פורסם 2007 ביולי 2918 שנים why do we need to pay for what we get for free on tv?EVERYONE that is sitting in this theater is a SUCKER
פורסם 2007 ביולי 2918 שנים לא כל-כך אהבתי.הלכתי לראות אתמול בקולנוע, וזה פשוט נתן לי הרגשה שזה לא מספיק.היו כמה קטעים טובים [spider-pig], אבל הסרט היה קצר מדי ולא הצחיק אותי כ"כ. יש הרבה סרטים, או אפילו הסדרה עצמה שמצחיקה אותי בצורה שאני ממש מתקשה לנשום. בסרט מקסימום גיחכתי.זה פשוט לא מה שציפיתי לראות כסרט סיום של סדרה שבמשך 18 עונות פשוט קרעה מצחוק.
פורסם 2007 ביולי 3118 שנים לא כל-כך אהבתי.הלכתי לראות אתמול בקולנוע, וזה פשוט נתן לי הרגשה שזה לא מספיק.היו כמה קטעים טובים [spider-pig], אבל הסרט היה קצר מדי ולא הצחיק אותי כ"כ. יש הרבה סרטים, או אפילו הסדרה עצמה שמצחיקה אותי בצורה שאני ממש מתקשה לנשום. בסרט מקסימום גיחכתי.זה פשוט לא מה שציפיתי לראות כסרט סיום של סדרה שבמשך 18 עונות פשוט קרעה מצחוק.אמאשך
פורסם 2007 באוגוסט 218 שנים ******ספוילר*******מעניין שאף אחד לא ציין את "הגילוי" המרעיש של הסרט...******ספוילר*******
פורסם 2007 באוגוסט 218 שנים ******ספוילר*******מעניין שאף אחד לא ציין את "הגילוי" המרעיש של הסרט...******ספוילר*******הא?
פורסם 2007 באוגוסט 218 שנים ******ספוילר*******מעניין שאף אחד לא ציין את "הגילוי" המרעיש של הסרט...******ספוילר*******הא?נו איזה זין.....
פורסם 2007 באוגוסט 318 שנים למי שראה הרבה סימפסון בחיים כמוני לדוגמה הסרט היה מאוד מאכזב בכלל הסידרה מיצתה את עצמה לפני שנים כבר והבדיחות מוכרות ולא מצחיקות יותר לאומת זאת אח שלי שלא צפה הרבה בסידרה מאוד אהב את הסרט כניראה הסרט מתאים למי שמכיר קצת תדמויות אבל לא צפה הרבה בסידרה
פורסם 2007 באוגוסט 318 שנים כנראה שזה נכוןכי אני ראיתי משהו כמו 5 עונות אולי ואני מאוד אהבתי את הסרט.
פורסם 2007 באוגוסט 318 שנים מחבר אני ראיתי 17 עונות (מלאות, וחלק מ18) ואהבתי את הסרט, ככה גם אנשים אחרים שאני מכיר...
פורסם 2007 באוגוסט 318 שנים ******ספוילר*******מעניין שאף אחד לא ציין את "הגילוי" המרעיש של הסרט...******ספוילר*******אתה מדבר על המיקום של ספרניגפילד?
פורסם 2007 באוגוסט 318 שנים זה רק אני שלא הבנתי מה מצחיק בspider pig, כאילו זה הדבר הכי עלוב שראיתי בחיים שלי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.