichtCRIST - Satan Armadanמשו מחוזק, ליגה באסט ב23908342 קילוהרץ, פי3וץ הממברנות מובטח.-בחסות הקניוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן, פתח תקווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווהההההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!
פורסם 2003 בפברואר 2322 שנים שמעתי יש משו חדש מבית היוצרים של : juuhuhuhuhuhuhuhuhuuhuhuhuhuhuhmichtCRIST - Satan Armadan משו מחוזק, ליגה באסט ב23908342 קילוהרץ, פי3וץ הממברנות מובטח. -בחסות הקניוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן, פתח תקווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווהההההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :jump1:
פורסם 2003 בפברואר 2322 שנים Tool מצויינים, בעיקר בזכות מתופף מדהים. רצוי ואף מומלץ לשמוע את Parabola ו-Schism.
פורסם 2003 בפברואר 2322 שנים מחבר Tool מצויינים, בעיקר בזכות מתופף מדהים. רצוי ואף מומלץ לשמוע את Parabola ו-Schism. שונא את השם הזה פאראבולה, עשה לי חיים קשים מאוד! כימעט ירדתי לשלוש יחידות ביגללו, אבל אז התחלתי ללמוד וקיבלתי 70 תודה על הלהקות ואני יבדוק את כולם אני מבטיח...
פורסם 2003 בפברואר 2322 שנים אני רק יוסיף ולא אחזור על המלצות של אחרים.Tristania לדעתי אחלה להקה...אני ממליצה בחום על השירים הבאים:WormwoodThe shining pathWorld of glassSelling outTender trip on earthועוד ועוד...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.