עבור לתוכן

סימפסונס הסרט, היום בכורה

Featured Replies

פורסם

נכון, הסרט הוא כמו פרק ארוך, אבל שאומרים את זה זה נשמע כאילו מרחו חומר של 21 דקות על פני שעה וקצת - זה לא ככה! הסרט מעולה לכל אורכו ולא מרגיש ארוך בכלל, הוא אפילו הרגיש ממש ממש קצר.

• תגובות 65
  • צפיות 5.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

וזה מדהים כמה בדיחות אפשר לשתול בדקה, למשך 90 דקות.

פורסם

על זה בדיוק אני מדבר, הם דופקים שמה בדיחות קורעות לכל אורך הסרט, אתה פשוט לא מפסיק לצחוק, לא משנה אם מדובר בסיטואציה קצת לחוצה, או בסיטואציה שבה ברור שיקרה משהו הזוי ;)

פורסם

אתם יודעים מה הבעיה עם הסרט הזה? אני ראיתי אותו, והוא ענק, הם עשו את הסרט כמו פרק אחד של שעתיים, וככה יוצא שבדיחות רצות ל-כ-ל א-ו-ר-ך ה-ס-ר-ט וזה מה שעושה אותו קורע, ובכן, הבעיה עם הסרט הזה זה שאנשים פה לוקחים אותו כסרט לילדים קטנים. ובכן אבא שלי (47) אני (16.5) ואחי הקטן (12.5) כולנו הלכנו, וכולנו מאוד מאוד אהבנו, סרט מעולה, מומלץ בחום ;)

הבעיה בפרקים של הסימפסונים, זה שקשה לפתח עלילה לפרק של חצי שעה, לעומת זאת, הסרט פותר את הבעיה הזאת, והוא ממש ממש טוב

וזה מדהים כמה בדיחות אפשר לשתול בדקה, למשך 90 דקות.

מה אתם צוחקים? שעתיים? 90 דקות?

הסרט היה שעה ועשר דקות! קצת פחות משלושה פרקים. הייתה הפסקה אחרי 35 דקות וכולם באולם חשבו שזו תקלה [לא הייתה "שקופית הפסקה", המסך פשוט נכבה...].

הסרט היה קצר מדי, ואפילו שרצו בדיחות כל הסרט מעט מאוד מהן באמת היו טובות.

פורסם

תגידו, זה נורמלי מצידי שהחנקתי דמעה כשהומר ראה את הקלטת שמארג' הכינה? :cool2:

פורסם

כן, זה היה שילוב מושלם של voice acting ותזמון של אנימציה.

דיברת על מארג', לא על הומר, כן?

פורסם

התכוונתי לקטע באופן כללי, אבל כן, בעיקר מארג', זה היה ממש עצוב לרגע (כמובן שדקה אחר כך כבר קרה משהו קורע מצחוק להומר ... כיאה למסורת ;D)

פורסם

סרט ענק...ראיתי בקולנוע יום אחרי הבכורה וגם הורדתי למחשב.

אולי לא שמתם לב אבל היו הרבה דברים כביכול "קטנים" וזה הדברים הכי מצחיקים שהיו כמו:

-בארט נסע ערום על הסקייטבורד והילד הזה הקטן (ניראה לי הבן של השוטר) ראה אותו ואמר "I want men now" (אני רוצה גברים עכשיו :lol:)

-שבארט רצה לדבר עם הומר בקראסטי בורגר ואז הומר דיבר ברגש כזה ותפאום צעק "Pig wearing a hat!!!" חחחח

-ששמו את ספרינגפילד בתוך הכיפה מזכוכית אז הסבא אמר "The crazy old man from the church was right!" (שכמובן זה היה הוא בעצמו חחח)

-בהתחלה שהם חזרו מהכנסיה ואז מארג' אמרה: "right grandpa" (נכון סבא?) ואז הוא לא התייחס כזה ואמר: "I want bananas on my waffle"

והיו עוד מלא קטעים כאלה...סרט מצחיק ביותר.

פורסם

אלה הדברים הקטנים ששמת לב אליהם?!

אחי, בשביל הדברים הקטנים צריך לחפור בנרות.

פורסם

סרט ענק...ראיתי בקולנוע יום אחרי הבכורה וגם הורדתי למחשב.

אולי לא שמתם לב אבל היו הרבה דברים כביכול "קטנים" וזה הדברים הכי מצחיקים שהיו כמו:

-בארט נסע ערום על הסקייטבורד והילד הזה הקטן (ניראה לי הבן של השוטר) ראה אותו ואמר "I want men now" (אני רוצה גברים עכשיו :lol:)

-שבארט רצה לדבר עם הומר בקראסטי בורגר ואז הומר דיבר ברגש כזה ותפאום צעק "Pig wearing a hat!!!" חחחח

-ששמו את ספרינגפילד בתוך הכיפה מזכוכית אז הסבא אמר "The crazy old man from the church was right!" (שכמובן זה היה הוא בעצמו חחח)

-בהתחלה שהם חזרו מהכנסיה ואז מארג' אמרה: "right grandpa" (נכון סבא?) ואז הוא לא התייחס כזה ואמר: "I want bananas on my waffle"

והיו עוד מלא קטעים כאלה...סרט מצחיק ביותר.

וואו, אם אלו דברים "קטנים שלא שמים לב אליהם" בעינייך, אני לא רוצה לדעת כמה דברים בסרט פיספסת :P

פורסם

בגלל זה יותר כיף לראות את הסדרה[ובכלל זה את הסרט] במחשב. אני יודע שאני כמה פעמים במהלך פרק עוצר בשביל לקרוא שלטים מצחיקים/שמות מצחיקים/וכו', שקצת קשה לראות בטלוויזיה/בקולנוע.

פורסם
  • מחבר

מה אתם צוחקים? שעתיים? 90 דקות?

הסרט היה שעה ועשר דקות! קצת פחות משלושה פרקים. הייתה הפסקה אחרי 35 דקות וכולם באולם חשבו שזו תקלה [לא הייתה "שקופית הפסקה", המסך פשוט נכבה...].

הסרט היה קצר מדי, ואפילו שרצו בדיחות כל הסרט מעט מאוד מהן באמת היו טובות.

תגיד אתה בסדר? הסרט היה 87 דקות... http://en.wikipedia.org/wiki/The_Simpsons_Movie

פורסם

עד הכתוביות הסרט הוא שעה ו14 דקות.

פורסם

והם לא טעו... (טוב האמת ב-5 דקות).

הזמן שנמדד שם הוא הזמן כולל הכתוביות, זמן שאנשים בכלל לא מחשיבים כזמן הסרט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים